Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.03.2008, 18:46.55

Téma: ME - fotbal + Prima TV

Tak to sem dám ještě jednou --
Zdravim zdravim. Tak se nám to pomalu blíží a zatim žádný zprávy. Těma zprávama myslim sportovní kanál od Prima TV. Onehdá / už je to trochu dýl / jsem někde čet, že to dostali jen pod podmínkou, že budou do tý doby mít druhej kanál. A zatim furt nic ! Nemáte někdo nějaký zprávy ? Díky.
uživatel
chinda66
19.03.2008, 18:50.44

RE: Téma: ME - fotbal + Prima TV

to si asi četl trnky brnky ne? Teď vážně, mají problémy se sledovaností jednoho kanálu, opravdu si myslíš že by uživili ještě jeden a to ryze sportovní, zrovna když vznikl sport5?
uživatel
poky1
19.03.2008, 19:15.47

Prima TV

Kde vysílá Prima??? :O Ještě jsem ji neviděl :-/ je nas více, tak proč si stěžuje na sledovanost :fuming: když ji nelze naladit :laughing:
uživatel
vodnar
19.03.2008, 19:18.17

Prima ....

to nebude prima koukani, jestli to daj (mam CSlink) v te kvalite jk Premier Legue ...... tak to nebude koukatelne ... mam smulu no ... :((
uživatel
miche
19.03.2008, 20:18.50

Prima...

Nebude to také vysílat Eurosport?Mám dojem,že sem to někde četl.
uživatel
hobo
19.03.2008, 20:25.09

Já mám dojem, že jsem někde četl a slyšel, že v roce 2008 budeme platit eurem a nebudou kačky, dneska ráno se vzbudím, v kalendáři je rok 2008 a v krámu chtěli korunky. :O Tak nevím, že by někdo zase kecal? :lookaround:
uživatel
poky1
21.03.2008, 14:36.42

Zaplať pánbu za ty kačky.
Už v lednu jsem slyšel o akci "Do ME Prima v DVB-T v Brně".
Od té doby nic.
Taky tu byl takový náznak Eurosport do TaT. Ale to byl asi jen šum a místo Eurosportu v TaT bude jen nějaký Sport5.
uživatel
kibreh