| 13.05.2008, 17:16.27 | |
co pro prijem HDTVjaky stroj bych si mel poridit na prijem HDTV a take aby se s tim dalo trochu pracovat, myslim tim napr. rucni vkladani kodu,nebo emu...aby take nebyla ta masina nejaka pomala vec - je-li toto kriterium dulezite. dreambox? technisat?topfield?humax? dekuji. |
![]() gioni |
| 13.05.2008, 17:47.31 | |
RE: co pro prijem HDTVDoporučuji z vlastní zkušenosti AB IPBox 9000HD . Už umí vše a pracuje na linuxu. Samozřejmě možnost HDD. R^ |
![]() franta222 |
| 13.05.2008, 18:18.07 | |
franta222ked to doporučujete z vlasnej skusenosti,chcel by som vediet či tam funguje diablo modul.dik |
![]() mino |
| 13.05.2008, 19:20.49 | |
RE: co pro prijem HDTVjá mám Topfield TF7710HDPVR a Diablo. maká to dobře, jen pokud přejíždíš z jednoho systému kódování na druhý, musíš přístroj restartovat. Ale fungují v pohodě všechny programy. |
![]() Rambo |
| 13.05.2008, 19:36.29 | |
RE: co pro prijem HDTVtak tento stav bych v žádném případě nenazval v pohodě Rv |
![]() poky1 |
| 13.05.2008, 19:44.48 | |
RE: co pro prijem HDTVAsi si koupím časem diablo ke svýmu homíkovi 5101. Všude čtu samou chválu, jak to krásně spolupracuje. Ale zkušenosti žádný nemám zatím."Die Kiste ist echt überraschend gut Der Pace 810 ist zu lahm, der Philips 9005 erkennt keine Karten und der Humax HD 1000 nervt mit ewigen Meldungen (smartcard fehlt,...bla bla) - alles schon probiert! Nicht so beim Homecast! Alles ist mit Diablo Frei - HD Sender und Prem** und das beste: Ohne Jugendschutz (macht mich beim Humax manchmal waaahnsinnig beim Zappen) und ohne nervige Smartcardmeldungen! Die Umschaltzeiten sind spitze und die Diablo entschlüsselt fix. Sendereditor, Firmwareupdate Programm, Firmware,...alles schon vorhanden!" |
![]() moonword |
| 13.05.2008, 20:27.33 | |
RE: co pro prijem HDTVčeský překlad"Ta kisna je fakt překvapivě dobrá Pace 810 je moc línej, Philips 9005 nerozpoznává karty a Humax HD 1000 nervuje věčnýma hláškama (žádná karta,...bla bla) - nic nepomáhá! Ne tak u Homecastu! Všechno je s Diablem free - HD programy a Prem** a dokonce bez věkovýho omezení (z toho bych někdy u Humaxu zešílel při přepínání) a bez nervních hlášek. Programy přepíná extrémně rychle a diablo dekóduje spolehlivě. Všechno hlavní je k mání... setting editor, program na upgrade firmware, firmware" Jenom emu zatím chybí. |
![]() moonword |
| 13.05.2008, 20:36.28 | |
@minoTo zda funguje v ip boxu diablo nevím. Mám kartu UPC a vše OK. Až se mě dostane do ruky Diablo tak to zkusím a dám vědšt. :( |
![]() franta222 |
| 14.05.2008, 09:46.06 | |
RE: co pro prijem HDTVOtázka je jaké budete mít karty.Pokud žádné, tak skoro nepotřebujete HD přijímač, protože toho času běží 3 programy na A1, na které můžete koukat v HD bez karty a dva(?) na Thoru. A jinak nic. Nedá se čekat, že by HDTV programy byly masově k pirátskému příjmu, spíše naopak. Pokud nějaké karty mít budete, tak nejspíše dostanete přijímač rovnou s kartou od providera. Pokud chcete používat vzdálené karty, tak máte tyto volby: Kathrein910 IP BOX 9000 DM 800 a možná Vantage 7100 Který si vybrat? Nevím, všechny mají vážné mouchy. Osobně si myslím, že dost dobré řešení je K910 s zorbasem rozšířenou pamětí. S 1.05 umí celkem všechno, co má, například nahrávat spolehlivě na USB disky, což je podlé mého mnohem lepší řešení, než interní šumící a hřející HDD. Neumí: české EPG zobrazuje s blbými znaky. Jinak mne celkem nenapadá nic. Bacha ale: K.. tvrdí, že mu 1.05 padá, a že se vrátil k 1.04 (nejde naladit Filmbox) a to není zanedbatelná informace. |
![]() Antonín |
| 14.05.2008, 10:41.09 | |
@Antonínkathrein je vcelku dobry stroj ale nema diseq 1.2 ked neratam ten plugin co ho simuluje. mal som ho, rozsiril som si RAM naozaj sa to zrychlilo ale ten diseq ma stval.terazky mam ipbox 9000 s 2 DVBS2 tunermi a 500 gb HDD a som spokojny. soft sice ma musky ale do tyzdna vyjdu 2 image co to fixuju . u kathreina zaspali dobu a uz aj autor mgcamdu v poslednej verzii neurobil podporu pre katrein AAF team po 2 tyzdnoch vybehol z image z Ruskym EPG a menu a to je asik vsio co je tam fixnute ak nepoctam dodanie mgcamdu a prislusnych kniznic |
![]() Vlado Fogo |
| 14.05.2008, 13:26.36 | |
příjem v HDTVJiž druhý rok mám Homecast 5001 a jsem spokojený. Rychlé přepínání kanálů, bezproblémový a bezporuchový provoz, kvalitní obraz atd. a přes Predátora široká škála možností příjmu v HDTV.Doporučuji. |
![]() Jenulka |
| 14.05.2008, 14:00.56 | |
@Jenulkaa co ked ten conax za mesiac padne ?? premiere taky tak meni karty .. nac ti bude ten homecast ?? na FTA HD ?? |
![]() Vlado Fogo |
| 14.05.2008, 14:22.43 | |
RE: co pro prijem HDTVIP BOX jsem viděl jenom chvilku.Možnost to evidentně je. Jak to vypadá s mouchami v softu? Co tam zbývá za problémy? |
![]() Antonín |
| 15.05.2008, 14:07.08 | |
@Vlado FogoSatelitním příjmem se zabývám mnoho let, ale ještě nikdy se nestalo, aby se nedalo něco odkodovat, po případě si zakoupit kartu..A tak to bude i s HD příjmem.Do několika málo let bude i velká část FTA programů v HD kvalitě i v dostatečném výběru. |
![]() Jenulka |
| 15.05.2008, 22:02.43 | |
RE: co pro prijem HDTVTo právě může být jinak.FTA nemusí být nic. Za těch mnoho let, kolikrát jsi se koukal na SkyUK? Oni taky nejsou blbí. |
![]() Antonín |