Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.04.2008, 15:15.51

Topfield 5010 PVR - nahrávání - dotaz

Je možné na tomto přijímači nahrávat nějaký zakódovaný program( např Čt1) a na druhý taky zakódovaný ( např HBO) se současně dívat? S přijímačem Homecast 8000 CIPVR to toiž, jak jsem zjistil nelze( nesdílí vloženou kartu). Díky za odpověď
uživatel
honemir
25.04.2008, 19:21.26

RE: Topfield 5010 PVR - nahrávání - dotaz

Ano, bez problémů
uživatel
Salt
25.04.2008, 20:50.50

Ale nejedná se o sdílení karty, v praxi se díváš na jeden program /pomocí karty/ a druhý program se Ti nahrává zakodovaný. Při přehrávání záznamu potom použiješ kartu, kterou už máš volnou, anebo odkoduješ pomocí TAP aplikace.
uživatel
tukan
25.04.2008, 22:44.17

otazocka pre tukana...

Ahoj Vsem,,,
-prosim ta ako si to myslel s tym TAP odkodovanim,,,

ja mam tiez Mastera-5010 a viem ze sa da program do HDD nahrat aj zakodovane a potom na prehratie pouzit prislusnu kartu na odkodovanie,,,pozeranie,,,

ale s tym TAP to akoze mi staci nejaky TAP-soft. co to nahram do masiny, a to mi rozkoduje film aj bez karty a modulu? alebo ako si to myslel...
uživatel
markes
25.04.2008, 23:23.03

Pokud si dobře vzpomínám, při dívání na jeden kódovaný program nahraje druhý dekódovaný a teprve třetí zároveň nahrávaný nahraje zakódovaný.
uživatel
Salt
26.04.2008, 08:59.26

to markes

Na www.tapworld.net si nahraj TAP filer a přes tuto aplikaci uděláš dekodovanou kopii zakodované Jinak práce s filerom je šikovná, některá verze je ovšem jenom na měsíc. Salt to trochu popletl, logicky kartu můžeš používat jenom na jednu operaci. Bud se dívat, nebo nahrávat. Záleží taky, jak máš propojené tunery atd.
uživatel
tukan