Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.03.2008, 15:07.37

Jak neljlíp mít programy SK v ČR?

Dobrý den,
Potřeboval bych radu. Chci přijímat TV JOJ, TV Markíza, STV1 a CS Film. Co byste doporučili pro příjem těchto stanic. Navíc je problém bydlím v Paneláku a potřeboval bych co nejmenší nejlepé neumisťovat parabolu na zed ale na přístřešek vchodu nebo existuje něco co by se jako anténa dala třeba za okno a příjem by byl? Děkuji za informace v této problematice se nevyznám a "strýc" google mi neodpověděl na mé otázky tak prosím Vás.
uživatel
dabi
19.03.2008, 15:35.40

RE: Jak neljlíp mít programy SK v ČR?

Tak na tvoju, takto polozenu otazku, ti malo kto odpovie. Nik z nas nevie kam je oteceny vas pristresok, tym padom, ci tam je signal danej druzice. takze snad zacat od zaciatku. Su na vasom panelaku nejake paraboly? Týmto zistis pribliznu polohu . Najlepsie by bola parabola s napisom Digi . To by si na 100% vedel kam musis natocit tu svoju na tom pristresku.
uživatel
matov3
19.03.2008, 15:41.13

Ano jsou tady paraboly ano maji tady i Digi TV . Já jsem na severní straně a paraboly jsou na jižní. Otočený směrem na západ.Takže z tohoto důvodu bych musel umístit parabolu na strechu a ne ten pristresek i kdyz s přistřešku jde videt na ten smer kde jsou natočeny paraboly.
uživatel
dabi
19.03.2008, 15:54.18

Tazko zo severnej strany nieco chytis. Mozno by stalo za vec oslovit nejakych ludi v tvojom okoli, ktory tomu trosku rozumeju. Co sa tyka dig. prijimaca, je ich strasne vela a co clovek to nazor. Precitaj si tu historiu a uvidis sam. Ja by som ti doporucil jednoduchy prijimac Openbox 800- vkovej rady.
uživatel
matov3
19.03.2008, 16:05.37

Můj dotaz spíš zněl na to zda použit Gital,T-T nebo něco jiného. Než konkretní STB. Právě v mém okolí nikdo kdo se v tom význá není. Proto se ptám tady. Zda existuje nějaké paraboly, které se nemusí montovat přímo na zeď. Tyto informace mě zajímají. Pak bych se už konkretně pídil po přijímačích a parabolách. Jinak děkuji za odpovědi.
uživatel
dabi
19.03.2008, 16:49.22

SKYlink

Jedna z možností ako neplatiť je SKYlink. Cena: 3.990Sk,- + koncesionársky poplatok mesačne.
uživatel
DJYEMI
19.03.2008, 17:25.39

Skylink je pouze pro SR ... to tady u nas nelze platit SK koncesionarsky poplatek... Pokud se pletu budu rad zakaždou informaci.
uživatel
dabi
19.03.2008, 17:27.52

Pokud nechces platit pausal (napr.UPC ,v Digi TV prozatim pozadovane programy nelze a myslim,ze nikdy v plne mire nebudou prijimatelne),tak jak uvedli kolegove prede mnou:
karta SKY LINK ,nejlepe zaregistrovana u nekoho na Slovensku,karta TT nebo GITAL s predplatnym CS FILM (Gital mel akci CS FILM rok zdarma).SAT pristroj schopny bez problemu pracovat s temito obema kartami CryptoWorks ,napr.TECHNISAT CCI s modulem Cryptoworks.
uživatel
hdpe
19.03.2008, 19:00.19

Všechno najednou

Talíř můžeš dát i na zem,ale jen na jih,jihovýchodojih,nebo jihozápadojih,takže u tebe není šance na sever.Pak ještě sdílet kartu na černo s někým,kdo má antenu na druhou stranu(na př. DigiTV)nebo Split soupravu s tím samým sousedem.
uživatel
korkoran
19.03.2008, 20:35.55

Korkoran - Děkuji za informaci, to jsem nevěděl. Takže nejlepší bude to hodit na střechu a zpustit koax ke mě do bytu ... protože ja mam vše na severni straně panelaku :( jak dveře tak všechny okna :(
uživatel
dabi
20.03.2008, 10:37.14

Kup si kartu TaT za 1990Kč,máš tam všechny české, STV1,STV 2,JOJ.Markíza na ni nepojede pokud si nekoupíš slovenský Skylink.Pokud si koupíš slov.Skylink budeš tam mít Markízu ,ale bez Novy.Více na titulní straně Paraboly článek Spolupráce Tat... včetně porovnávací tabulky.
A anténa pro pozici 23,5E pouze na jih nebo jihovýchod,jak napsal korkoran a přijmač jak uvedl např: hdpe
uživatel
Petr 2