Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.09.2008, 18:43.55

UPC Direct v HTPC?

Dobrý den, mám dotaz ohledně příjmu UPC Direct v HTPC. Potřeboval bych zjistit zda je nějaká možnost využít mé HTPC aby přijímalo satelit od UPC a nemusel jsem používat tu jejich šedou krabičku :). Je tedy nejaká DVB-S karta do které bych mohl použít placenou upc kartu na provoz všecho programl i těch které mám zakoupené navíc? Jestli to nějak jde pak ještě dotaz zda mi to pojede v Vista MCE? (guide,nahrávání ze sat. atd..) Dík
uživatel
EugenKord
08.09.2008, 19:01.54

RE: UPC Direct v HTPC?

Jsem neco prohledaval ted a chci se zeptat tedy kdyz koupim:

TechniSat SkyStar HD 2
TechniSat CI slot ke SkyStar HD 2
Modul TechniSat MultiCrypt 1 (Cryptoworks, Conax)

šoupnu do toho tu UPC kartu co mam tak by mělo fungovat vše jak na přijímači od upc (všechny programy, tv guide atd..?) :)) Doufám že to takhle je správně moc sat. technice nerozumim.
uživatel
EugenKord
08.09.2008, 20:13.17

ano vše bude fungovat
uživatel
helio
08.09.2008, 20:20.00

Ve Vistách to bude trošku "porod",pokud do toho moc nevidíš!
uživatel
Kamil_k4
08.09.2008, 20:28.34

jestli se nepovede to ve viste + ten 2008TV Pack update tak to prubnu v XP MCE hlavne ze uz vim ze to tahkle bude fungovat :) slo mi hlavne o veci co bude k tomu potreba softwareove to nejak doufam poresim kdyztak DVBViewer Pro no :) Pujdou pak i nejake programy HD ktere tam jsou? R^
uživatel
EugenKord
08.09.2008, 20:34.55

Pokud tam vložíš aktuální key tak ANO.
uživatel
Kamil_k4
08.09.2008, 20:44.30

tahle kombinace (Technisat) funguje bez problémů,
dnes lepší vista než xp (nemůžu jinak než dodat - bohužel)
MCE neumí DVB-S karty, existují různé pluginy pochybné kvality, ale většina letité a pro XP MCE, pro visty nic

soft je nejlepší DVBViewer Pro nebo ProgDVB Pro

problém jsou kodeky (Cyberlink,MainPage,ffdshow) a jejich kompatibilita s grafickým ovladačem (ATI i nVidia)

jediný problém htpc je grafická karta a software ! případně jejich špatná kombinace ...

pro emu googluj vplug
uživatel
FuturoCZ