Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.06.2008, 21:44.07

Problemy s Czechlinkem

Dobry den, bohuzel uz se skoro tyden stresuju s Czechlinkem a rad bych pozadal o pomoc. Naistaloval jsem satelit (WISI OR 27), 80cm antenou a monoblockem pro prijem Astra 23,5 a Astra 19,2. K tomu mam kartu Gital a ctecku Irdeto. Bydlim jeste pod Brnem, takze jsem nastavil elevaci kolem 34° a zacal ladit signal. Monoblock mam tak, ze Astru 23,5 mam na stredu a Astru 19,2 vlevo (pohled zpoza anteny). Naladil jsem vsechny programy, jde mi i CT 24, pouze kodovane programy Czechlinku maji pouze cernou obrazovku ackoli EPG mi ukazuje aktualni nazev programu. Mohl by mi nekdo poradit, kde delam chybu? Dekuji mnohokrate predem.
uživatel
xvlxvl
05.06.2008, 21:46.03

RE: Problemy s Czechlinkem

Mas naladenu Astru 19.2 UPC
uživatel
Blooddog
05.06.2008, 22:31.14

Nebo ti prostě nebere kartu. Zkus kouknout do menu modulu, zda máš zapnutý CW. Nebo s modulem nespolupracuje přijímač. Ten tvůj typ neznám. Asi nemá čtečku. Další možnost je špatná karta, zkus ji jinde. Hello
uživatel
Tomik535
06.06.2008, 02:27.28

"""K tomu mam kartu Gital a ctecku Irdeto"""
tak nevím,snad ti někdo chytřejší poradí
uživatel
pierrepetr
06.06.2008, 06:38.25

Podle všeho ,je to přístroj z německa (kombi)jak na satelitní vysílání,tak na příjem pozemní dig.TV.Má jeden slot pro dekodér a ten by měl pro dekodování Cryptoworsk.Máte asi špatný dekodér,který nedokáže dekódovat gitalku.
uživatel
hobza
06.06.2008, 07:24.14

Ještě jednu možnost nikdo nenapsal - zkus vyjmout a otočit kartu. Vyzkoušej obě možnosti čipem - konektory nahoru i dolu.
uživatel
grupen
06.06.2008, 07:40.40

Pak-li má dávat kartu do přídavného dekodéru,tak čipem nahoru.U instalovaných universálních dekodérů,např.v Dreamboxu,čipem dolu.
uživatel
hobza
06.06.2008, 10:08.42

Pokud je to kombo, pak je tady ještě jedna možnost. Jestli ten dvbs není free a slot už pro dvbt.. :)
uživatel
Tomik535
09.06.2008, 09:59.25

Dekuji vsem za rady, dens to zkusim znovu naladit. Myslim, ze v karte a ctecce chyba nebude, jelikoz po zasunuti modulu se v menu objevi nove pole pro Cryptoworks a v nem i spravne cislo karty. Mozna mam spatne naladeno, i kdyz me trochu trapi, ze chytam vsechno ostatni..
uživatel
xvlxvl