| 22.03.2008, 17:15.39 | |
satelit propojený s dvd rekorderemZdravím Mám satelit propojený přes scart AV1 jedna do TV, Druhý scart vcr zapojený do DVDR AV1. Potřebuji naladit programy ze satelitu a nechce mi to nic najít. Jak přepnu na dvd rekordéru AV1, aby jsem mohl nahrávat programy? |
![]() milannnn |
| 22.03.2008, 17:22.26 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemNa svém rekordéru mám jako volbu jeden ze zdrojů signálu SCART. Na scart na rekordéru je přiveden signál ze satelitu. Pro nahrávání ze satelitu se příslušný program musí nastavit na satelitu, na rekordéru pak ta volba SCART. A díváš se na to, co nahráváš. |
![]() Tondach |
| 22.03.2008, 17:28.00 | |
DVD rekordér propojený ze satelitem -Jenže mě rekordér pořád hledá programy a nevím jak tam dostat AV1, aby to našlo programy ze satelitu...Mám satelit zapnutý a určitém programu, tak zapnu dvdr a přeskočí mi to na něj a za chvíli to hledá programy. Co s tím? Jak tam dostanu signál ze satelitu... ? |
![]() milannnn |
| 22.03.2008, 17:32.10 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemna recorderu nic nelaď,zkus nulu a pod nulu na dálkáči |
![]() pierrepetr |
| 22.03.2008, 17:34.18 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemMám zmáčknout nulu? Nebo jak to myslíš? |
![]() milannnn |
| 22.03.2008, 17:37.44 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemnapiš co máš za recorder nejsme tu jasnovidci |
![]() pierrepetr |
| 22.03.2008, 17:38.24 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemAsi si spustil vyhľadavanie(ladenie programov) v menu toho rekordéra, čo je zbytočne, lebo mu stačí zadať len AV vstup na ktorom je zapojený sat. prijímač. Podľa mňa je to nejaké tlačitko priamo na DO označené ako AV a pod., kde mačkaním toho tlačítka navoliš ten AV1. |
![]() padavan3 |
| 22.03.2008, 17:49.15 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemJe to dvd rekordér HIUNDAY. Nevím jak tam dostat signál, ze satelitu. Je možné, že jsem tam dal nějaké vyhledávání a ted nevím jak se toho zbavím...Právě potřebuju najít to tlačítko nebo funkci, kde najdu to avi... Na DO nic nemůžu najít nebo nic nereguje. |
![]() milannnn |
| 22.03.2008, 17:59.50 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemTak ho odpoj z elekt. siete a naspäť zapni. Dúfam, že ti to už nebude vyhľadávať. Potom hľadaj to akt. tlačítko pre AV na DO |
![]() padavan3 |
| 22.03.2008, 18:15.32 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemMoc mě toto téma pobavilo. Nedokážete si představit, kolik stovek lidí se s tímto problémem na mě obrátilo, když se loni v létě u nás skončilo s analog.vysíláním a přešlo se na DVB-T, kde každý musel koupit set-top-box a samozřejmě měli zájem dál nahrávat na VCR/DVD. Zdravím z Domažlic (www.Digitalnichodsko.cz) ;) |
![]() Dejf |
| 22.03.2008, 18:19.07 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderempokud to nelze zjistit,obtelefonuj své známé ,piš do dizkuzí,a pokud to stále nejde,koukni do návodu |
![]() pierrepetr |
| 22.03.2008, 20:29.53 | |
Osobně si myslím,že některým lidem by měl být zakázaný přístup k přístrojům a zařízením spotřební elektroniky. Absurdní představy některých jedinců, o fungování těchto přístrojů, by měly být vnímány jako důkaz naprosté nekompetentnosti. Pokud si svoji absurdní představu nedokáží opravit ani za pomocí návodů k obsluze, pak není pochyb o tom, že jsou jim tato zařízení zdraví a životu nebezpečná! |
![]() Enik |
| 22.03.2008, 20:49.53 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemSúhlasím s Enikom. R^ :laughing: |
![]() notna |
| 22.03.2008, 21:13.39 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemjá nevím, jestli jsem ti to napsal jasně, nebo ne ! Na rekordéru si naladíš pouze vstup ze satelitu ! Pravděpodobně přes volbu vstupu SCART, nebo něco podobného ! Na rekordéru nemůžeš ladit jednotlivé satelitní programy! Ty můžeš naladit pouze na satelitu ! To ti to fakt nebylo jasný ? Proboha, to je to tak těžký to pochopit ? A ještě ze sebe uděláš blba ? |
![]() Tondach |
| 22.03.2008, 21:52.32 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemje to fakt děs ! padavan3 ! co mu to tady radíš za blbosti ? Některým lidem by měl být opravdu zakázaný přístup k přístrojům a zařízením spotřební elektroniky, jak píše Enik, ale spíš nechápu ty padavany3 ! hľadaj akt. tlačítko pre AV na DO...to je fakt síla, opravdu, dobrá rada nad zlato ! |
![]() Tondach |
| 22.03.2008, 22:39.38 | |
RE: satelit propojený s dvd rekorderemU dvd rekorderu se přepínají vstupy pomocí tlačítkavideo source |
![]() ssstanda |
| 23.03.2008, 02:36.25 | |
@TondachPočúvaj ti chytrolín. Ak si si nevšimol tak ja mu radím to isté čo aj ty alebo iní, len je to podané v primitívnejšej verzii, aby som to chlapcovi uľahčil. Ak si to ty nezistil(pochopil), tak potom si ešte väčší primitív ako milannnn, a pri čítani mojho príspevku použi lupu. No v tom máš pravdu, že pokiaľ je nato ľavy a nevie sa orientovať v manuále tak nech si to da urobiť odborníkovi. No teba ako odborníka by som asi ťažko doporučil.Mimochodom , na tom DVD rekorderi to tlačítko na prepínanie(navolenie) AV može mať označenie aj "Matka Tereza" a nie len SCART, alebo VIDEO SOURCE(je to dané výrobcom-značkou) Napr. pri Panasonicu je to INPUT SELECT, alebo prepínanim šípkami CH. |
![]() padavan3 |