| 01.09.2008, 09:09.45 | |
Markiza - EPG (Gital)Ide vam EPG u Markizi na Gitalke? Vcera slo a dnes nenacital nic. |
![]() Billysk |
| 01.09.2008, 09:17.26 | |
RE: Markiza - EPG (Gital)ted nejde |
![]() cb21 |
| 01.09.2008, 09:21.42 | |
RE: Markiza - EPG (Gital)jo ani u mna nejde EPG |
![]() Jupi |
| 01.09.2008, 10:53.17 | |
RE: Markiza - EPG (Gital)kedy už konečne prestanete spájať EPG s poskytovateľom služby prístupu???To či máte prístup cez Skylink alebo Gital nemá žiaden vplyv na EPG. Pre oboch operátorov je ten stream rovnaký, takže ak Towercom (Skylink) doň EPG dáta pridá, sú u oboch operátorov alebo aj na FTA prijímačoch (samozrejme nie je možné sledovať program, ale EPG vidíte). Aj keď treba napísať, že TaT toto pri svojich verziách STV čiastočne neguje (teda že pri STV TT EPG nie je, hoci na originálnych STV-čkách ide) - je to však oná povestná výnimka potvrdzujúca pravidlo :-). |
![]() anonym2 |
| 01.09.2008, 10:57.51 | |
pre anonym2Pisem poskytovatela sluzieb preto, lebo je rozdiel medzi EPG u Markizy na UPC a Markizy na Gitalke a Markizy na TaT (takz. Markiza TT). Takze sa snazim upresnit to tak, aby kazdy presne vedel o co sa jedna. Keby som napisal ze mi nejde EPG u Markizy a niekto si zapne Markizu na UPC a potom napise ze to funguje, tak stravim 30 minut roznym nastavenim, kde mam chybu. UPC aj DigiTV si robi EPG sam a je ine ako EPG u Towercom. |
![]() Billysk |
| 01.09.2008, 11:19.17 | |
@ BillyskChápem. Ale kľudne stačí napísať 23.5E, 19.2E alebo 1W... Markiza TT je tuším stále iba neverejným testom - takže z hry na 23.5 vypadáva. |
![]() anonym2 |
| 01.09.2008, 15:27.05 | |
epg na skylink nejdevsetky uzasne svk programy nie su schopne mat funkcny epgvypadava to uz roky a ide 1 max 2 stanice, lepsie to asi nebude kym nezacnu kvoli tomu prichadzat o zakaznikov, sme stale technicky pozadu co uz |
![]() batman |
| 01.09.2008, 16:49.34 | |
RE: Markiza - EPG (Gital)Este stastie ze na Ip Boxe je plugin na EPG a ja si ho nacitavam z TV programu z internetu, takze mam EPG aj u kanalov, ktore EPG vlasne ani nemaju. Pytal som sa hlavne preto ci to funguje, lebo som sa zlakol ze ten plugin nejak poskodil EPG a preto mi zrazu nejde. Vcera som totiz vecer robil nejake pokusy. Kedze naozaj nejde, uz som si na tu Markizu natiahol EPG cez plugin a mam pokoj. |
![]() Billysk |