Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.05.2008, 17:16.27

co pro prijem HDTV

jaky stroj bych si mel poridit na prijem HDTV a take aby se s tim dalo trochu pracovat, myslim tim napr. rucni vkladani kodu,nebo emu...aby take nebyla ta masina nejaka pomala vec - je-li toto kriterium dulezite. dreambox? technisat?topfield?humax? dekuji.
uživatel
gioni
13.05.2008, 17:47.31

RE: co pro prijem HDTV

Doporučuji z vlastní zkušenosti AB IPBox 9000HD . Už umí vše a pracuje na linuxu. Samozřejmě možnost HDD. R^
uživatel
franta222
13.05.2008, 18:18.07

franta222

ked to doporučujete z vlasnej skusenosti,chcel by som vediet či tam funguje diablo modul.dik
uživatel
mino
13.05.2008, 19:20.49

já mám Topfield TF7710HDPVR a Diablo. maká to dobře, jen pokud přejíždíš z jednoho systému kódování na druhý, musíš přístroj restartovat. Ale fungují v pohodě všechny programy.
uživatel
Rambo
13.05.2008, 19:36.29

tak tento stav bych v žádném případě nenazval v pohodě Rv
uživatel
poky1
13.05.2008, 19:44.48

Asi si koupím časem diablo ke svýmu homíkovi 5101. Všude čtu samou chválu, jak to krásně spolupracuje. Ale zkušenosti žádný nemám zatím.

"Die Kiste ist echt überraschend gut
Der Pace 810 ist zu lahm, der Philips 9005 erkennt keine Karten und der Humax HD 1000 nervt mit ewigen Meldungen (smartcard fehlt,...bla bla) - alles schon probiert!
Nicht so beim Homecast! Alles ist mit Diablo Frei - HD Sender und Prem** und das beste: Ohne Jugendschutz (macht mich beim Humax manchmal waaahnsinnig beim Zappen) und ohne nervige Smartcardmeldungen! Die Umschaltzeiten sind spitze und die Diablo entschlüsselt fix.
Sendereditor, Firmwareupdate Programm, Firmware,...alles schon vorhanden!"
uživatel
moonword
13.05.2008, 20:27.33

český překlad
"Ta kisna je fakt překvapivě dobrá
Pace 810 je moc línej, Philips 9005 nerozpoznává karty a Humax HD 1000 nervuje věčnýma hláškama (žádná karta,...bla bla) - nic nepomáhá!
Ne tak u Homecastu! Všechno je s Diablem free - HD programy a Prem** a dokonce bez věkovýho omezení (z toho bych někdy u Humaxu zešílel při přepínání) a bez nervních hlášek. Programy přepíná extrémně rychle a diablo dekóduje spolehlivě.
Všechno hlavní je k mání... setting editor, program na upgrade firmware, firmware"
Jenom emu zatím chybí.
uživatel
moonword
13.05.2008, 20:36.28

@mino

To zda funguje v ip boxu diablo nevím. Mám kartu UPC a vše OK. Až se mě dostane do ruky Diablo tak to zkusím a dám vědšt. :(
uživatel
franta222
14.05.2008, 09:46.06

Otázka je jaké budete mít karty.
Pokud žádné, tak skoro nepotřebujete HD přijímač, protože toho času běží 3 programy na A1, na které můžete koukat v HD bez karty a dva(?) na Thoru. A jinak nic. Nedá se čekat, že by HDTV programy byly masově k pirátskému příjmu, spíše naopak.
Pokud nějaké karty mít budete, tak nejspíše dostanete přijímač rovnou s kartou od providera.
Pokud chcete používat vzdálené karty, tak máte tyto volby:
Kathrein910
IP BOX 9000
DM 800
a možná Vantage 7100
Který si vybrat?
Nevím, všechny mají vážné mouchy.
Osobně si myslím, že dost dobré řešení je K910 s zorbasem rozšířenou pamětí. S 1.05 umí celkem všechno, co má, například nahrávat spolehlivě na USB disky, což je podlé mého mnohem lepší řešení, než interní šumící a hřející HDD.
Neumí: české EPG zobrazuje s blbými znaky.
Jinak mne celkem nenapadá nic.
Bacha ale: K.. tvrdí, že mu 1.05 padá, a že se vrátil k 1.04 (nejde naladit Filmbox) a to není zanedbatelná informace.
uživatel
Antonín
14.05.2008, 10:41.09

@Antonín

kathrein je vcelku dobry stroj ale nema diseq 1.2 ked neratam ten plugin co ho simuluje. mal som ho, rozsiril som si RAM naozaj sa to zrychlilo ale ten diseq ma stval.
terazky mam ipbox 9000 s 2 DVBS2 tunermi a 500 gb HDD a som spokojny. soft sice ma musky ale do tyzdna vyjdu 2 image co to fixuju . u kathreina zaspali dobu a uz aj autor mgcamdu v poslednej verzii neurobil podporu pre katrein
AAF team po 2 tyzdnoch vybehol z image z Ruskym EPG a menu a to je asik vsio co je tam fixnute ak nepoctam dodanie mgcamdu a prislusnych kniznic
uživatel
Vlado Fogo
14.05.2008, 13:26.36

příjem v HDTV

Již druhý rok mám Homecast 5001 a jsem spokojený. Rychlé přepínání kanálů, bezproblémový a bezporuchový provoz, kvalitní obraz atd. a přes Predátora široká škála možností příjmu v HDTV.Doporučuji.
uživatel
Jenulka
14.05.2008, 14:00.56

@Jenulka

a co ked ten conax za mesiac padne ?? premiere taky tak meni karty .. nac ti bude ten homecast ?? na FTA HD ??
uživatel
Vlado Fogo
14.05.2008, 14:22.43

IP BOX jsem viděl jenom chvilku.
Možnost to evidentně je.
Jak to vypadá s mouchami v softu?
Co tam zbývá za problémy?
uživatel
Antonín
15.05.2008, 14:07.08

@Vlado Fogo

Satelitním příjmem se zabývám mnoho let, ale ještě nikdy se nestalo, aby se nedalo něco odkodovat, po případě si zakoupit kartu..A tak to bude i s HD příjmem.Do několika málo let bude i velká část FTA programů v HD kvalitě i v dostatečném výběru.
uživatel
Jenulka
15.05.2008, 22:02.43

To právě může být jinak.
FTA nemusí být nic.
Za těch mnoho let, kolikrát jsi se koukal na SkyUK? Oni taky nejsou blbí.
uživatel
Antonín