Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.10.2008, 07:53.58

Entavio

Zdravím...teraz som tu na parabole čítal o Entaviu,že menia karty,boli tam spomenuté nejaké programy...ale velmi dlhu dobu sa už nič nehovori o vstúpení do tejto platformy kanálov z RTL group,VIACOM a podobne...myslíte,že nadobro padla možnosť,žeby RTL,RTL2,superRTL,VIVA,MTVgermany a podobne kodovali svoj signál?
uživatel
s@t@n
24.10.2008, 08:06.00

RE: Entavio

tiež som celkom nepochopil ako môže platforma, ktorá tuším oficiálne nefunguje a nemá v ponuke žiadne programy meniť karty...
Ale možno sa mýlim a niektoré z kódovaných kanálov ditribuovaných aj cez Premiere/Premiere Star sú ponúkané aj v rámci Entavia (???).
Čo sa týka vstupu RTL, Viacom a ProSiebenSat1, zatiaľ to vyzerá tak, že to celé odďaľujú. Možno aj kvôli analógu, ktorý stále na Astre beží a nejaký čas ešte bude. Možno po jeho vypnutí bude všetko jasné.
uživatel
anonym2
24.10.2008, 09:04.04

RE: Entavio

ta možnost že by se programy, který vysílají nyní nekódovaně (rtl,pro7,sat1 a další) začaly kódovat (ať už v nabídce entavia nebo jiný platformy) je u ledu a už dávno se o tom přestalo psát. naopak se začíná plánovat nekódovaný vysílání v hd kvalitě a rtl už oznámila, že jakmile bude v domácnostech 10 procent hd resívrů, tak začne vysílat
uživatel
vortimond
24.10.2008, 09:27.55

@anonym2

Tiež som mal podobné myšlienkové pochody a otázniky ohladne Entavia , myslel som že mi niečo uniklo, ale asi je to naozaj tak...
Apropó , Ty používaš Humax 5400 ?
uživatel
P 222
24.10.2008, 10:33.21

@ P 222

tak, 5400-ku.
uživatel
anonym2