| 10.08.2008, 23:16.30 | |
aktualizace Firmware Topfield 7710zdravím, aktualizoval jsem si včera firmware a neshledal jsem žádnou změnu..máte někdo nějaký poznatek? |
![]() žlab |
| 11.08.2008, 11:48.18 | |
RE: aktualizace Firmware Topfield 7710Z osobnej skusenosti viem, ze predtym mi sekali nahravky na inom, ako odporucanom HDD - po aktualizacii vsetko je OK, nahravky su bez sekania a bez vypadku zvuku. |
![]() tibko |
| 11.08.2008, 15:35.07 | |
RE: aktualizace Firmware Topfield 7710nemyslím že by měl firmware takové zlepšení. já ho mám už od doby co ho vydali a až na to, že se mi zdá rychlejší přístup při přepínání programů a kódování, jsem neshledal žádná zlepšení. U mě je také problém, že když odpojím desku, tak jsem skoro v háji při nahrávání. Bydlí v sedmém patře pod střechou a přes den až do večera tu mám kolem 30 st. Takže chlazení je nutnost. ale firmware nemá žádná větší vylepšení. Snad jedině si stáhnout i nové aktualizace, ale nejsou v češtině. |
![]() Rambo |
| 11.08.2008, 21:21.58 | |
RE: aktualizace Firmware Topfield 7710já jsem si pořídil větráček na chlazení - chladí perfektně, ale problém při přehrávání nahrávky z TV CS FILM nepřestal, je to prý údajným nízkým bitrate této stanice a na ní je Topfield prý citlivý... |
![]() žlab |