| 24.10.2008, 07:53.58 | |
EntavioZdravím...teraz som tu na parabole čítal o Entaviu,že menia karty,boli tam spomenuté nejaké programy...ale velmi dlhu dobu sa už nič nehovori o vstúpení do tejto platformy kanálov z RTL group,VIACOM a podobne...myslíte,že nadobro padla možnosť,žeby RTL,RTL2,superRTL,VIVA,MTVgermany a podobne kodovali svoj signál? |
![]() s@t@n |
| 24.10.2008, 08:06.00 | |
RE: Entaviotiež som celkom nepochopil ako môže platforma, ktorá tuším oficiálne nefunguje a nemá v ponuke žiadne programy meniť karty...Ale možno sa mýlim a niektoré z kódovaných kanálov ditribuovaných aj cez Premiere/Premiere Star sú ponúkané aj v rámci Entavia (???). Čo sa týka vstupu RTL, Viacom a ProSiebenSat1, zatiaľ to vyzerá tak, že to celé odďaľujú. Možno aj kvôli analógu, ktorý stále na Astre beží a nejaký čas ešte bude. Možno po jeho vypnutí bude všetko jasné. |
![]() anonym2 |
| 24.10.2008, 09:04.04 | |
RE: Entaviota možnost že by se programy, který vysílají nyní nekódovaně (rtl,pro7,sat1 a další) začaly kódovat (ať už v nabídce entavia nebo jiný platformy) je u ledu a už dávno se o tom přestalo psát. naopak se začíná plánovat nekódovaný vysílání v hd kvalitě a rtl už oznámila, že jakmile bude v domácnostech 10 procent hd resívrů, tak začne vysílat |
![]() vortimond |
| 24.10.2008, 09:27.55 | |
@anonym2Tiež som mal podobné myšlienkové pochody a otázniky ohladne Entavia , myslel som že mi niečo uniklo, ale asi je to naozaj tak...Apropó , Ty používaš Humax 5400 ? |
![]() P 222 |
| 24.10.2008, 10:33.21 | |
@ P 222tak, 5400-ku. |
![]() anonym2 |