| 23.10.2008, 13:59.10 | |
Příjem cz a sk programů v cizině??Ahojky!Prosím poradíte někdo? Přítel jezdí s kamionem a rád by občas sledoval českou televizi přes sat. ale nevíme kdo takovou službu poskytuje. Pohybuje se převážně v Německu, Holandsku a Belgii. Díky... |
![]() EPES |
| 23.10.2008, 14:02.31 | |
RE: Příjem cz a sk programů v cizině??třeba cs-link,UPC,digi atd. |
![]() pierrepetr |
| 23.10.2008, 14:14.56 | |
legalnebohuzial legalne to nejdevsetky sluzby su podmienene tym ze sa budu vyuzivat na uzemi cr/sr je to blbe ale je to tak, je jasne ze ludia to chcu prijimat aj ked su mimo cr/sr ale bohuzial takuto sluzbu NIKTO neposkytuje kvoli vysielacim pravam zas tiez neviem o nikom komu by to zasadne vadilo , takze sa to asi ani nekontroluje, alebo ano? ved ked clovek plati operatorovi je to podla mna jedno, jediny kto by sa stazoval by bol poskytovatel nejakeho obsahu (sport, filmy) keby predal licenciu do sr/cr a prijimal by to niekto mimo tohoto uzemia, ale myslim ze takto dopodrobna sa kontrola nerobi problem vsak je ze pravne to napadnutelne je a je to podvod ked to clovek urobi taze nenastve to cloveka? oficialne mozes prijimat povedzme v grecku len programy v grectine (ktore poskytuju tamojsi operatori) z ktorych nerozumies ani F takze toto je velka diera v trhu TV |
![]() batman |
| 23.10.2008, 14:31.09 | |
RE: Příjem cz a sk programů v cizině??Můžu leda tak sdělit, že to normálně půjde, jenom bude muset vždycky naštelovat parabolu. Nechť se zajímá o příjem domů na svou adresu, a pak to jenom nepřidělá na barák, ale na kamion. :) |
![]() impaler |
| 23.10.2008, 14:47.27 | |
Děkuju!!!Moc vám všem díky!!!! Já se ptala na Upc a tam mi bylo řečeno, že to nejde, ale teoreticky tedy koupím kartu Upc, k tomu tu parabolu co si miláček vždy když bude chtít sledovat přimontuje někam na kamion :))) nějaké takové to zařízení kam se ta karta strčí....a budu doufat, že to poběží i daleko za hranicemi...jestli jsem to dobře pochopila??? :lookaround: |
![]() EPES |
| 23.10.2008, 14:50.36 | |
Děkuju!!!A kdyby náhodou s tím měl někdo problém...budeme tvrdit, že se ale opravdu na české programy nedívá, že se pokouší naladit ZDF.... :laughing: |
![]() EPES |
| 23.10.2008, 15:09.43 | |
RE: Příjem cz a sk programů v cizině??Třeba kdyby mu za kamiónem běhal nějaký neodbytný úředníček. |
![]() Tomik535 |
| 23.10.2008, 16:12.11 | |
RE: Příjem cz a sk programů v cizině??Ono je i zařízení co najde samo zadanou družici je to motorické a při vypnutí se anténa schová do takového boxu pídil jsem se potom chtěl jsem to namontovat na obytné auto ale ta cena mě dostala ale je to už dávno. |
![]() habr |
| 23.10.2008, 19:58.49 | |
RE: Příjem cz a sk programů v cizině??Příjem českých programů v zahraničí je naprosto totéž, co příjem doma. Podmínkou ve smlouvě bývá, že konečný zákazník musí mít trvalé bydliště v ČR. Takže tato podmínka určitě splněna bude. |
![]() jonnyq |
| 23.10.2008, 20:12.25 | |
Příjem programů v ciziněJá to vyřešil takhle.Parabola 38cm,reciver AB DSR 351,karta gital na 3 roky za 1800kč,telka 27 palců a měnič 24/220V 150W.Signál po D,Benelux,DK,A v pohodě,V GB jede jen Nova,Očko a Z1. :8) |
![]() Červík |
| 23.10.2008, 22:49.53 | |
RE: Příjem cz a sk programů v cizině??ale jak je to ošetřeno u předplacených karet UPC,žádná smlouva,žádný podpis,žádná registrace |
![]() pierrepetr |
| 24.10.2008, 11:24.50 | |
re.: Příjem programů v ciziněTak to je super!!!! Akorát bych se tedy ještě zeptala, parabolu jsi sehnal kde? Já našla nejmenší jen prům. 40cm...i když ty dvě čísla už asi moc velikou roli nehrají... |
![]() EPES |