| 25.05.2008, 07:52.22 | |
@redakce (aktualitky Digi TV)Pokusíte se k danému tématu zjistit podrobnosti přímo z centrály? Bylo by zajímavé slyšet i druhou stranu. Tiskového mluvčího snad mít musí.díky předem |
![]() poky1 |
| 25.05.2008, 07:54.17 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)Praveze tiskoveho mluvciho nemaji :) (z coho by ho asi zaplatili ) :laughing: |
![]() Blooddog |
| 25.05.2008, 07:56.05 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)tak někdo pana ředitele co je na dovolené přece zastupovat musí, nějaká uklízečka tam bude :) |
![]() poky1 |
| 25.05.2008, 07:58.49 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)A myslite ,ze sa ten pan riaditel z tej dovolenky niekedy vrati? :laughing: |
![]() Blooddog |
| 25.05.2008, 08:04.29 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)jo! Až mu dojdou prachy, pak zamíří na pracák.přeji hezký den všem, trocha srandy po ránu neublíží R^ |
![]() poky1 |
| 25.05.2008, 08:10.40 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)tak to bola teda sranda R^ |
![]() Jupi |
| 25.05.2008, 08:11.00 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)poky1...:-))) jaaau mě ublížila:--))))))))))) R^ |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 08:13.05 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)podle ověřených informací od callgirl z info centra se ředitel nachází právě na ostrově tenerife v bungalovu las brisas (což v překladu znamená něco jako "divoké větry") a návrat v nejbližší době neplánuje. |
![]() moonword |
| 25.05.2008, 08:14.38 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)moonword:...jo tak divoké větry...hm...to se nedivm,že s ním nikdo nechce sdílet....kanceláš :laughing: :laughing: |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 08:15.55 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)cb21 to bolo dobré R^ :laughing: |
![]() Jupi |
| 25.05.2008, 08:32.27 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)www.youtube.com/watch?v=d_l3jIXlgcw :laughing: klasika |
![]() moonword |
| 25.05.2008, 09:08.14 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)No vy jste tady z toho udělali cirkus, ten dotaz jsem myslel vážně. ;) |
![]() poky1 |
| 25.05.2008, 09:14.46 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)poky1..to jo no,ale DigiTV hlavně aby to myslelo taky vážně :))) |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 09:18.01 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)vážně je to tak že Digi tv nekomunikuje s redakcí nebo redakce nekomunikuje s Digi tv. a nebo obojí najednou. |
![]() moonword |
| 25.05.2008, 09:20.39 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)kdyby ty gumy udělali předplacenku kartu, mají po problémech, nikdo zrovna není zvědavej na jejich techniku, montáže se nedočká a platit každej měsíc je taky pro blbce, cvaknu rovnou rok či půl a šlus |
![]() poky1 |
| 25.05.2008, 09:21.46 | |
moonwordjestli má službu jeden pán z redakce, tak možná dokomunikujeme my :lookaround: |
![]() poky1 |
| 25.05.2008, 09:27.57 | |
Neplatia, nekomunikuju STOP STOP STOPInformácie sú pravdivé, na dlh sa nedá robiť a pritom to robíme skoro zadarmo .... |
![]() Vlado |
| 25.05.2008, 09:51.26 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)přátelé,řekněme si to (leč bohužel) narovinu....DigiTV pokud neudělá ráznou změnu....K O N Č Í Rv |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 09:55.39 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)No ale než skončí Digi tv ty skončíš skôr u psychologa alebo patologa. Čo ťa do toho ,kedy končí Digi tv a čo majú robiť , na to majú svojich pätolízačov. |
