| 13.05.2008, 21:38.13 | |
UPC jako KoženýPěkný podfuk si přichystala společnost UPC!nabízí kabelovou na zkoušku za 1Kč.ale pozor je v tom háček! po uplynutí dané doby, musíte zaplatit ještě za další měsíc. tj. třeba něco kolem 300 kč!Je to jejich vypovědní lůta zralá na Občanské judo!!!! Takže si pořádně přečtete dodatek,který je psán pr´tavým písmem a na který vás nikdo neupozorni. podíšete smlouvu která vam nezanika naoříklad po 4 měsícich,ale až po výpovědní době! Nenechte se napálit jako jedna 70letá žena! |
![]() Kapka6 |
| 13.05.2008, 21:42.18 | |
RE: UPC jako Koženýšmarjá, jsi v Čechách, jinak kdo Ti dneska dá něco zadarmo??? je to blbý, ale je to tak :8) :(( |
![]() poky1 |
| 13.05.2008, 22:28.14 | |
RE: UPC jako Koženýnevím, co se Ti na tom nelíbí, vždyť to máš za 1 Kč a těch 300 není až tak moc. A vúbec přečtu si nejdřív co podepisuju. Jde o to, že ten kdo to prodává / dealer/ o tom ví, tak asi on je ten zlý, že se snaží prodat /provize/ a neřekne ozádrhelích služby.Jenom múj osobní názor |
![]() pepiino |
| 13.05.2008, 22:31.46 | |
RE: UPC jako KoženýNevím čemu se divš?Uvědom si v čem žiješ.Prober se! :))) |
![]() alda |
| 13.05.2008, 22:35.12 | |
RE: UPC jako Koženýje to jako bych ti půjčil na měsíc za korunu auto,ale vezmu siho až za další měsíc, ale musíš mi zato dát 2litry! dohoda byla na měsíc za 1Kč! asi tak ;P |
![]() Kapka6 |
| 13.05.2008, 22:38.51 | |
Re: Kapka6A ty osobně někoho znáš kdo mi pujčí auto za korunu.(pojízdné)Asi ne.Fakt žiješ v pohádce. :fuming: |
![]() alda |
| 13.05.2008, 22:39.34 | |
RE: UPC jako Koženými se to nestalo ale upozorňúji druhé,aby se to nestalo jim a vím, že to není první případ, kdo tak naletěl! Rv |
![]() Kapka6 |
| 13.05.2008, 22:50.48 | |
Upc požaduje tzv.pltbu dopředu,což se neslučuje s dobrými mravy.Když jsem pohrozil ČOI,tak se sice omluvili,ale pokračují v tom dál.Je třeba platit jen svoje za běžný měsíc,a kašlat na jejich upomínky. |
![]() spyko |
| 13.05.2008, 23:02.11 | |
RE: UPC jako Koženýhttp://youtube.com/watch?v=0A-2cejoUkQutíkej utíkej odpusť a utíkej... sežraly krysy co bylo kdysi kdysi |
![]() moonword |
| 14.05.2008, 09:38.53 | |
RE: UPC jako Kožený1. Pokud někdo podepisuje smlouvy, které nečte nebo jim nerozumí, bylo by především potřeba IHNED ho zbavit volebního práva a za to mu nabídnout ochranu státu proti těm, kteří se ho snaží ošulit. Sm,louvy podepsané chráněnými nevoliči by byly platné až po podpisu státního úředníka, který by to s ním probral. Mám za to, že by zbylo rozumných cca 1-2 mio voličů a možná by se hodně věcí pohnulo vpřed, kdyby idioti nemohli ani podepisovat vyscané smlouvy a ani volit. Důsledkem by bylo zmizení vyscaných firem a vyscaných politiků.2. Postup UPC rozhodně není hezký, i když je zákonný. Platba předem se jistě slučuje s dobrými mravy. Platí se tak hromada věcí a je to otázka smluvní volnosti. UPC není monopol, komu se to nelíbí může se na ně ....at. Na druhé straně tchánovi za ten jeden měsíční poplatek nechali přijímač a parabolu, což není špatný kauf, když uvážím, co se z philipse dá vyrazit novými firmware. Má teďka přijímač s emu, který umí diseqc a pracuje s CSlinkovou kartou - skoro zadax. |
![]() Antonín |
| 14.05.2008, 09:55.38 | |
RE: UPC jako KoženýSouhlasím s Tebou, Antoníne, ale podpis toho státního úředníka se mi jaksi nezdá Rv |
![]() radegast |
| 14.05.2008, 10:06.43 | |
RE: UPC jako KoženýKde a jak by se ten poručník a ochránce definoval, je detail. Mohl by to být třeba starosta, nebo ombudsman, nebo svéprávný příbuzný, to je fuck. Prostě by u těch méněcenných nestačilo je oblbnout, jako teď - firmám jako je UPC. Jejich podpis by byl podmíněný a stát (společnost) by tu ochranu garantovala. |
![]() Antonín |
| 14.05.2008, 10:18.10 | |
RE: UPC jako KoženýSkvělá myšlenka Antoníne, bylo by zajímavé zjistit, kolik nás smýšlí stejně, či podobně. Ale to nemá se sat. příjmem nic společného - já vím... |
![]() GeorgeXP |
| 14.05.2008, 11:33.12 | |
RE: UPC jako KoženýRe: AntonínKrásná to myšlenka. R^ |
