| 29.10.2008, 13:57.33 | |
Technisat Digicorder HD S2 nový SWZkoušel už někdo nový SW 2.35.0-1124? Na německých stránkách píšou:Obecná vylepšení -přístup na síťové disky nebo složky (CIFS) -AV Synchron. resetovací tlačítko s "0" -Import nahrávek -vzdálený přístup přes webové rozhraní -Časovač programování přes webové rozhraní -Nastavení obrazu "optimálně 16:9" -Automatické vysílání markeru -HDMI rozlišení "nativní" - HDD tvrdé vypnutí |
![]() TomOv |
| 29.10.2008, 18:52.41 | |
RE: Technisat Digicorder HD S2 nový SWTaky bych se o tom dozvěděl víc, ale tady radu nehledej, protože technisat nekamarádí s emu a ze zdejších odborníků ti tím pádem nikdo neporadí.Já jsem to včera instaloval, bylo to dost divoké. Zhasla TV a musel jsem sledovat jen přístroj. Po deseti minutách jsem vytáhl "flešku" ,protože se to stále opakovalo. Výsledek je, že menu se opravdu zmněnilo, ale funkci optimal 16/9 jsem fakt nepochopil (význam). Snad se ozve někdo fundovanější. |
![]() Jarpet |
| 29.10.2008, 19:31.08 | |
JarpetPán do vzal pěkně od podlahy ;)Taky scháním nějaké zkušenosti s tímhle modelem. Bral jsem ho pro jednoho zákazníka, ale měl jsem na něj akorát jeden den. Tunery nejsou nic, moc.Nahrávání funguje docela dobře, ale trápí mě nemožnost při záznamu pay programu CSlink sledovat současně jiný pay program z stejné platformy z jiného TP v jiném pásmu/s jedním modulem a jednou kartou/. Mediaport funguje docela hezky/po aktualizaci Jawa souborů/. Občas tam děla problém česká diakritika/názvy záznamů z českého EPG/,Mediaport je při konverzi ignoruje. Tento nový software jsem bohužel nestihl vyzkoušet, snad někdy jindy. |
![]() Saxon |
| 29.10.2008, 22:31.11 | |
RE: Technisat Digicorder HD S2 nový SWSamozřejmě diseqc 1.1 se v novém SW zase nekoná, v tomto se setrvačná (až nepochopitelně idiotská) německá konzervativní houževnatost nezapře. Co se týče nejdůležitější věci, a to kvality obrazu SD+HD, tak tam není naštěstí co vytknout - ukažte mi při přímém srovnání v současnosti jiný přijímač na trhu s lepším obrazem (hlavně v SD), dizajn, spolehlivost a editace s HDD taky gut, ale pokud nepreferujete motor a máte více než čtyřdružicové choutky vyčkejte DB8000. |
![]() KOTAZ |
| 30.10.2008, 01:08.10 | |
KOTAZTechnisat Digicorder HD S2 má diseqc 1.2. Používám motor a s tímto výrobkem mám maximální spokojenost. Výše uvedenou poznámku na diseqc jsem nějak nepochopil........ |
![]() Bertt |
| 30.10.2008, 18:44.12 | |
SaxonNemyslel jsem to zle, ale je to realita.Za těch cca šest let co jsem si pořídil DVB-S a chtěl sosat zde základní informace, tak nula od nuly pošla. Tehdy se jednalo o mascoma. Jelikož nejedu v emu a jsem opravdu jen uživatel, tak mohu konstatovat, že web mi pomáhá dodnes a denně pročítám vše včetně diskuse. Diskuse mi ale nikdy nepomohla. Dnes jsem rád, že když třeba změní transpordér, tak si to dokážu přeladit ( a objet i příbuzné které jsem do toho navezl :fuming: ) U upc, nebo digi je to sranda, ale kdo si koupí svůj stb s kartou a profíci jim to prvotně naladí jsou v pohodě, dokud není nějaká změna. Jinak jak vidíš sám, tak jsem měl pravdu a odezvy na dotaz vlastně nulové :8) |
![]() Jarpet |
| 30.10.2008, 19:05.47 | |
RE: Technisat Digicorder HD S2 nový SWNejsi zdaleka sám, něco o tom vím .... |
![]() Saxon |
| 30.10.2008, 20:04.18 | |
SaxonJá vím kdo jsi, jsem tu jak jsem psal denně.Jsi právě profík, tak si to vychutnej :8) Já mám jiný profi-jobb, takže toto je pro mně opravdu jen superamatérské "sosání" informací. R^ |
![]() Jarpet |
| 30.10.2008, 20:53.10 | |
RE: Technisat Digicorder HD S2 nový SWJá mam také jiný profi-jobb,tohle je moje oddechové hobby. |
![]() Saxon |
| 30.10.2008, 21:21.07 | |
Berttmám tam poznámku..kdo nepreferuje motor ale požaduje víc jak 4 družice..(např. více twin LNB pro dva přijímače - k čemu je ti potom motor?). A bohužel u 8x diseqc se spínání povelů přes 1.2 německým soudruhům nějak zvlášť nevydařilo, je to důsledek jejich stále mylné úvahy "nur der Motor". |
![]() KOTAZ |