Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.03.2008, 21:21.17

aktivace UPC Direct - je to normální jev?

Ahoj, pořídil jsem rodičům komplet UPC Direct (bez montáže, mají parabolu i svůj přijímač, převzato včera odpoledne). Chci se zeptat, jak dlouho trvá aktivace karty po ohlášení na aktivační centrum a jestli se karta na nějaký čas "otevře" po vložení do přijímače (jako Gital, TT před registrací apod.)?
Od včerejší cca 23. hodiny až do dnešní 20. hodiny jsem měl naladěn transpondér s Hallmarkem, ale furt nic (Technisat Digit CCI). Philips 4101 mi po volbě země hlásí "Zkontrolujte prosím vaši smartkartu" a dál mě nepustí. Když jsem si to aktivoval pro sebe před nějakými čtyřmi roky, tak jsem ještě týž den zasunul a koukal. Je to normální?
uživatel
kubisek
19.03.2008, 21:34.42

RE: aktivace UPC Direct - je to normální jev?

Stát se může všelicos, volej na zákaznickou linku.
uživatel
juzek
19.03.2008, 21:37.28

Normální to není, UPC karty nabíhají během několika málo minut po nahlášení. Zkontroluj v technisatu, zda přijímač kartu vidí (nemáš ji opačně?), kdyžtak volej do UPC. Nahlásil jsi správné č. karty ...?
Aktiv. zápisy jako u CS Linku UPC nepoužívá.
uživatel
Zip
19.03.2008, 21:42.19

Karta je tam správně, dokonce vidí i skupiny oprávnění (Direct 1-4). Číslo karty hlásil dealer, tak nevím. Jen jsem chtěl vědět, jak to je, než ze sebe budu někde dělat blbce. :-)
Ale vrtá mi hlavou to chování v 4101, přece i kdyby bylo číslo karty špatně, po vložení karty mě musí pustit dál. Že nic pak nepůjde, je jasné.
uživatel
kubisek
19.03.2008, 22:02.26

aktivace UPC Direct - je to normální jev?

U 4101 bych zkusil tvrdý restart, jak na to, poradí operátor(ka) na UPC, už si to nepamatuju.
uživatel
simon
20.03.2008, 07:59.07

zavolej kartove centrum a nahlas jim cislo karty znova. karta by se mela zaktivovat do minuty.
uživatel
bublajs
20.03.2008, 09:19.45

No já čekal 2 dny stale aktivní nebyla tak sem šel tam kde sem posdepsal smlouvu ti borci tam zavolali a aktivovaná během 2 minut :-D když je budeš telefonama bombardovat máš to hned
uživatel
Flatfoot
20.03.2008, 18:31.50

vyřešeno

Stačil jeden telefonát na zákaznickou linku a naskočilo to po 5 minutách po vložení karty...
uživatel
kubisek