Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.10.2008, 15:04.24

Co koupit za zařízení

Dobrý den,
jsem úplný laik-omluvte proto prosím případné nesmysly :-)
Přesěhoval jsem se do míst, kde není prakticky možno příjímat "klasickou" TV přes anténu.DigiTV zatím taky nepřipadá v úvahu (Zlínský kraj) a proto jako jediné řešení přichází v úvahu satelit.Chci sledovat pouze klasické české programy (CT,Nova,Prima) a to zatím na PC (ve kterém mám TV kartu DTV2000H - hybrid) Dům je malý, proto ho nechci hyzdit velkou parabolou :-) Výhled na jih je ok,koax kabel mám natažený od PC až po střechu.Nechci aby mi místní prodejci vnutili něco co nepotřebuju a čeho se chtějí zbavit a proto prosím o radu-co všechno a případně kde koupit.Případné detaily rád upřesním.

Díky. M.
uživatel
mlaik
23.10.2008, 15:32.00

Co koupit za zařízení

Na cslink ti stačí i kvalitní šedesátka, popřípadě 44cm od technisatu ale je dost drahá. Jestli už máš tv kartu, přijímač si tedy můžeš koupit jakýkoliv(samozřejmě DVB). Jde jen o to, aby měl aspoň jednu čtečku karet cw(popř.uni).
K tomu samozřejmě tu kartu a konvertor(raději hned twin), koax máš. Jestli ti záleží na kvalitě nahrávání, je lepší koupit sat pc kartu nebo rovnou HD pvr přijímač s diskem.
uživatel
Tomik535