| 10.08.2008, 22:06.49 | |
SkylinkAhoj Všem Tak na ČRo byla diskuse o protiprávním přijmu této služby ale Slovákum to asi nevadí.Pro všechny kdo máte ještě kartu Skylink kterou poslaly pro příjem tehdejšího NonstopKina a Filmboxu na tyto karty přišlo pojmenování pro všechny programy STV 1,2,3 Markýza Joj a pak že je to nelegální????????? |
![]() kdoporadi |
| 10.08.2008, 22:15.14 | |
RE: SkylinkAle no tak :)) |
![]() jklajban |
| 10.08.2008, 22:25.31 | |
RE: SkylinkJistě, to přišlo ale zároveň je v registraci, že kartu budeš používat pouze na území SK.Takže pokud ji použiješ v ČR, tak porušuješ jejich podmínky. |
![]() Pavel H |
| 10.08.2008, 22:26.09 | |
RE: SkylinkPravě jsem po ověření karty na netu zjistil že karta byla aktivována od 6.8.08 a to pro Slovenské tv na neomezenou dobu. Takže Skyliku tímto mužu jen poděkovat za kartu zdarma. R^ R^ R^ R^ R^ R^ :))) ;) :) |
![]() kdoporadi |
| 10.08.2008, 22:28.46 | |
RE: SkylinkPoděkovat můžeš mě, protože toto jsem inicioval u Skylinku právě já. |
![]() Pavel H |
| 10.08.2008, 22:30.38 | |
RE: SkylinkOba narody jsme historicky provazani natolik,ze nejake blaboly a vyplody nemohou potlacit potrebu ceskych divaku sledovat slov.programy a naopak - myslim tim individualni prijem.Co se tyka spolecnych prijmu,taky tomu tezko nekdo zabrani. Je to dobry obchod,sam mam ,jako ostatne mnoho z vas ,taktez SKY LINK ci CS LINK.Musi prijit a prijde doba,ze co zaplatim,to budu mit (trebas pod kokosovnikem,nebo v Pandzabu) a je jedno ,zda PREMIERE,SKY,HELLAS,N.... |
![]() hdpe |
| 10.08.2008, 23:15.46 | |
RE: Skylinkno to je sice mozny, ale tady se jedna o to, ze ty CT/ST plati lide povinne a ne ze se na ne chteji divat! |
![]() gorro |
| 11.08.2008, 06:43.00 | |
RE: SkylinkPo zastrceni karty(taky mam puvodni skylink na filmbox) se mi aktivovali programy na 40 dni(nostalgia,sport5,viasat atd) |
![]() Hugo Boss |
| 11.08.2008, 11:52.35 | |
RE: Skylink2hdpe: máš v podstatě pravdu, ale slovenské programy by z toho, co zaplatí pandžábci případně češi měly zaplatit něco držitelům práv. A to oni neplatí. Nic. Kdyby platili, mohli by klidně prodávat svoje karty po celém světě, jako to činí mnozí jiní, třeba MTV. Nic jim v tom nebrání. Akorát zřejmě STV nechce platit za možnost prodávat karty v Pandžábu nebo v Česku. Nebo se jí to zdá být drahé. Cenu ovšem určili ti, co jim práva patří, což je zdá se správné. Kapišto? |
![]() Antonín |