| 10.09.2008, 20:06.13 | |
T-T kartajde zablokovat karta T-T? bratr slovák na mě hodil bobek,tak bych mu to rád vrátil |
![]() hakub |
| 10.09.2008, 20:15.07 | |
RE: T-T kartaurčitě. nahlaš jí třeba na TT jako ukradenou a požádej ať to bloknou |
![]() vortimond |
| 10.09.2008, 20:18.34 | |
RE: T-T kartana mě taky hodil "bobek"-asi mu to bloknu jak sebzde radi a bude mit po žižalkach a to ja mu jeste doplacel tech 399.- jak se objevila Nova ani me se tez neozyva ze mu dosla tzv. moje "modra karta" |
![]() papay |
| 10.09.2008, 21:08.56 | |
papay,hakubA co jste čekali od bratrů Slováků!!!Za blbost se platí!!!! |
![]() milord |
| 10.09.2008, 22:39.54 | |
RE: T-T kartaAle no tak chalani,nie sme všetci rovnakí |
![]() robina2 |
| 10.09.2008, 23:06.46 | |
RE: T-T kartaach boze zase socky vyplakavaju .. kua kolko este pepo budem citat o tej trade karte ?? v krcme nechas majland a tady furt vyplakavas prďolo.len blbec ide do registracie karty z neznamym clovekom, pripada mi to porovnatelne s tym ze ta niekto zastavi na ulici s tym ze: "pozicaj mi 500 korun, neskor ti ich vratim .. aha dam ti moju adresu" |
![]() Vlado Fogo |
| 10.09.2008, 23:49.54 | |
bloknutieV predchadzajucom prispevku som vyjadril svoj nazor a tu este pridam jednu vec. Ano zablokovanie karty je jedno a vcelku dobre riesenie. Ak si ten blbecek nevie uvedomit o co asi prichadza, jeho chyba. A navyse ak uz zablokujes kartu, mozes tu dat aj meno toho tupca, ktory o nu prisiel..Popripade navrhujem vytvorit prispevok Sien hanby. Na CSSF napriklad, kde date meno a adresu gaunera, ktory si neplni svoj slub a sebecky si ponechava majetok ineho sat fandy. Co vy na to? Aspon tak pridu o sancu mat opat cesku kartu a na druhej strane pomozete aj inemu, ktory by sa dosatl do tej istej slamastiky v ktorej ste prave vy. Nebojte sa uviest jeho udaj. Poctivy clovek sa nema coho bat! Najma ak bol vami poziadany o zaslatie a kontaktne udaje su ok... Smelo do toho. Kto je zato nech tu napise tiez! :fuming: |
![]() sato |
| 11.09.2008, 00:04.32 | |
Sien hanby CZ andSKVsetko co sa tyka "sladkej pomsty" mozte uviest do mnou vytvorenej kolonky Sien hanby CZ & SK. A nezabudnite urobit jeden maly telefonat providerovi s tym, ze si vas maly mrnus urobil s vasej karty svoju hracku. No deti su obcas nezbedne..ale budeme ich za to trestat? Pravdaze nie, ved su nase! :)Cest pani a smelo do nepoctivcov! Ani trosku mi ich nie je luto ak pride den tmy na ich obrazovkach :fuming: |
![]() sato |
| 11.09.2008, 00:36.02 | |
RE: T-T kartaach boze pubertaku .. co si mal zo slovenciny. mas tam spustu gramatickych chyb, tvrdky, male pismena v osloveniach ( Vy, Vas) atd. atd. Kolko mas rockov ? Typujem ze viac ako 16 nie.. Ak hej tak potom patris k tej mensine ktora sa chce na Slovensku spravat ako vacsina ( romovia to nie su ) |
![]() Vlado Fogo |
| 11.09.2008, 08:45.20 | |
RE: T-T kartatak neviem ale zablokovat kartu na oplatku slovakovi, tak skodny budes iba ty. Zablokujes kartu na svoje meno a jemu zostane aj tak slovenska karta na jeho meno. Takze toto by som bral ako poslednu moznost. Fogo ty si zopakuj slovencinu lebo velke pismena pri osloveniach sa pouzivaju len v listoch.Diskusne forum sa za list ci uz uradny alebo osobny nepovazuje. |
![]() PEPE8989 |
| 11.09.2008, 09:57.31 | |
RE: T-T kartaUž jsem to psal několikrát, jde o to, s kým se domluvíš...... já jsem max spokojen. Já slovenskému kolegovi vyměnil kartu vloni, on měl min.měsíc, a je to OK... :8) Pokud bych si nechal registrovat kartu na neověřeného člověka je pouze moje riziko a nemám proč nadávat na slováky, ale můžu max.nadávat sobě... Rv |
