| 17.08.2008, 11:07.35 | |
Kde pozeraju nemci taliansku ligu?To by ma zaujimalo kde pozera 80milionove nemecko taliansku a francuzsku ligu, lebo premiere ma zakupene iba anglicku a spanielsku. Tak sa mi zda ze mi mozeme manazmentu galaxie a sport1 ruky nohy bozkavat, ze mame take kvantum priamych prenosov, sice nie v brutalne dobrej kvalite. Opravte ma ak sa mylim. |
![]() dalko |
| 17.08.2008, 11:32.00 | |
RE: Kde pozeraju nemci taliansku ligu?myslím že na arenaSAT (www.arena.tv). celkově máš ale pravdu, že v některých těchhle zemích, kde je ta televizní nabídka celkově na nesrovnatelně vyšší úrovni, tak se může někdy zdát, že u těch sportovních přenosů je to spíš kontraproduktivní. viz třeba euro 2008 jenom na Polsatu u sousedů. |
![]() vortimond |
| 17.08.2008, 11:52.14 | |
RE: Kde pozeraju nemci taliansku ligu?přesně je to stanice sportdigital.tv (abonuje se ale přes arenu) vysílá na 11876/H |
![]() vortimond |
| 18.08.2008, 11:39.13 | |
RE: Kde pozeraju nemci taliansku ligu?ide ta aj cez emu? Lebo v sobotu ma premiere sklamalo - chcel som pozerat liverpool, no davali iba jeden zapas, tak som si povzdychol ze skoda ze niesom doma so zlatou galaxiou... |
![]() dalko |