| 23.10.2008, 17:50.23 | |
TOPFIELD TF7710HDPVR-výpadky obrazu při nahráváníPřátelé, máte někdo jako já špatné zkušenosti s přijímačem TF 7710HDPVR kapacita750GB při současném nahrávání jednoho programu a sledování druhého programu, popř. nahrávání obou pořadů současně. Výpadky nahraného obrazu a zvuku jsou velmi časté a pořad je neshlédnutelný.Přístroj jsem měl již v opravě, ale závada se opakuje. Pevný disk mám SEAGATE. |
![]() novym |
| 23.10.2008, 20:29.44 | |
RE: TOPFIELD TF7710HDPVR-výpadky obrazu při na...Skus to trochu specifikovat, jedna se o nahravku kodovanych, nebo volnych programu? Pokud kodovanych, napis jak je dekodujes. Popr. skus nahrat dva volne programy a budes mit jasno. Myslim, {i kdyz tata vzdycky rikal, ze myslet znamena (nevhodné slovo) vedet} ze tento pristroj neumi sdilet kartu a tim to asi bude. Vidim, ze oproti 5kovym modelum se nic nezmenilo. |
![]() badr |
| 24.10.2008, 21:35.34 | |
TOPFIELD TF7710HDPVR-výpadky obrazu při nahráváníTento přijímač má bohužel nešvar v tom, že je dost citlivý při nahrávání na nízký datový tok. Já jsem měl přesně stejný problém při nahrávání CS Filmu, kde byl fakt nízký datový tok a dost to kostičkovalo. Dnes bych řekl, že obraz na CS FILMu je celkem OK a problémy přestali. Je pravda, že jsem také přehrál nový firmware. Dneska jsem spokojený a v klidu :))) |
![]() žlab |