Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.08.2008, 19:37.10

aky sat komplet na sledovanie sk+cz v zahr

caute ....hladam niekoho kto by mi poradil aku zostavu si mam zadovazit aby som mohol sledovat cz+sk prgramy v IRSKU v DUBLINE
neviem ani aku kartu(skylink,czlink,upc ci digitv)cital som niejake recenzie na upc-je drahy ale ma dobry prijem digitv je lacny ale ma problemy s prijmom signalu
je niejaky decoder ktory my moze nahrat danu sportovu udalost ked som neni pritomny doma?
hlavne by mi pomohlo keby miniekto poradil co vsetko budem potrebovat na dobry prijem stanic (som totizto amater-laik co sa tyka satelitnej techniky )
dakujem vopred za rady
uživatel
joop727
26.08.2008, 22:01.17

RE: aky sat komplet na sledovanie sk+cz v zahr

Prostuduj témata směrem vzad...........Ale obecně chodí UPC do 80cm.Vše ostatní je pouze experiment s výbavou 120 cm a výše.
uživatel
Kamil_k4
27.08.2008, 23:21.59

RE: aky sat komplet na sledovanie sk+cz v zahr

hi,hi,,
mam kamosou v Irsku a chytaju SK/CZ v pohode,,ibaze neviem aku velku parabolu pouzivaju,,
ja som priblizne v strede UK,(SHEFFIELD),a Mam 90cm parabolu,,karty SKYLINK+GITAL (Astra 3A 23.5E),, a signal je ako tak dobry,,ale ked prsi tak Markiza,Jojka,Pima,Ct1,2, vypadava,
Transponder kde je NOVA,NOVA CINEMA je signal silny,
kamosi maju 110cm a je to uz lepsie aj v zlom pocasi,,cize v IRSKU ODPORUCAM urcite minimalne 120cm,,
no a na nahravanie programu ked nebudes doma je uz dnes super mat satelit z HDD,,takpovediac (PVR-satelitReceiver)ktore su teraz moderne a netreba k tomu ziadne Videa alebo DVD-recordery,,

skratka kup si nejaky satelit uz aj z HDD aspon 160 Giga,+ minimalne 120CM Parabolu,no a ktomu karty Skylink+CZ,,,
nezabudni si zvolit spravny satelit kde bude zabudovany decoder Criptoworks alebo aspon sachta na vlozenie dvojiteho externeho modulu Criptoworks pre dve karty.
zlom vaz a drz sa...
uživatel
markes