![]() oneeeee |
| 25.05.2008, 10:02.49 | |
Pro cb21Proč??Stačí sehnat někoho,kdo koupí část podílu,vyhodí část vedení a jede se dál.Pokud expanduje,nic se neděje.To se stává i jiným že jim dojdou peníze!! :))) :))) |
![]() zzaner |
| 25.05.2008, 10:04.18 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)zzaner: jasan šéfe...vždyt jsem také podotkl"pokud neudělají ráznou změnu" |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 10:13.11 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)JÁ osobně bych vypnul kodování v celý evropský unii. Pár lidí by bylo bez práce.Najdou si jinou.Autorskejma právama se jenom každý ohání a je to k ničemu. chceš se koukat? tak koukej naco chceš. :O pokud se povede do budoucna prolomit Nagra 3 tak to můžou rovnou zabalit. pořád jenom autorský práva. Nekodovat nic .to je řešení.Já třeba na jiné programy :O proto, že jim nerozumim. :O |
![]() koax |
| 25.05.2008, 10:25.11 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)koax: to by bylo moc jednoduché...ale pravda...jojka jela pomalu rok bez kodu do celé Evropy a nic....ticho po pěšině....TaT si zase dává joj test a očividně to nikomu nevadí....asi si založim firmu a všechny programy budu dist. s označením test a bude klid.....to je drsné:-))) :bigeyes: |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 10:26.31 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)cb21:V pripade JOJ u T-T je to take iste ako so STV2....programy,na ktore nie su prava pre CR su kodovane |
![]() Blooddog |
| 25.05.2008, 10:30.32 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)JOJka už išla aj dlhšie ako rok bez kódu!!! |
![]() jklajban |
| 25.05.2008, 10:32.43 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)jklajban:...šílené...mi řekni,kdo to zaplatí?...nikdo :))) :))) |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 10:41.42 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)At to zaplatěj reklamou stejně je všude. |
![]() koax |
| 25.05.2008, 11:41.47 | |
oneeeeeKdyž tě téma nezajímá, nelez do něj a nepruď, tvoje blbý žvejky už snad nikoho nebaví, mě by vyjádření z Digi TV zajímalo (a nebudu asi sám), jestli tebe ne, tvoje věc, proto přece nemusíš nikoho napadat. :fuming: |
![]() poky1 |
| 25.05.2008, 13:49.17 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)Promin ale já snad nikoho nenapadám. To víš ,že mě vyjádření Digi taky zajímá.Nic ve zlim.Pokud jsem byl takto chápán tak se omlouvám. |
![]() koax |
| 25.05.2008, 13:52.56 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)koax :))) to bolo pre uzivatela s nickom oneeeee |
![]() Blooddog |
| 25.05.2008, 16:47.47 | |
@poky1kua co si tu zase liecis komplexy !! pokial viem parabola.cz nie je oficialnym webom Digi tv takze co chces jake vyjadrenie. tam miesto zvastania na parabole vypisuj korektne zmluvy a hlavne ich nacas zasielaj a budes mat po probleme.pokial viem tak na slovensku ziadny problem s platenim nie je, mozno to trosicku suvisi aj s kulturou, "protoze prahajzl by za 500 kacek na strechu nelez ! ".. to jo von vole potrebuje minimalne litr a 5 lidi k tomu . Rv ;P :zombie: :ogre: |
![]() Vlado Fogo |
| 25.05.2008, 17:12.42 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)Vlado Fogo:"pokial viem tak na slovensku ziadny problem s platenim nie je"Tak vies zle,lebo take iste problemy su aj na SVK |
![]() Blooddog |
| 25.05.2008, 17:42.54 | |
