| 08.09.2008, 19:41.54 | |
Satelit na práškyPánové je to třída.Potřeboval jsem nějaký malý přijímač do igelitky na zahradu pro zkušební účely.Zakoupil jsem tento Technisat 1 - Digisat 1 . Katastrofa je prostě na nervy nebo naprášky.Proladil jsem 1W Digi vše OK pak jsem dával Astru 1 19,E a vše pracně srovnané stanice se srovnaly podle abecedy.To to jse opakoval s různými nabídkami přijímače.Levá tabulka natvrdo " zrušit,vymazat" pravá tabulka změnit atd.Tam jsou možné úpravy.Nahrajete další stanice a vše se nastaví zase podle abecedy.Nemá editaci TP a satelitu.Není možné přepsat TP,vymazat,upravit,název atd.U satelitu to samé.V levé tabulce je možné seznam družic,ale není možnost změn,v pravé tabulce máte vše v hromadě.Jinak,přepínání rychlé, s modulem T-rex bez problémů,Jinak je ořezaný zlatý Kaony,Mascomy,Goldeny atd. Ještě že nestál tolik křáp.Byl by to dobrý jenom na jednu družici |
![]() Ji.sat |
| 08.09.2008, 20:29.44 | |
RE: Satelit na práškyNezoufej, všechno se v dobré obrátí, dal jsi předem alespoň pět kousků? |
![]() Mirda2 |
| 08.09.2008, 21:07.14 | |
RE: Satelit na práškyTechnisaty neprodávám, nejen díky těmto jeho nesmyslnýn vlastnostem! |
![]() Zip |
| 08.09.2008, 22:58.39 | |
RE: Satelit na prášky:laughing:Technisaty ok. ;) |
![]() Tomik535 |
| 08.09.2008, 23:00.40 | |
RE: Satelit na práškyPřed několika týdny jsem tu nadhodil tenhle stroj,jedná se o akci firmy OMKO kvuli nedostatku přijímačů DigitS2.Jedná se o přístroj,který v Německu sloužil pro platformu ARENA. Kolega Promax o tom ví své. |
![]() Saxon |
| 09.09.2008, 08:19.24 | |
Re:Mirda2A aby toho ještě nebylo dost,tak mě včera na zahradě pokousalo asi 6 vos.Včera 5 + 1 ústupové a teď jdu do toho střepu dávat 23,5 a zas budu asi rovnat.V oblíbených.Pravá to tabulka. |
![]() Ji.sat |
| 09.09.2008, 08:54.54 | |
Ji.satProč to nevrátíš,tohle je přece jasný důvod k reklamaci. |
![]() Saxon |
| 09.09.2008, 09:29.20 | |
RE: Satelit na práškyZítra ho beru do práce a jede pryč.Teď jsem tam nacpal Astru 3,holanďany mi to naskenovalo a ty další ani po manualním vyhledávání ani ťuk.Musel jsem v nastavení LNB dát JINÝ LNB.Pak mi to načetlo vše.Opět seznam rozházen.To je snad nejhorší stroj co mi prošel pod rukama.Technisat. |
![]() Ji.sat |