| 28.10.2008, 19:15.34 | |
Sab Ultimate HDProsim o radu.Na jedněch stránkách jsem mezi SW pro Saba našel poslední odkaz.Umí to někdo z vás přeložit do normální řeči? "HDUser DataBase....datum Děkuji. |
![]() Liska |
| 28.10.2008, 19:52.40 | |
RE: Sab Ultimate HDuser database (jinak pripona .udb)je jednoduse receno setting pro prijimace SAB, Octagon atd....jinymi slovy nastaveni jednotlivych druzic (pokud mas motor) a kanalu v prijimaci... |
![]() Kimm |
| 28.10.2008, 20:04.29 | |
Sab Ultimate HDuser database (jinak pripona .udb)je jednoduse receno setting pro prijimace SAB, Octagon atd....,jak správně uvedl Kimm a Ty když má zracovaný svůj setting a dolněné klíče,můžeš si stáhnout tytodata zpět do flešky z přístoje pro případ znovu obnovy nastavení když budeš mít nějaký výpadek nebo problém/ale pozor kdb data tím nepřetlučeš. |
![]() hery |
| 28.10.2008, 20:37.15 | |
Sab Ultimate HDTenhle způsob kdyby využívali někteří montážníci,nebo prodejci nových přístrojů tak je to ok.Takhle rychle kámošům připravím nový OTAGON se softem vložím tam také z flešky unserdata a mají to s fav.skupinami,seřazeno dle HD,sport,filmy,hudba atd.a jsou tam jen ty programy,které jedou ok.Za 10 mn. není co dělat./i s motorem/ a né že jim naskenují 2 až tři družice automatem Rv a polovina z toho nejde.Poberou prachy a mízí dál.Takhle se to přec nedělá :8) :8),jsem amater,ale toto odsuzuji. |
![]() hery |
| 28.10.2008, 21:15.44 | |
RE: Sab Ultimate HDOmlouvam se,myslel jsem si že je to seting,ale zarazilo mě že je to mezi SW pro Saba.To je poprve co se tam něco takového oběvilo.Samozdřejmě u Saba je práce z setingem parádní.Jak rukavice-natahnout - stahnout.Jinak po důsledném pročtení jsem zjistil,že je to setting na Turksat.Prý tam byli větší změny,tak asi proto.Ještě jsem to nescenoval.Zaraží mě ovšem to označení na začatku-HD.Zítra probnu.Svůj setting si samozdřejmě stáhnu.Dobrou noc a děkuji všem. |
![]() Liska |