| 20.08.2008, 19:05.17 | |
TT vs. GitalPratele, potreboval bych drobnou radu ohledne vyberu sluzby poskytujici prijem ceskych stanic ze satelitu. Prijimac vlastnim nekolik let, slouzi predevsim pro prijem ruskych a ukrajinsych nekodovanych stanic. Konecne jsem se rozhodl i pro ceske a dosti tapu, ptz. se nemohu rozhodnout. Kdysi jsem mel par mesicu UPC, jinak ani s TT, ani s Gitalem zkusenosti nemam. Potreboval bych Eurosport, CT4, Galaxii, CT1, CT2, Primu, Novu, ostatni jsou bohuzel jinde. Od Digi me kazdy druhy odrazuje, na druhou stranu me tam docela laka AXN a Sport1. Dekuji za kazdou radu |
![]() Igis |
| 20.08.2008, 19:19.15 | |
RE: TT vs. GitalMám gitalku a když je chuť a čas tak si koupím na měsíc Géčko, ale je na každým jak se rozhodne.Jenom ne digi kámoš to má apořád na ně nadává. |
![]() slapet |
| 20.08.2008, 19:21.20 | |
tt vs gitalAbych byl upřímný, možná bude jepší TT, samozdřejm+ pokud máš motor nebo multifokus, kvůlu Eurosportu. Je to v balíčku Multi, který vyjde lepe v porovnání těch programů s Gitalem a tím jeho gečkem. Je to natobě |
![]() libor129 |
| 20.08.2008, 19:41.25 | |
RE: TT vs. GitalNo, až na to, že TTťáckej Eurosport je na Astře 19.2E Pokud toto není problém, doporučoval bych taky TT |
![]() King |
| 20.08.2008, 20:54.49 | |
RE: TT vs. Gitaleurosport na TT je ve kvalite digiTV, takze tam si moc nepomuzes. |
![]() Mirectec |
| 20.08.2008, 20:57.59 | |
RE: TT vs. Gital@Mirectec) když tomu nerozumíš, tak nelži, kvalita je rozhodně výrazně lepší než na DigiTV. Proti Gitalu nemůžu srovnat, protože jsem jej na G neviděl. |
![]() kaspi |
| 20.08.2008, 21:00.41 | |
RE: TT vs. GitalDiky za reakce. Mam 4W, 5E,13E, 19,2E a jedno volne misto, s tim by problem nebyl.Vsechny programy nevyuziju, ale jen pro zajimavost jsem si vyjel tabulky od jednotlivych provozovatelu. Za stejne penize jich ma digi asi dvojnasobek. Fakt je ta jejich kvalita tak strasna? Proti reklame jsem docela imunni, ale stranky Gitalu vypadaji jako by je delal zak devate tridy, po teto strance TT vede:-) |
![]() Igis |
| 20.08.2008, 21:28.08 | |
RE: TT vs. Gitaltak zrovna u toho EUROSPORTU je skutečně ta kvalita v případě DIGI TV minimálně stejná jako nabízí TT a podle mě osobně taky trochu lepší. a nejsem slepej. ostatní programy v TT multi sou ale pochopitelně nesrovnatelně lepší, než u rumunů. celkově kvalita DIGI není tak strašná jako třeba UPC Direct. problém je, že musíš používat ten jejich přijímač, což každýho musí zákonitě odradit, kdo chce sledovat taky něco jinýho než Intelsat a programy z jejich nabídky (znám dobře ten jejich Humax - nespolupracuje bezproblémově s motorem a ten soft není úplně stabilní, i když na ten jejich Intelsat to stačí a funguje vlastně naprosto ok). a taky ten přijímač je už dneska v době HD receiverů pěkně zastaralej. |
![]() vortimond |
| 20.08.2008, 21:44.00 | |
RE: TT vs. Gitalcelkově to vypadá tak, že když si koupíš nějakej vlastní spolehlivej HD přijímač a propojíš ho přes HDMI s televizí, tak uvidíš na UPC Directu přibližně stejnou kvalitu, jako když sleduješ (přes RGB SCART) DIGI TV na tom jejich dodávaném stroji. a přitom máš možnost bez problémů lovit všechny satelity na orbitu a sledovat zároveň CS link. protože rumuni jsou v tomhle dost nerozumný. kdyby dodávali zájemcům samostatný moduly s kartou (jako to myslím dělá Polsat) tak by to bylo super a nebylo by co řešit při tý nabídce a ceně. |
![]() vortimond |
| 20.08.2008, 21:51.28 | |
