| 28.08.2008, 17:51.18 | |
Ukládání paketů s více PIDyDobrý den. Prosím vás, existuje nějaký program (nebo dá se k tomu nějak přinutit AltDVB?) pro Skystar 2, který by uměl ukládat na disk zašifrované pakety s několikero PIDy (konkrétně audio + video) naráz?V AltDVB je (zdá se) jediná možnost: Ukládat celý transportní stream a z něj pak off-line vyštípat jednotlivé PIDy. Toto řešení je nepoužitelné kvůli velkému objemu dat, které je nutno zbytečně ukládat. Když nechám pomocí druhé volby v AltDVB nahrávat PID, tak to umí v jednom momentu jen jeden, takže si můžu vybrat, jestli si zahraju na slepého nebo na hluchého... :-) Ideální by bylo, kdyby se daly vybrat pro ukládání oba dva. |
![]() Louskacek |
| 28.08.2008, 20:36.35 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyExistuje HW. DVB-s To ASI with PID filtering. Ukladat kodovane TP Streamy je dusevna uchylka. Aj ked viem o prijmacoch ktore to vedia prehrat s aktualnymi keys. Problem je v tom, ze tie keys uz nie su aktualne v dobe prehrania. M.F.G. |
![]() gogo1 |
| 28.08.2008, 21:02.02 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyA jéje! Ještě tu budu za úchyláka... :)Jinak každopádně díky za reakci, ale raději bych software na Skystar 2, ať už tenhle celý krám stojí a padá jen na počítačích. :) |
![]() Louskacek |
| 28.08.2008, 21:03.42 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyNo tak si k nemu kup aj CI. |
![]() gogo1 |
| 28.08.2008, 21:07.40 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyKed zvladnes odkodovat tak potom je kopec SW na PID filtering. |
![]() gogo1 |
| 28.08.2008, 21:10.00 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyCI mi na tohle hraní netřeba. Jen ty všivé PIDy, kdyby šly ukládat naráz... Si snad budu muset nakonec pořídit ty karty dvě, a hnát každou v samostatném počítači... :))) |
![]() Louskacek |
| 28.08.2008, 21:15.55 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyNo tak to som nepochopil. Na co urputne potrebujes tie PIDy? Skus H264TsCutter v111 preklop to ts ( mam na mysli HD) a potom si s tym rob co chces povedzme v Nero vacsie ako 8. |
![]() gogo1 |
| 28.08.2008, 21:18.21 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyNo a ti vsivy PIDy su tam vsechny. |
![]() gogo1 |
| 28.08.2008, 21:26.39 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyNo jo, ale nahrávat celý transportní stream z jednoho transponderu je strašný objem dat... Jsem si chtěl vyštípnout jen šifrované audio a video od jednoho kanálu a ostatek nechat být, ať mi to během nahrávání na disku tak nebobtná... :)No, jen si hraju, tak se s tím nějak popasuju v rámci sportovního ducha. ;) Každopádně díky za reakce! |
![]() Louskacek |
| 28.08.2008, 21:28.58 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyTak nech sa Ti dari. |
![]() gogo1 |
| 29.08.2008, 00:21.56 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyZcela nechapu. ALT-DVB prece dokaze nahrat 1xVPID a libovolne mnozstvi audio pidu, plus volitelne ECM. Navic v editoru kanalu lze rucne nadefinovat libovolne PIDy v pripade, ze se automaticky nenaskenuji.Mimo to, nahravani vybrane casti transport streamu melo pomerne vymakane SkyView, pokud si dobre pamatuji - uz tomu bude par let co jsem ho naposledy pouzil ;) |
![]() Wintermute |
| 29.08.2008, 11:24.17 | |
WintermuteAltDVB to umí, ale jen pro odšifrovaný stream. Jinak ne. |
![]() Louskacek |
| 29.08.2008, 12:49.34 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyNo to teda nevim nevim. Me ALTDVB2.2 je schopno nahrat napr. sifrovane ORF1 a nijak u toho neprotestuje. |
![]() Wintermute |
| 29.08.2008, 20:55.10 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyAha, tož to je slovo do pranice! Já mám verzi 2.1.0, a ta umí zvuk i obraz pouze pro odšifrovaný program. Když chci nahrát třeba pověstný Channel 4, musím si vybrat jen jeden PID, oba naráz (Vi+Au) to zkrátka nešlukne... |
![]() Louskacek |
| 29.08.2008, 21:15.02 | |
RE: Ukládání paketů s více PIDyJe tam zrejme nejaky zadrhel, pokud se pokusim nahravat nerozkodovatelny stream ihned po startu ALTDVB, sice se cosi nahrava ale zjevne chybne, totiz pouze v jednotkach KB/s. Nejdriv nutno prepnout na rozkodovatelny kanal, vyckat moment nez naskoci, pote prepnout na cilovy kanal a pustit nahravani. Pote nahrava v jednotkach stovek KB/s, ale co presne to nevim :)))Eventuelne zkusit prepnout mod HW PID filters na ALTDVB/Tools/DeviceInfo. Mimochodem, na mem konci testovano s SS2 rev2.3. |
![]() Wintermute |
| 30.08.2008, 09:52.07 | |
To WintermuteTo nahrávání pouze jednotek kB/s na šifrovaném kanále mi to dělá přesně taky. Tu fintu s tím přepnutím tam a zpět jsem nikdy nezkoušel, protože mě nenapadla, takže velké díky za tip. Možná to vyřeší můj problém. Ode dneška do pondělí jsem bohužel trvale mimo domov, ale hned jak přijedu, testnu to. Ahoj, a hezký víkend, přeju! |
![]() Louskacek |