| 05.06.2008, 21:20.57 | |
Pomoooc, natáčení s Technisatem Digit MF4-SPoradí mi někdo, co mám dělat, když mám Digit MF4-S a parabola s motorem se mi po každém vypnutí natočí z 1°W (kde sleduju DigiTV) vždy na Astru 19,2°? Prý je to "vlastnost" Technisatu, přetočit se vždy na předchozí satelit, ale mě se přetáčí na Astru, i když jsem jen na 1°W! Navíc mi při zapnutí strašně dlouho přetáčí a nechce nenaskočit. Musím pak ještě přepnout na jinou stanici, aby se chytil a naskočil. |
![]() tratak |
| 05.06.2008, 21:39.20 | |
RE: Pomoooc, natáčení s Technisatem Digit MF4-...Dvakrat zmcknout cervenej. |
![]() linuxik |
| 05.06.2008, 22:23.49 | |
RE: Pomoooc, natáčení s Technisatem Digit MF4-...Dík, asi to vypadá, že to funguje! Napíše to sice při zapnutí Natáčení do Thor, ale naskočil za chviličku! Co se stane při 2x vypnutí? Přestane se vracet do Astry? Jaks na to přišel? Jinak samozřejmě dík! |
![]() tratak |
| 05.06.2008, 22:41.53 | |
RE: Pomoooc, natáčení s Technisatem Digit MF4-...Pokud jsi na to ještě nepřišel, ale takhle se ten přístroj opravdu vypíná.. |
![]() Tomik535 |
| 06.06.2008, 13:37.15 | |
RE: Pomoooc, natáčení s Technisatem Digit MF4-...No a co je tedy jedno zmáčknutí červeného tlačítka? Vypínal jsem to vždy jen jedním zmáčknutím, chvilku si to na displeji problikávalo (malá kolečka) a za pár sekund se Technisat vypnul. Tu vlastnost, že se mi bude po vypnutí satelit přetáčet na předchozí družici mi sdělil i montér a prodejce satelitů. To tedy asi také o vypínání 2xzmáčknutím nevěděl. |
![]() tratak |