| 19.03.2008, 21:21.17 | |
aktivace UPC Direct - je to normální jev?Ahoj, pořídil jsem rodičům komplet UPC Direct (bez montáže, mají parabolu i svůj přijímač, převzato včera odpoledne). Chci se zeptat, jak dlouho trvá aktivace karty po ohlášení na aktivační centrum a jestli se karta na nějaký čas "otevře" po vložení do přijímače (jako Gital, TT před registrací apod.)?Od včerejší cca 23. hodiny až do dnešní 20. hodiny jsem měl naladěn transpondér s Hallmarkem, ale furt nic (Technisat Digit CCI). Philips 4101 mi po volbě země hlásí "Zkontrolujte prosím vaši smartkartu" a dál mě nepustí. Když jsem si to aktivoval pro sebe před nějakými čtyřmi roky, tak jsem ještě týž den zasunul a koukal. Je to normální? |
![]() kubisek |
| 19.03.2008, 21:34.42 | |
RE: aktivace UPC Direct - je to normální jev?Stát se může všelicos, volej na zákaznickou linku. |
![]() juzek |
| 19.03.2008, 21:37.28 | |
RE: aktivace UPC Direct - je to normální jev?Normální to není, UPC karty nabíhají během několika málo minut po nahlášení. Zkontroluj v technisatu, zda přijímač kartu vidí (nemáš ji opačně?), kdyžtak volej do UPC. Nahlásil jsi správné č. karty ...?Aktiv. zápisy jako u CS Linku UPC nepoužívá. |
![]() Zip |
| 19.03.2008, 21:42.19 | |
RE: aktivace UPC Direct - je to normální jev?Karta je tam správně, dokonce vidí i skupiny oprávnění (Direct 1-4). Číslo karty hlásil dealer, tak nevím. Jen jsem chtěl vědět, jak to je, než ze sebe budu někde dělat blbce. :-)Ale vrtá mi hlavou to chování v 4101, přece i kdyby bylo číslo karty špatně, po vložení karty mě musí pustit dál. Že nic pak nepůjde, je jasné. |
![]() kubisek |
| 19.03.2008, 22:02.26 | |
aktivace UPC Direct - je to normální jev?U 4101 bych zkusil tvrdý restart, jak na to, poradí operátor(ka) na UPC, už si to nepamatuju. |
![]() simon |
| 20.03.2008, 07:59.07 | |
RE: aktivace UPC Direct - je to normální jev?zavolej kartove centrum a nahlas jim cislo karty znova. karta by se mela zaktivovat do minuty. |
![]() bublajs |
| 20.03.2008, 09:19.45 | |
RE: aktivace UPC Direct - je to normální jev?No já čekal 2 dny stale aktivní nebyla tak sem šel tam kde sem posdepsal smlouvu ti borci tam zavolali a aktivovaná během 2 minut :-D když je budeš telefonama bombardovat máš to hned |
![]() Flatfoot |
| 20.03.2008, 18:31.50 | |
vyřešenoStačil jeden telefonát na zákaznickou linku a naskočilo to po 5 minutách po vložení karty... |
![]() kubisek |