| 25.08.2008, 15:45.15 | |
Registrácia Gital za Skylink.Hľadám českého občana na registráciu karty Gital. Za protislužbu registráciu karty Skylink.matlock@pobox.sk |
![]() silvercord |
| 25.08.2008, 16:00.02 | |
RE: Registrácia Gital za Skylink.Zaregistruješ si ju aj sám na seba,nepotrebuješ českého občana. |
![]() Milan C |
| 25.08.2008, 19:26.16 | |
Re:Tj pravda,zaregistrujes aj na seba,ale aj ked budes mat kartu kde bol na karte zaklad standart cz,tak ti to po case bloknu ako mne dnes novu... |
![]() Campino |
| 25.08.2008, 20:49.58 | |
RE: Registrácia Gital za Skylink.tyhle pokusy o registrace na sebe nějak nechápu, čekají vás pouze problémy v budoucnu, mám Skylink registrovanej na Slovenského kámoše, on má Gitalku na mě, oba si držíme vzájemně údaje, takže mi zruší kartu a já to samé a naopak, já jsem spokojený, on taky, nikdy jsme se neviděli a vše šlape jak má, dneska jsem jeden srandista napsal že má registrovanou SK-kartičku na sebe už jeden měsíc a vše je supr, to že jde 40dní bez registrace asi vůbec netuší, co bude dělat za týden, to zde bude pláče, mě to nejde, co mám dělat |
![]() poky1 |
| 25.08.2008, 22:01.01 | |
Pro poky 1Ten srandista jsem asi já. Skylink kartu mám řádně zaregisrovanou přes internet na stránkách Skylinku-tzn.že karta není ve 40 denním volném režimu. Dostal sem potvrzovací e mail o registraci a přišly i nové zápisy na kartu!!! O tom,že jde zaregistrovat slovenskou kartu na českého občana a naopak jsem se dozvěděl na tomto fóru.Koupil jsem slov.kartu,zaregistroval a sleduji STV3. Zrovna dávají anglickou ligu! |
![]() dechovkar |
| 25.08.2008, 22:38.30 | |
T-T kartazdravim. Pred 2 rokmi som si kupil kartu T-T, nebola registrovana, len predajcom "otvorena" a sla 2 roky bez problemov. Pred 3mesiacmi vypadla.... Volal som nahodne do T-T, povedali mi ze pokial si ju aktivujem cez net, tak si nemusim zhanat ziedneho ceskeho obcana... vraj su s tym len problemy... Zaregistroval som si ju na seba , na slovensku adresu a uz 2 dni mi to slape a prisiel mi aj mail s oznamom, ze mam vsetky programy ceske a slovenske neobmedzene a navyse vsetko ostatne na 2 mesiace ako bonus... nejde len markiza a stv 3. Je to super... Nic ma to nestalo a nemusim zhanat ceskeho obcana... ked som sa ich spytal na autorske prava, tak to vraj nie je tema na telefon.... |
![]() radosatsk |
| 25.08.2008, 22:39.28 | |
Tohle můžemít rychlej konec,poky má pravdu,stačí aby se v těch firmách pohádaly uklizečky a mate po ptakach.Smluvně to ošetřeno není a zatím ani nebude,neumíte číst. |
![]() spyko |
| 26.08.2008, 07:09.59 | |
dechovkarTy zápisy můžou taky pěkně rychle zmizet, jen se pak všichni nedivte. Taky jsem koukal na STV3HD, jenže je už asi na delší dobu kaňec filma. |
![]() poky1 |
| 26.08.2008, 10:27.06 | |
RE: Registrácia Gital za Skylink.Urcite je vzdy bezpecnejsie ako mat to vymenene s niekym z druheho statu na slovo bozie. Este tu nikto neplakal ze mu nejde ceska karta registrovana na slovensku a naopak, zato tych druhych je tu ako maku. Ja mam tiez Gital zaregstrovany na seba na slovensku uz rok a vsetko slape ako hodinky a kde chcem cez internet si mozem zaplatit Gecko a pozeram a nemusim nikoho v cechach otravat aby mi to zaplatil, to vymenil a podobne. Dokonca si mozem vybrat ci chem tu Gitalku mat zaregistrovanu na slovensku ako STANDARD CZ alebo SK. Ak CZ tak mam NOVU a PRIMU a ak SK tak by som mal MARKIZU a STV3 |
![]() Billysk |
| 26.08.2008, 11:46.05 | |
RE: Registrácia Gital za Skylink.presne tak Billysk má pravdu aj som s gitalom spokojný môžem si kedy kolvek zaplatit géčko a hotovo R^ |
![]() Jupi |
| 26.08.2008, 12:21.48 | |
Re:Billy Sk a mas aj na standart Cz priplatene stv 1 a 2?,..lebo ja som to tak mal az kym mi vcera cely standart cz vymenili za standart sk,inak som tiez za gital je to dobra kombinacia so sky link,pokial ti tam nedaju standart sk |
![]() Campino |
| 26.08.2008, 12:37.55 | |
RE: Registrácia Gital za Skylink.STV1 a STV2 mam nastalo, bez priplatku, bola to vianocna akcia minuly rok aj s NOVA Cinema. |
![]() Billysk |
| 26.08.2008, 13:05.31 | |
Re:Dik za info,ja som to este kupil predtym toto bola limitovana seria s primou,novou a ct 4..Potom som priplatil na stv 1,2 to bolo standart cz + uni sk.. |
![]() Campino |
| 26.08.2008, 13:24.28 | |
registraceJa jsem chtel na sebe registrovat Skylink, ale mam z registrace na obcana CR divny pocit, proc by nekdo umoznil vedome poruseni zakona? Vsechny prispevky jak to perfektne chodi jsou z 30 denni lhuty na registraci, ma to nekdo registrovane dele? |
![]() flukes |
| 26.08.2008, 13:37.00 | |
RE: Registrácia Gital za Skylink.Nikto z nich (ani Gital,TaT ani SkyLink) zakon neporusuje. Precitaj si podmenky. Moze predat kartu a zaregistrovat ju na obcana z inej republiky, ale ten za zavazuje ju pouzivat len na uzemi danej krajiny (cize daju ti Gital na slovenskeho obcana, ale moze ju pouzivat iba v cechach, ked je napr. v cechach zamestnany, preco by sa nedival, ked je na chalupe alebo u znamych, na dovolenke atd...). To ze si ju niekto pusti n a slovensku nie je z ich strany porusenie zakona ale zakon poruseje ten co tu kartu na Slovensku pusti. Cize kazdy na vlastnu zodpovednost. To by podla teba bol napr. aj modul Diablo porusovanim zakona. Aj antiradar mozu predavat, dokonca je to povelene ministerstvom vnautra ceskej republiky. Akurat pouzivat za jazdy sa nesmie (na co ine by ho vsak ludia kupovali, ale predajca nic neporusuje). To je proste pravna klucka, ale celkm legalna. |
![]() Billysk |
| 26.08.2008, 18:55.09 | |
RE: Registrácia Gital za Skylink.Mel jsem na mysli prave to pouzivani v zemi provozovatele. Myslim ze pri regisrtaci na cecha je jasne ze se na ni nekouka na Slovensku. |
![]() flukes |
| 26.08.2008, 20:26.02 | |
RE: Registrácia Gital za Skylink.Ďakujem karta je už registrovaná |
![]() silvercord |