![]() kaspi |
| 11.09.2008, 10:37.28 | |
RE: T-T kartaVšechno je to v lidech |
![]() Standa2 |
| 11.09.2008, 17:35.58 | |
to Vlado FogoOd teba som tu zatial necital nic ine, ako same "hovadiny", ktore nepovedia absolutne, ale absolutne nic k veci. Vlastne by som povedal, ze tam, kde sa objavi tvoje meno je iba sama nadavka, urazka, alebo nieco podobne na ten styl. A inac k tej tvojej taktiez blbej poznamke, ze sa tu niekto vyplakava. Toto je diskusia o sat technike a v ramci nej patria aj karty. A prepac, ale akosi nie kazdy slovak ma rodinu niekde v Cechach a zvacsa taky normalny clovek sa zvacsa spolieha na to, ze ak si da "ziadost" o vzajomnu registraciu, tak ocakava od toho druheho ked sa ozve plnu loajalnost! :fuming: Takze ludia co su podvedeny individuami z Ciech ci Slovenska sa tu mozu stazovat a navyse ja by som dodal aj meno toho podvodnika. Nech sa hanbia s*ine! Ved konieckoncov vlastne vlastnia majetok cuzdej osoby!!:O A tu nepomoze ani vyhovorka, ze mnoho ludi je von a nie je kontakt. V slusnej rodine sa listy odovdzavaju tomu, komu prisli a neverim, ze i ten, kto tu kartu caka vzdy zmeni adresu a ten chudak co dostane tu novu ju "nema" kde poslat. Navyse ten, kto si chce zaregistrovat kartu nerobi tomu "dobrovolnikovi" prehliadku v registri trestov, ci nezaujima sa o jeho minulost. V STB pracovala iba mala cast ludi, nie kazdy! :laughing: :))) pokracovanie...malo miesta :lookaround: |
![]() sato |
| 11.09.2008, 17:55.51 | |
To Vlado Fogo pokracovaniepokracovanie, kedze mi bolo malo miesta...A ak kritizujes moj pravopis, mal by si sa najprv pozorne pozriet na svoj, tupce! Takto otrasne a takymto stylom to nezvladne ani moj 8 rocny synovec. Clovece ved ti chybaju ciarky, otaznik na konci opytovacej vety a to uz ani nehovorim o pouzivani velkych pismien na zaciatku vety, ci pouzivanie nespisovnych slov. No ale tak to zvycajne chodi! :))) Ten kto kritizuje neporiadok u suseda, si sam akosi nedokaze upratat vlastny neporiadok... Takze na tvojom mieste by som radsej drzal hubu a krok.. ;P A ak nemas co seriozne doadat k tematu, o ktorom sa diskutuje, tak sa radsej drz svojej prace a zbytocne nezatazuj siet svojimy priblblymi nezmyslami, ktore su aj tak ku kazdemu tematu (nielen tomuto) vzdialene asi tak daleko, ako je Zem od Slnka. No mozno ti krivdim a ty jednoducho musis na chat..zeby zavislost??? :scared: Internet je silne navykovy :razz: Avsak silne pochybujem, ze chodis na nejaky chat, pretoze je asi iba velmi tazko najst cloveka, ktory by s tebou s chuti podiskutoval. Ved by asi nebola tema, na ktoru by sa s tebou dalo rozumne hovorit. :laughing: :laughing: A inac nie kazdy je v Cechach Pepo...takto si volaj blizku rodinu! :ogre: A k tomu blokovaniu karty: Bolo to myslene sposobom: CZ obcan aktivoval CZ kartu slovakovi, ktory na oplatku aktivoval SK kartu, ale akosi ju nemieni zaslat. CZ obcan nahlasi stratu ci poskodenie a tym padom u toho "dobraka" nastane tma.. A takto naopak. Ved vlastne si nechava majetok ineho. A navyse je jedno kde sa karta nachadza, pretoze iba sam majitel nesie zodpovednost za jej registraciu. A ak je nespokojny, tak ju moze zrusit. Ved je jeho majetkom.. Smolu maju iba ti, co maju iba registraciu na jednej strane, nie vzajomnu. Ale aj pre tich je Sien hanby na www.cssf.cz . :fuming: Dufam, ze sa trafeny Fogo ozve opat. Avsak ja sa uz k nemu vyjadrovat nebudem. S hlupakom sa vadit totiz neoplati... Ostatny diskutujuci uz totiz vedia, ze kde je to meno, tam ziadnu radu nenajdu. :crying: :crying: |
![]() sato |
| 11.09.2008, 18:09.10 | |
to satopodpis! R^ |
![]() hakub |