re:dalsi informace, super. koukam, ze jsem zil v omylu. myslel jsem si, ze UPC je spicka (ale draha), pak jsou obe sluzby Czech Linku, no a nakonec Digi. ale na druhou stranu kvalita pro me neni zas tak zasadni. prozatim pouzivam obyc televizi, cesky analog mam momentalne sileny, Prima treba podle nalady cernobila nebo barevna. nic horsiho snad neni:-) |
![]() Igis |
| 20.08.2008, 22:14.55 | |
RE: TT vs. Gitaljestli pro tebe není kvalita zas tak zásadní, aby ti kvůli tomu stačilo těch pár programů na CS LINKU a nevadí ti ten problematickej příjem dalších satelitů a placenejch nabídek, tak klidně si najdi kontakt na nejbližšího dýlera a domluv se s ním a vyzvedni si to u něj (protože když si to objednáš přes infolinku, tak budeš asi dost dlouho čekat - no je to různý podle regionů). |
![]() vortimond |
| 20.08.2008, 22:27.40 | |
RE: TT vs. Gitalnejdulezitejsi je pro me zachovat ukrajinske a ruske stanice (takze 4W, 5E, 13E, Astru 19,2 bych rad ozelel), proto taky kdysi padnul digi - vedle 4W by se mi Intelsat pry nevesel a na druhou antenu neni misto. Mam Multitenne (presny nazev si nepamatuji, kazdopadne na 5 LNB) |
![]() Igis |
| 21.08.2008, 08:19.04 | |
RE: TT vs. GitalJinak co se týká Sport1, tak osobně tipuji, že do vánoc bude v TT a asi i na Gitalu, čímž u mě osobně ztratí Digi poslední programovou výhodu... |
![]() kaspi |
| 21.08.2008, 08:29.33 | |
RE: TT vs. GitalPřed pár měsíci jsem byl ve stejné situaci, dlouho jsem se rozhodoval, co si vlastně koupím, od Digi i UPC jsem celkem rychle upustil a rozhodoval jsem se mezi Gital a TT, nakonec u mě vyhrála TT, zdála se mi taková serióznější (kvůli těm stránkám, jak píšeš, podle jejich vyjadřování, shazování konkurence - (TT) atd ), no a musím říct, že jsem zatím plně spokojen ... |
![]() joey |
| 21.08.2008, 08:32.04 | |
RE: TT vs. Gitaljo, ta závorka patří ke Gitalu ... |
![]() joey |
| 21.08.2008, 08:36.21 | |
kaspifakt to by ma velmi potešilo keby tam bolo aj sport1 v multi R^ |
![]() Jupi |
| 21.08.2008, 10:32.14 | |
RE: TT vs. Gitalten bude v geeeeeeečku :laughing: :laughing: |
![]() kimi |
| 21.08.2008, 10:37.30 | |
2 vortimondNechci se vyjadřovat ke kvalitě Digi, ale jejich Humax spolupracuje s motorem SG2100 v naprosté pohodě už 2 roky. |
![]() algec |
| 21.08.2008, 10:58.35 | |
@algecu tebe to nedělá, že se ten motor dost často otáčí né na první pokus, ale až na další? a že nedojede často až na uloženou družici, ale zastaví se úplně někde jinde? zkoušel jsem vše a myslím že je to softem v tom jejich přijímači (protože s homecastem 100% ok) |
![]() vortimond |
| 21.08.2008, 11:05.15 | |
algeca když tam nastavím USALS tak trvá přepínání programů z neznámýho důvodu hrozně dlouho i na Intelsatu bez natáčení, jenom když přepnu na jinej transpondér. proto jsem to vždycky ukládal ručně. ale ani tak to nefungovalo zrovna spolehlivě. |
![]() vortimond |
| 21.08.2008, 11:54.44 | |
2 vortimondNo, popravdě se to někdy stane že jakoby zamrzne. Musí se vrátit zpět a znovu najet. Ale není to příliš častá věc, točím většinou na Nilesat a na Badr. Tohle mi ale dělal i strong. Subjektivně se mi zdá, že je lepší točit přes Usals než normálním nastavením. Přechod mezi transpondéry je možná větší než by mohl být. Ale já často nepřepínám, takže mi to nevadí. Tady spíše šlo o to, že humax si s motorem rozumí slušně. |
![]() algec |
| 21.08.2008, 12:07.17 | |
RE: TT vs. Gitalno to je přesně. možná jsem zbytečně náročnej ale hrozně mi to vadilo. protože jsem zvyklej z toho Homecastu že to funguje vždycky na 100% |
![]() vortimond |
| 21.08.2008, 13:18.15 | |