@Blooddog3 m vpravo a 5 vlavo mam 2 delalerov a co som sa tento tyzden pytal maju uhradene vsetky faktury. dokonca dosli aj karty takze maju aj boxy na montaz. problem je len so single boxami.tak isto poznam jedneho dealera zo ziliny a taktiez si nestazoval. stazovali si len na novu byrokraciu okolo aktivacie kariet. |
![]() Vlado Fogo |
| 25.05.2008, 18:00.49 | |
RE:redakcejenom bych chtel podotknout, ci tydle informace ma i redakce nejak podlozeny, tedka nemyslim jenom reakce v diskusi, myslim realne fakty ...a na druhou stranu, k tem ktery nemaji proplaceny faktury, se divim, proc todle neresi soudni cestou? ... podnikatele v jinem oboru, urcite nechodi vyplakavat po verejnych forech, ale sve podluznosti davaji k soudu resp. exekutorovi. takze namisto vyplakavani, zacnite konat, protoze mne jako zakaznika, vubec nemusi zajimat jestli mate neco proplacene nebo ne (neberte to nak v zlom, ale obchodni vztah je medzi vami a Digi-tv, ne medzi tymhle forumem a Digitv!) |
![]() alfasex |
| 25.05.2008, 18:41.58 | |
alfasexnapísal si to veľmi dobre. Až veľmi dobre ,by som povedal. Ostatní by si mali brať príklad a nie tu na parabole tárať a vyplakávať. Čo sa tu všetko dozvieme , tak to nás len čaká. |
![]() oneeeee |
| 25.05.2008, 19:22.10 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)Milý mladý Vládo....ano spočítat odpor v děliči napětí umíš(asi),ale spočítat náklady a zisk to už asi pro Tebe nebude.Zkus to v té makovičce přepočítat a určo zjistíš,že to"pětikilo"je almužnička. alfasex: nenapsal si to dobře:...Všichni dobře víme,že soudní cesta je v Čechách jen k smíchu(ntb. v Rumunsku) a nadlouho.Proto by to skoro nic nevyřešilo.Ba naopak toto forum navštěvuje cca 30000lidí denně a to je natolik negativní reklama,která trkne Digi providera daleko víc nežli "soudní cestou".....nic víc nic mín |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 19:54.19 | |
re:cb21ale ale ale, exekucny titul (to je to na zaklade ceho se dela exekuce) mas na "pockani" ...a co se tyce reakci Digi TV, jich absolutne nezajimaji naky "povidacky" na nakym foru, jich zajima jestli jim zakaznici platej, ono vis, i zla reklama je dobra reklama a plus, jedinou vadou smerem ke zakaznikovi je snad jenom to ze montaze meskaji, ak pominu to ze nekdo si koupil tv za 50 000, ktera ocekava ze bude signal HDTV, a vyplakava tady ze ma signal zly, ... jeste mu nedoslo ze to neni HD a jak sem napsal, kdo nema zaplaceny par desitek tisic korun, nevim na co ceka... kdyz to bude spolecnost protahovat, tak bude chodit na forum paraboly, a kazdej mesic napise ze mu Digi nezaplatila??? tak pak je padlej na hlavu, a moc mu na tech penezech nezalezi... |
![]() alfasex |
| 25.05.2008, 20:15.26 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)alfa:...nevěřim,že je to tak jednoduché od nějakých nespokojených montážníků dá exekuci celé velké firmě...to těžkoAno i negativní reklama je reklama.Ale já to nemyslel tak ,že si toto forum budou číst Rumuni,ale POTENCIÁLNÍ ZÁJEMCI O MONTÁŽE" a toto je může zcela odradit a to se pak objeví u Digi....čili takto to bylo myšleno... nezáleží-? ale záleží...vždyt on v podstatě nemá ten montážník jinou šanci....tonoucí se "paraboly chytá" no:-)))) |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 20:26.19 | |
@Vlado FogoPokud vím, dotaz byl adresovaný redakci, šlo jen o to zda se pokusí kontaktovat druhou stranu a získat vyjádření k situaci, pokud jsi to nepochopil, je mi Tě líto. Ze Slovenskem jsi taky mimo a situací tam a povážkripl to taky kdysi zadarmo nedělal. Rv ;P :zombie: :ogre: |
