Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.04.2008, 11:56.11

Kaon KSC 660 CX - první přiblížení

Zkoušel jsem ho s kartou T&T v čtečce a v CI jsem měl MultiCrypt TS a v něm kartu Conax/MTV Unlimited/.Vše fungovalo bez problému.Menu a ovládání je v podstatě stejné
jako u modelu 270.Přepínání i ladění programů je rychlé.Po zapnutí přístroje trvá asi pět vteřin,než se objeví obraz programu z CSlinku.VFD display má 14 míst,je čitelný i z deseti metrů a i za ostrého světla.Pokud je název stanice delší,je zobrazováno pouze 14 míst,běžící text nefunguje.
Na první pohled je to kus poctivé elektroniky,za cenu kolem 2500kč není co řešit.Vím, že spousta lidí ohrne rypák na přístrojem, který nemá EMU...
VFD,komunikace s PC editorem,RF modulátor,2xCI,výstup 0/12V,USALS,síťový vypínač,OTA,Loop out, za tuto cenu to není špatné.

Tři věci bych ale vytknul:

Klasický problém s českým EPG se nevyřešil/ČT je v cajku,Prima,Viasat atd. bez háčků..../

Jakýkoliv příjem signálu z D.O. je na předním panelu doprovázen bliknutím čtyřech ostrých modrých LED diod/za tmy to dost oslňuje/!!

Komunikace přijímače s TV po Scartu je také zvláštní.Pokud sledujete na TV analogové programy a pak pustíte přijímač,tak se logicky aktivuje příslušný AV vstup, na kterém je zapojen Kaon,ale po vypnutí Kaona zustane na televizoru onen AV vstup vyset....
TV je CRT Philips a žádný jiný STB se takto nechová....

Ještě ho chci vyzkoušet s EMP 168 přes DiseqC 1.2.
uživatel
Saxon
09.04.2008, 21:37.55

PAL/NTSC

Jak mě Saxon informoval,
tento model má na dálkovém ovladači tlačítko s funkcí ,,PAL/NTSC,,. Tento gombík ale nese označení vzezřením nepodobné nápisu ,,PAL/NTSC,,.
Což je pro spostu montážníků špatná zpráva.
Zázrak se ani tentokrát nekonal.
uživatel
mirasat
09.04.2008, 22:19.00

RE: Kaon KSC 660 CX - první přiblížení

Mám kAON KSC570CX mám ho pod postelí. používám v součásné době Gi 870. terestrial satelit.iIpřesto že mám lepší přístroj nenechám na Kaona dopustit.brzy ho opráším..je to dobrý stroj který neumí Emzulaci kodů.Ale je spolehlivý a přečte kartu. G.I. NE""" R^
uživatel
koax
13.04.2008, 12:20.20

RE: Kaon KSC 660 CX - první přiblížení

bohužel musím konstatovat,že tento nový model vydržel v provozu pouhé dva dny u mně a dva dny u zákazníka.Přijímač totálně zkolaboval,stále kolem dokola pouze nabíhá systém.
Máte s touto novinkou od Kaona někdo zkušenost?
uživatel
Saxon