Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.05.2008, 18:59.21

skylink zaujímavé zistenie

V piatok som bol u známeho pretože mu prestala ísť sk karta . Problém bol skutočne v karte tak sme volali do TRI R a tam nám povedali ,že práve prebieha akcia na sk kartách s ktorou je spojená výmena starej karty za novú . Spoločnosť TRI R rozposiela dopisy o tejto výmene , keďže môj známy sa medzičasom presťahoval a dopis sa vrátil do TRI R tak oni mu milú kartu vypli a čakali kedy im zavolá aby ho mohli o zmenách informovať . Smozrejme si vypýtali hneď novú adresu . Takže veľa trpezlivosti všetkým ktorý majú nejaký menší problém s adresou alebo s ostatnými registračnými údajmi . Skutočne zaujímavý postoj prevádzkovateľa sk karty ku svojim klientom . Napríklad čský poskytovateľ služby posielal e-mail na karty , nie že by to každý zakazník vedel správne identifikovať ale je lepšie keď na displai svieti POST ako keď nejde X-dní karta a obyčajný užívateľ nevie prečo .?.
uživatel
Boris
18.05.2008, 19:45.08

RE: skylink zaujímavé zistenie

Vitaj v realite, je dobré že si opustil MATRIX ;)
- žiješ na Slovensku... To ak sa ten dopis od TRI-R stratí, tak asi máš smolu.
Vďaka za postreh, možno sa to zíde - teda dúfam že nie.
uživatel
Ferrari
18.05.2008, 20:23.47

RE: skylink zaujímavé zistenie

No tak to je můj případ tak totožný známý si to přihlásil na sebe slovák a mě tu kartu taky vypli taky se přestěhoval takže to bude ten samý problém doufám že mut u kartu ve finále vamění!
uživatel
dastr
19.05.2008, 07:00.06

pre Borisa

vymena starej karty je bezplatna? mne oznamili ,ze na starej pojdu len ST programi,tak som musel doplatit 400 za vymenu
uživatel
Duzu