Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
07.05.2008, 16:36.28

@ Zorbas

https://www.parabola.cz/forum/topic-21544/ Nevim proc Ti to prislo drze taky jsem spouste lidem dost pomohl aniz bych na tom neco vydelal. Chtel jsem jen pomoci s radou. Ale kdyz jinak nedas, tak mi prosim posli pribliznou cenu teto upravy a adresu kam to mam poslat. Jo a jak rychle by to bylo hotove. Diky
uživatel
Tjeck
07.05.2008, 22:00.51

Nesmíš se zlobit

ale já si servisní informace docela střežím. Mi tu informaci také nedal nikdo zadarmo, ba mi ji nedal nikdo vůbec. Jsou to hodiny práce po nocích,hledání v katalozích,zkoušení. Jasně, u dalších kusů je to jednoduché,protože už to vím. Kdybych měl bádat jen kvůli jedinému kusu s touto vadou a žádný jiný již neopravit, nedělal bych to, nikdo by to nezaplatil. Tak to je. Servisní informace si vyměňuji s několika málo kolegy a do placu je dávat nehodlám. Pokud chceš pokecat o pěstování trávníku nebo skalky, mile rád, je to můj koníček,neživí mě to. Oprava PWR-LNB obvodu vyjde na 500Kč s tím, že obvod je osazen více dimenzovanými prvky a je nepravděpodobné jeho zničení ani při použití motoru, pro který DM 500 a všechny jeho klony nejsou uzpůsobeny, jen prodejci o tom mlčí nebo spíše ani nevědí. Dále je vhodné provést repasi externího adaptéru. Podotýkám repasi, nikoliv výměnu za nový, který do půl roku prdne také. Pokud máš zájem, můj banner je zde na této straně vlevo dole (střídá se s reklamou firmy OMKO DOGITAL) nebo najdeš na satservis.cz
uživatel
Zorbas
08.05.2008, 07:43.09

RE: @ Zorbas

pro servisaka co si musi nasebe vydelat je i napsani clanku ztrata casu
uživatel
maly mike
08.05.2008, 12:02.31

RE: @ Zorbas

OK . Diky
uživatel
Tjeck