Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.08.2008, 11:13.14

Problém s modulem Cryptoworks SCM

Mám doma asi rok modul SCM Cryptoworks a poslední dobou z ničeho nic mi začal jakoby restartovat.Projevuje se to tím, že se na obrazovce vypíše hláška iniciování modulu.Po nalezení modul chvíli běží normálně a potom vypne a znovu se načítá.Když z něj vyndám kartu,tak se nerestartuje.Modul používám ve Fergusnu 7318 se softem technocom,jinak jsem ho zkoušel i v Openboxu x820 a tam se chová stejně.Karty používám Gital a UPC.Nevíte někdo co s tím?Za každou radu díky.
uživatel
Kopo
17.08.2008, 12:16.08

RE: Problém s modulem Cryptoworks SCM

Tento modul mám. taky delší dobu(je dávno zaprášenej) a musím s tebou souhlasit.Na mém humaxu 2000 chvilkama se zaštípnul obraz a vyběhla hláška - po chvilce to jelo zas dál. Je to lacinejší modul: typ Cryptoworksu, lepší sou ty modrý ale přímo od PHILIPSu. A z HD příjmačema sou prej lepší z od Technisatu.
uživatel
lipagamb
17.08.2008, 12:27.38

asi tam máš už starší soft (ale i ten nejnovější hází hlášky u některejch přijímačů) navíc tam nelze jednoduše nahrát novou verzi přes satelit jako u těch modulů od Technisatu nebo Mascomu
uživatel
vortimond
17.08.2008, 12:42.11

nebo ten originál od irdeta taky není vůbec špatnej. ale rovněž nemá update přes satelit. ale jinak je spolehlivej. vypadá takhle: http://infinito.inshop.cz/inshop/pictures/store/cam_cw_zeleny_sm.jpg
uživatel
vortimond
17.08.2008, 13:02.30

v něm se mužou vypnout i hlášky.
uživatel
lipagamb
17.08.2008, 19:20.13

Dík za rady, asi koupím ten od Technisatu a bude klid
uživatel
Kopo