![]() poky1 |
| 25.05.2008, 20:27.43 | |
RE:cb21mno pri vsetky skromnosti, mozno ze se vyznas do sat.techniky, ale v pravu si vedle jak ta jedle:) nic to nema co docineni ci je firma velka nebo mala, pokud je narok opravnenej, neni o cem...spis jde o to, ze kazdy ceka ze to firma zaplati dobrovolne, a chce pro ne i dal montovat, protoze ak by platby chodili, tak ma clovek na chleba, ak by sel soudni cestou, tak o urcitou cast prijmu by v budoucnu dosel, asi by uz s nim dana firma nespolupracuvala... no a co se tyce montazi, vacsinou se lidi v tomto fachu znaj, takze dobre vedi co se deje, cize, informovat dokolecka dokola neco co je znamo uz par mesicu je asi zbytecne... laickou verejnost teda uzivatele zajima, jestli maj v TV obraz a ne ci XY (monter) mnel zaplaceno za robotu jak sem rekl a reknu to naposled: ak ma nekdo podluznosti, podluznosti nekolik desitek tisic, tak se netreba toho bat a jit nato soudni cestou, a necekat, ono se muze stat, ze spolecnost se muze dostat do bankrotu, a pak uz neuvidi ani korunu... ale to asi predbihame ju a taky to nema nic docineni s tim ze spolecnost je z Rumunska, podnika a musi respektovat zakony v CR, a i kdyz se ti tydle zakony zdaji smesne, tak oni i v praxi funguji.. |
![]() alfasex |
| 25.05.2008, 20:31.01 | |
@alfasexpřesně tak, podobně jsem se u vyjádřil v původní diskusi ze které pak vznikl článek do aktualitek. R^ |
![]() poky1 |
| 25.05.2008, 20:49.15 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)alfasex: jezdim po celé ČR a stýkám se s montážníkama....podat žalobu,či jinak vymáhat peníze....je problém...tvrdí....oni tu žalobu nedaj,oni skončí...a to je to o čem je řeč....a to je blbé pro Digi,když jim bude málo montážníků pracovat......to co jsem slyšel v terénu,to sem ani nebudu psát....Ano Česká povaha je trochu...no... nelíbí se mi to...skončim....nesoudim se...málogdo to má třeba tak urovnané v právech jako Ty...pochop...ale pochopitelně proti tvým právum nemám výhrady,jen to beru z pohledu druhé strany a do toho kecat mohu....kord při mém souč. povolání,kteří někteří:-) vědí:-))wow sem se rozepsal |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 21:04.41 | |
no johuleni , psani a vyplakavani to vam jde , myslet ne . alfasex ma naprostou pravdu. cb21 a poky1 na cem jezdite , na aceton ,cikuli,lsd ,nebo neco podobnyho. Vase myslení je ubohy. Slovaci nam postavili metro ,protoze my jsme liny. Oni vedi co delaji a vy jim jeste nadavate. Vy snad vite vsechno.Stydim se za vas. Nepiste tady kraviny. |
![]() color21 |
| 25.05.2008, 21:13.40 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)color21: běž toto říci montážníkům,potvrdí vše co jsem tu řekl......mysli si co chceš,je to prostě tak.Nevim kdo si a co děláš,ale asi s montážníkama styk evidentně nemáš.Já ano.Čili chlape toto není ze mne....takže udělej hají a běž si podávat na Digi žalobu.....vsadim se s Tebou,že by si ani nevěděl kam a co vlasně žalovat....mě se zdá,že to vídíš velmi jednoduše oproti realitě.....ps: toto je vše k tomuto....já jsem v podstatě předal vzkaz přímo od montážníků,Ti nevědí co dál.Podávat žalobu neni jak jít do krámu pro čoko.....hou domluvil jsem:-) |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 21:16.48 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)Ty uz nemluv a ani nepis. Od zitrka mas dopoledni . Tak se vic snaz a nedelej tady chytryho. |
![]() color21 |
