Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.08.2008, 16:53.00

hery, vortimond

Nikdy jsem se timto jeste nezabyval, potreboval bych poradit, mam objednanou redukci USB - RS232, stahnul jsem si program Top Set 2.0, viz: http://www.topfield-sat.de/SVS-WEB/topset_en.html jde mi o to, zda mi to staci na to, abych si mohl upravit setting v prijimaci? Mam Topfielda 7710HDPVR.
uživatel
Rambo
13.08.2008, 18:21.43

@Rambo

Potřebuješ soft na tu redukci, já se s tím trápil půl dne před týdnem než jsem to rozchodil na GI780 Xpeed, na práci se settingem používám STBDBManager (ale to už záleží asi na přijímači, hlavní je nejdřív ten ovladač k redukci).
uživatel
decmen
13.08.2008, 18:36.59

RE: hery, vortimond

Podľa čipu v redukcii naištaluješ príslušný ovládač bez pripojenia redukcie /driver býva priložený v balení/ Potom priradíš správny port a redukcia by mala správne pracovať. V niektorých prípadoch toto spojenie nestačí ale to už Ti musí potvrdiť alebo vyvrátiť majitaľ tohoto prijímača.
uživatel
dempsey
13.08.2008, 18:58.41

RE: hery, vortimond

driver jsem si stahl take. Diky moc za pomoc decmene a dempsey.
uživatel
Rambo
13.08.2008, 19:06.02

@Rambo

No hlavně aby Ti fungoval, jak píše dempsey, záleží na chipu uvnitř, ne každý ovladač pasuje, a pak správně přiradit com-port. Tak hodně zdaru a trpělivosti.
uživatel
decmen
13.08.2008, 19:47.46

decmen

měl by to být USB-Treiber. podle txt by měl pasovat i na můj reciever - s daným firmware.
uživatel
Rambo