![]() alda |
| 14.05.2008, 11:42.10 | |
Antoníne,viděl jsismlouvu UPC?Já mám vyhodu,protože už to znám a vím jak se bránit.To písmo bez lupy nepřečteš.Nikdo tě neupozorní na kličky této smlouvy,a to se neslučuje s dobrými mravy-ČOI.S tím volebním právem už to přehaníš dlouho,vymysli něco nového. |
![]() spyko |
| 14.05.2008, 12:01.08 | |
RE: UPC jako KoženýNo v tomto musim s Antoninom suhlasit. Dokonca by som to rozsiril aj na moznost prispievat do diskusii na webe. R^ |
![]() kamilo |
| 14.05.2008, 12:37.27 | |
RE: UPC jako KoženýAntonín, to je úplne geniálna myšlienka. Keby sa to tak dalo uviesť do praxe. Bože to by ubudlo populistických idiotov z politiky. |
![]() Robo |
| 14.05.2008, 14:18.12 | |
RE: UPC jako KoženýKdyž blb, který není schopen uzavřít férovou smlouvu, protože má malá písmenka (nebo z jiného stejně obskurního důvodu), jde volit, a rozhoduje tak i o mém životě, jsem nervózní. Nemusí každý být Einstein, o tom žádná, a ty méně inteligentní je třeba chránit, stejně jako chráníme jinak hendikepované lidi, ale nemohou mít právoplatný rovný podíl na řízení společnosti. Jsou jako malé děti, tak musí mít práva jako malé děti. To neznamená žádná práva, to znamená úměrná práva a úměrnou ochranu k tomu.Zavést by to šlo. Pokud se to nestane, jsme ve slepé uličce. Chyba se stala při žabožroutské revoluci a heslu o rovnosti. Od té doby se to vleče. Lidé si totiž rovni věcně nejsou, rovné mohou být maximálně příležitosti. Můžeme si na rovnost hrát, ale ona prakticky není. Proto hra přivede na svět vyčurané firmy, které ty jen zdánlivě rovné škubou. Taky hra přivádí na svět populistické politiky, kteří neřeší podstatu, ale hrají si na různé levize a pravice, jako kdyby ty pojmy něco znamenaly. Podpisovači smluv jim to žerou horké, stejně jako podepisují ty smlouvy. Fuj. P.S. Že by dobré mravy někoho dospělého nutily dospělému vysvětlovat? A když budou hrát šachy, tak si budou taky napovídat? Dobré mravy by v navrženém systému mohly zavazovat dospělé, aby "dětem" vysvětlovali. To jo. A vložit do toho ještě kontrolu jiného dospělého, který ověří, že "dítě" pochopilo. Ale jinak jsme snad dospělí a napovídat bulíkovi netřeba. |
![]() Antonín |
| 14.05.2008, 18:34.05 | |
zlodejiupc je pekne vypecenej spolek - mam od nich kabelovku a tahaji z lidi jen penize - pouzivaji klamavou reklamu a kdyz chcete nejakou slevu podle prava tak vam nic nedaji - pronajimaji hd prijimac pro vyske rozliseni za 150 kc mesicne a toto zarizeni vubec nemaji odladene - nejake testovani jim nic nerika - uz me dochazi trpelivost a asi vse brzo predam COI - veskerou komunikaci s upc mam archivovanou za timto ucelem - takovato spolecnost nema na nasem trhu co delat |
![]() KOCOUR65 |
| 14.05.2008, 22:13.30 | |
@Kocour - Mi zas vadí Mc DonaldTato firma je vypečenej spolek, každý den se tam stravuji - a tahají z lidí peníze, lžou o pestré nabídce. Přitom jejich jídla jsou jednotvárná,nezdravá,přepálená karcinogenní. Asi všechno předám Obchodní inspekci, účty si schovávám již páty rok...Kdybychom oba měli možnost výběru, o nic by nešlo, ale tebe užívat UPC a mě žrát hambáče u meka nutí násilím - nebo snad ne? Tak já jdu zítra na guláš a ty si vyber jiného providera. |
![]() Zorbas |
| 14.05.2008, 23:09.33 | |
RE: UPC jako Koženýto je fakt zajímavý, jak někdo kdo dobrovolně podepsal smlouvu a tudíž souhlasil s podmínkami v ní. A užívá jejich služeb delší dobu, a evidentně není s poskytnutou službou spokojen. Stále zústáva jejich abonentem a " po právu " - tomuto nerozumím po jakém právu, žádá slevu a připravuje se, na to že se vlastně udá za svoji hloupost, že stále setrvává v osidlách té neférové společnosti. Taková společnost ukázala, že je konkurence schopná a na trhu se drží již dost dlouho a podle mě se i držet bude. Opravdu mě napadlo, že když příjdu na pumpu a budu žádat " po právu " lacinější benzín, jakožto dlouhodobý odběratel tak jestli náhodou neskončím v kazajce svěrací. |
![]() pepiino |