| 25.05.2008, 21:26.03 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)V pátek jsem chlastal s montérem (nejenom) Digi a dle jeho slov mu platí se zpožděním, ale platí a novým zákazníkům již dávají N3...tak fakt nevím kde je pravda....Kecali jsme o diskuzi tady na Parabole, sám mi ale tvrdil, že s Digi problém nemá... Ale on dělá od wifin po UPC, takže není závislý jen na Digi.... |
![]() kacenkin |
| 25.05.2008, 21:26.44 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)Nechcu se Vám do toho motat, ale je vidět, že je určitá skupina lidí, kteří se živí pouze montážema pro Digi. Ti to mají potom těžké se rozhodnout. Já bych pro ně už dávno nedělal.Jedno je jasné, pokud mi zákazník nebo fa jednou nezaplatí (ve vyjímečných případech s max 30 denním spožděním), tak už tam dělat nejdu, resp další zákazku řeším zálohovou faktůrou. Kolega, který se nahrne na takovou práci po mě, takticky ho upozorním. Práce je dost. Svět nestojí na Digi TV. Tyto problémy pozoruju od jejich vstupu na trh, proto jsem se s nima nikdy nespachtoval a to nemluvím o jejich nereálné ceně za montáž. Např. u UPC takové problémy za celou dobu (od 2001) nenastaly, všechna čest. Tak se na ně vykašlete, oni se sice další nadšenci najdou, ale po takovýchto diskusích si to možná rozmyslí. ;P |
![]() Zip |
| 25.05.2008, 21:31.05 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)ZIP: ano toto je! dobře napsané...souhlas |
![]() cb21 |
| 25.05.2008, 21:57.54 | |
RE:,,,co napsal ZIP tak to napsal hodne tvrde a rika se tomu i podnikani... ja sem to napsal jemne:)vim ze se to toci kolem prachu, ale jak rikam, ak nemas zaplacenou 1000kc fakturu, tak na to jako tak kasles, ale kdyz mas ve vzduchu 100 000, tak musis bejt padlej na hlavu, a cekat par mesicu, ze to bude proplaceno, a to nerikam ze delas dal, a zadarmo, tak nedelas podnikani, ale CHARITU ju a co se tyce prav, ono vis, nemusis ovladat, staci se obratit na nakyho pravnika, a mozna veme nakou korunu za tu radu a napsani papiru, ale furt lepsi neco ozelet, jako nemat nic, a nemej strach, tenhle spor kolem penez, neni ja nevim treba spor o vlastnictvi, todle je klasika obchodni pripad... |
![]() alfasex |
| 25.05.2008, 23:19.27 | |
@cb21kua ty vies vsetko, vsade si bol a tam kde si nebol tam sa len chystas - proste takovej t r u h l i k . ale totok ma ma rozosmialo teda: " jezdim po celé ČR a stýkám se s montážníkama " ty v o l e, a co jim podavas pivo nebo fajrontovej klic a nebo taky mluvis o nagre 3 v emu ?? :laughing: :laughing: :laughing:@poky1 vidim ze s tym prahajzlom som trafil dobre. nic nedelat a vydelavat joo na to by te bolo ... kdyz ale neco nevychazi tak honem vyplakavat na parabolu .. takemu cloveku se ríka prďola |
![]() Vlado Fogo |
| 26.05.2008, 00:47.18 | |
@Vlado Fogojj, přesně jsi to odhadl, jako vždy, jižní Čechy jsou v Praze. :laughing: |
![]() poky1 |
| 26.05.2008, 07:47.17 | |
RE: @redakce (aktualitky Digi TV)VF bobíku...Ty víš co dělám?..evidentně nevíš...ale taky Ti to nebudu vyprávět.To ví jen Ti"rozumní"se kterými si píši na meil.Tak klid .Copak přehřál si pájkou integráč??: :))) :))) :))) :))) |
![]() cb21 |
| 26.05.2008, 23:34.50 | |
@cb21Nové icq:490 533 042 Hello |
![]() Tomik535 |
| 28.05.2008, 19:27.42 | |
Haloredakce!!!Jsem ochoten Vám poskytnout všechny dostupné kontakty na Digi TV včetně jmen a jejich funkcí. Holandská 1L Brno také není tajným místem, toto je na každé smlouvě. Jestli máte zájem, napište emailovou adresu, kam mám seznam poslat. Jinak dnes se mi ozvali z jedné nejmenované televizní stanice, že by rádi natočili reporáž o Digi TV. |
![]() fof |