Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.06.2007, 09:24.14

prihlasenie karty na prijem program cez satelit

kto prihlasi českú kartu na príjem českých programov cez satelit?. Ja prihlasim pre neho slovenskú kartu.
uživatel
bacamichal
12.06.2007, 11:36.51

prihlasenie karty na prijem program cez satelit

Ahoj, žiji trvale ve Švýcarsku a přijímám přes Astru 3A CS Link s kartou Gital CZ, kterou mám přihlášenou na mojí sestřenici v Praze. Mám přístup ke kontu na portálu www.gital.cz, kde bych Ti mohl i sám odtud přes internet přihlásit další kartu na ní.

Já bych chtěl na oplátku přijímat zde ve Švýcarsku slovenské programy, ale nemohu je v EMU otevřít, pouze JOJka mi jede v EMU, ale STV1, STV2 a Markíza všem mým pokusům odolávají!

Poletím začátkem srpna do Prahy a chci si tam koupit kartu Slovak link, byl bych proto velmi rád, kdybys mi mohl tuto kartu (údaje o ní Ti pošlu, až jí budu mít) přihlásit?!

Já Ti velice rád přihlásím Tvojí kartu na CS Link; mohu Ti to zařídit ihned, a Ty mě to zařídíš později. Důvěra za důvěru!!!

Ahojky.
uživatel
Mumonkan47
12.06.2007, 14:42.57

RE: prihlasenie karty na prijem program cez sa...

Ahoj Mumonkan 47,
velmi pekne dakujem. Číslo mojej karty: 00002852524335.
Ihned ako budes mat slovensku kartu sa mi ozvi na bacamichal@pobox.sk.
uživatel
bacamichal
12.06.2007, 18:18.18

Ahoj Michale,

server Gital mně stále udává =chyba aplikace=?!? Jakou máš kartu? Gital? Pokud máš některé dodatečné programy zaplacené (CS Film, HBO, Galaxie Sport a pod.), potřeboval bych číslo a stírací kód dobíjecího kupónu, aby mi to server Gital CZ vzal?!?!

Když, tak mi napiš na adresu michajlo@bluewin.ch podrobnější informace, nemusí to tady všechno každý číst a můžeme si přes soukromý e-mail psát v pohodě o všem.

Budu od zítřka do pátku večer pryč, ale mohu se někde v internetové kavárně když tak podívat do mojí soukromé schránky, pokud nestihneš ještě dneska odpovědět. Určitě se Ti ozvu po příjezdu zpět domů!

Zdraví Tě také Michal!!! (Původem z Prahy)
uživatel
Mumonkan47