IgisTy máš DIGI?Tady se toho nakecá!!Některé programy vycházejí pro DIGI lépe, než pro ostatní providery!!Já ji mám necelé 2 roky a za ty peníze to nikde neseženeš.Pokud nejsi slepý a máš možnost porovnat,tak mluv,jinak kušuj!! :))) :))) :))) |
![]() zzaner |
| 21.08.2008, 14:08.14 | |
zzanerDigi jsem mel pujcene jen na par mesicu od kamose, ktery vyjel na studijni pobyt do zahranici (muj Humax tehdy skoncil pod posteli). Prave, ze ta kvalita mi tehdy bohate stacila (2obyc TV 55cm, v planu 82, rozhodne ne nic vetsiho), jenze nejsem znalec a tady v diskuzich se te sluzby vetsina drsne vysmiva, proto ty obavy.Kolem 300Kč mesicne za tv je idealni, jen ted vybrat to nejlepsi. Sport1 je dnes pro me o hodne atraktivnejsi nez Galaxie, jinak ostatni mnou vyzadovane stanice jsou tak nejak vsude. Kdyby se mi vesel LNB Intelsatu vedle Amosu, tak asi do toho jdu. Ma nekdo zkusenosti 4W a 1W vedle sebe? Asi moc realne to nebude...:-( |
![]() Igis |
| 21.08.2008, 15:44.10 | |
IgisProč si nepořídíš natáčení?Já mám actuátor+2100 a s tím si vyhraješ do aleluja.Rozhodně pokud toho máš tolik.by se ti to oplatilo(alespoň by si se podíval,kde jsi ještě nebyl)Teď by to chtělo k tomu co máš,ještě motor. R^ |
![]() zzaner |
| 21.08.2008, 16:05.35 | |
RE: TT vs. Gitalještě to chce MGM a končim z UPC a jdu buď k TT nebo gital |
![]() 1801 |
| 21.08.2008, 16:38.34 | |
RE: TT vs. Gitalkdysi jsem o nem premyslel, pak vyhrala volba multifokusu s peti LNB. stejne volne ruskojazycne stanice postupne mizi jak z 75E, tak z 53E, to co mam mi tak nejak staci. navic jsem dost netrpelivy, casto prepinam a u motoru bych z 4W na 75E si asi docela pockal. ted tedy zbyva jen doresit prijem ceskych, resp. slovenskych stanic. |
![]() Igis |
| 21.08.2008, 17:57.52 | |
RE: TT vs. GitalNapriklad: Karty T-T + Gital s tarifom Standard SK. |
![]() ahe56 |
| 21.08.2008, 23:05.08 | |
RE: TT vs. Gital@igis) můžeš mi říct v čem je pro tebe Sport1 atraktivnější než Galaxie? Pokud jsi fotbalový fanda tak GS jednoznačně vede, pokud hokejový tak taky... snad jen basket je na Sport1 víc, ale ten je i na CT4 nebo ESP tak nevím...... pokud bys řekl, že bys ke Galaxii bral ještě Sport 1, tak plný souhlas, ale že by byl Sport 1 atraktivnější to si nemyslím... :lookaround: |
![]() kaspi |
| 22.08.2008, 08:21.54 | |
UPCJa mel kartu UPC, ale uz sla z domu, kvalita obrazu je mizerna, napr. programy Nova, CT a Prima vypadaji jako by je prebirali z analogu. Mam Gital a Skylink, spokojenost. |
![]() flukes |
| 22.08.2008, 11:55.23 | |
re: kaspiok, beru zpet, napsal jsem to dost blbe. galaxie je pro me zaklad (ostatne kazda sluzba ho nabizi), sport1 tresnicka na dortu. jsem sportovni blazen, ktery u vetsiny sportu dokaze vydrzet klidne i 10 hodin v kuse. fotbal, hokej, tenis, basket, plazovy(nevhodné slovo)jbal, atletika...proste vetsina sportu. na sport1 natrefuji vzdycky jen v sportbarech a zrovna tam davaji ruzne sestrihy a zpravodajstvi:-) dost sazim, takze z hlediska informovanosti jde o klicove porady. u prehledu a zpravodajstvi galaxie mi dost vadila omezenost jen na ten hlavni proud - anglicka PL, spanelska PD, italska SA, NHL. Ja ale potrebuji i zpravodajstvi z Chorvatska, Ukrajiny, Ruska, Bulharska atd... |
![]() Igis |
| 22.08.2008, 13:27.48 | |
@igisTak to jo, taky to tak beru, když už jsem přesycen Premier league na GS, tak se rád v hospůdce mrknu na primera division nebo taliánskou ligu... :8) R^Ale jak už jsem psal jinde, osobně se domnívám, že do vánoc to bude i na CSlinku... ;) |
![]() kaspi |