Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.06.2008, 21:10.54

Digi a PRIMA v SK

Digi by si velmi šplhla, keby spustili na Slovensku TV PRIMA. Dávajú tam prenosy z EURO, a veľa zákazníkov by to uvítalo. Keď tam zavolám - povedia mi že jednajú (už asi vyše roka).
uživatel
jklajban
05.06.2008, 21:17.13

RE: Digi a PRIMA v SK

za prvé) sportovní přenosy z vašeho STV2 taky vypínají

a za druhé) pokud jim jednání půjde tak dlouho jako tady, než dostali Novu na satelit, tak možná příští Euro bude reálné
uživatel
poky1
05.06.2008, 21:34.58

@jklajban

vyzera to ze vyplakavas na nespravnom hrobe.. co tak zajst na nejake Digi forum janko čo ??
uživatel
Vlado Fogo
05.06.2008, 21:36.24

vono je to jedno, stejně s tím nic nenadělá :-/
uživatel
poky1
05.06.2008, 22:16.34

Vlado Fogo

NIE SOM ZVEDAVý NA TVOJU REAKCIU, LEBO KAžDá JE LEN PROVOKATíVNA. aJ JA DOKážEM ANONYMNE VYSKAKOVAŤ. UZNáVAM, žE SA VYZNáš V SATELITNEJ PROBLEMATIKE. ALE TO NEZNAMENá, žE MôžEš DO KAžDéHO RýPAť!
A NA Digi FÓRUM MA NEPOSIELAJ, KEĎ JE TU VYHRADENÁ SEKCIA!!!!NECH SA TI DARÍ.
uživatel
jklajban
05.06.2008, 22:22.13

caps lock je hned nad Shift, cize 3 tlacitko nalavo smerom odspodu hore.
trosku si si to pomylil. toto je satelitne forum, nie mur narekov .. tu diskutujeme - nevyplakavame . pokial mas problem z obsahom nejakej platformy obrat sa na zakaznicke centrum, pripadne na lamparen v hornej marikovej.
pokial by vsak tvoj problem bol technickeho razu, rad Ti bud ja alebo hocikto iny poradi
uživatel
Vlado Fogo
05.06.2008, 22:28.54

TAK RAĎ O SAT PROBLEMATIKE A NIE CAPSLOCK, SHIFT ATĎ. MAZNÁČIK!!!
uživatel
jklajban
05.06.2008, 22:38.44

RE: Problemy s Czechlinkem

S tím capslockem se z VF nedá než souhlasit. Ale k tématu: Kdybych měl doma Digi, nabídl bych ti výměnu, české programy bych si doma chytil druhým stb třeba gitalkou. Tím ti nechci radit, jsou tam dvě možnosti, z toho min. jedna legální.. :lookaround: hello
uživatel
Tomik535
05.06.2008, 22:55.13

@jklajban

aj napriek tomu že VF nie vžy poradí tak ako by si potreboval teraz má absolútnu pravhu. Ak si sa tu zaregistroval, mal si si prečítať pravidlá a o tom CAPS LOCKu tam píšu. Ak si myslíš že po jeho zapnutí budeš väčší frajer, alebo ťa niekto začne viac rešpektovať, tak to sa poriadne mýliš. Argumentuj slovami, nie tým že si zapneš CAPS LOCK. Tým nebudeš väčší frajer, ale väčší koko. Rv
uživatel
stano1
05.06.2008, 23:02.36

Je to úbohé posudzovať človeka podľa CapsLocku, veď ma nepoznáte. Ja som len chcel prejaviť svoj názor, keď ho neviete vypočuť alebo akceptovať je mi to ľúto. Tu sa už popísalo toľko nezmyslov až hlava bolí. Ale neviem prečo reagovať takto. Keď sa mi niečo neľúbi tak nereagujem. Ale neviem kto sa tu snaží byť frajerom alebo KOKOM. Robiť sa dôležitým to nie ...
uživatel
jklajban
05.06.2008, 23:06.38

jkajban

Já tě nijak neposuzuji, jen si ho prostě příště odpusť. To pravidlo je super. Pokud totiž nejsi na obě oči téměř slepý, tak je to nekoukatelné. Hello
uživatel
Tomik535
05.06.2008, 23:13.39

@jklajban

výborne ti to vysvetlil Tomik535R^. Druhy krák si ho odpuť, nebudem si myslieť že veľkým písmom chceš zdôrazniť svojú veľkosť (...) Skutočne ťa nezačne nikto viac rešpektovať, len vyprovokuješ toto čo si vyprovokoval teraz!
uživatel
stano1
05.06.2008, 23:14.38

Ja sa ospravedlňujem ale tomu CapsLocku som nepripisoval nejakú dôležitosť. Ale taká malichernosť Vás rozčúli!? Mimochodom mám dosť velké prsty a niekedy drgnem do caps locku alebo spravím chybu, neviem čo je na tom divného , vám sa to nestalo? Dobrú noc!
uživatel
jklajban
05.06.2008, 23:20.44

nie nestalo. my si po sebe zvacsa citame co piseme
uživatel
Vlado Fogo
05.06.2008, 23:28.39

"Mimochodom mám dosť velké prsty a niekedy drgnem do caps locku"

:))) :))) tak to bolo dobré :))) :))) :)))

sranda na dobrú noc

aj napriek tomu že ťa v druhom príspevku na to VF upozornil tak ty si si to nevšimol :))) :))) :laughing:
uživatel
stano1
05.06.2008, 23:29.08

Ja som to napísal japonsky?
uživatel
jklajban
05.06.2008, 23:32.32

ste ako malé deti robíte z toho drámu ako by som voľakoho usmrtil!
uživatel
jklajban
05.06.2008, 23:37.11

RE: Motor ponechat, nebo sundat ?

Neboj, beru to v pohodě, jen jsem rád, že tady zrovna toto pravidlo je. Kdybys při psaní o něho zavadil prstem, jak píšeš, můžeš se přece opravit. Nebo se při psaní na obrazovku nekoukáš? Pak poklona.. R^ Hello
uživatel
Tomik535
06.06.2008, 13:07.03

Tomik535

Nebudeš mi veriť ale ja sa nepozerám na obrazovku. Jasné, že som zaregistroval CAPSLOCK. Ale mne to nepripadlo dôležité to znova písať, lebo sa mi proste nechce. Ale dobre polepším sa
uživatel
jklajban
06.06.2008, 18:14.45

jklajban

Doporučuji program all ten fingers - přestat koukat jen na telku a začít se učit psát a koukat na monitor. Nebudeš za trotla.

Jinak EURO bude na STV2 a ta kvalitní je, tak proč ten brekot ?
uživatel
juzek