Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.10.2008, 12:23.59

Omko Digital

Jaké máte zkušenosti s touto firmou? Teď se mi stalo (poprvé po dlouhé době) že v balíku chyběli 2 kupony GITAL po 1000Kč. Bohužel vypadá to že mám smůlu, stalo se to i někomu jinému? Doporučte případně jinou, podobnou firmu (nákupy nemám nijak velké, cca 400.000Kč/rok/bez DPH)
uživatel
Jarda_1
30.10.2008, 12:37.11

RE: Omko Digital

gisow.cz - tam je ale velky problem s dorucenim, nesplnuji dodaci terminy. Temer vzdy cekaji na dodani, tim padem i zakaznici. Uplne super se mi jevi eltasat.cz, a hlavne co se tyce reklamaci i dodacich terminu :-) R.
uživatel
rysavy3
30.10.2008, 12:48.32

doporucit lze i www.satzona.cz ... zcela bez problemu, super ceny a rychlost
uživatel
orbitfan
30.10.2008, 13:12.23

Dej mail, poslu ti kontakt kde jsem yacal brat ja, perfektni technicka podpora, rozumna nabidka, zasila celkem rychle. Pro firmy, ktera se zabyva vic montazi nez prodejem idealniu stav.
uživatel
J a
30.10.2008, 13:36.04

Že by už nebyl rozdíl mezi Eshopem a Velkoobchodem ?
Nebo těch 400.000 to dělá nákupy pro vlastní potřebu ?
Já jenom ,že výše INZEROVANÉ ESHOPY se snad chtějí řadit mezi velkoobchody ?
:bigeyes:
uživatel
lubos3nec
30.10.2008, 13:48.50

RE: lubos3nec - to samozřejmně není pro vlastní potřebu ale pro montáže.

spíše mi šlo o to, zda nemá někdo podobnou zkušenost z poslední doby. Jinak vše bylo zatím v pořádku. A ceny jsem jinde nezjišťoval, nemyslím že by byly větší rozdíly. Pro mně jsou důležitější termíny, reklamace atd.
uživatel
Jarda_1
30.10.2008, 14:09.03

S touto firmou spolupracujeme cca 12 let, občas se něco takového přihodilo, ale po telefonickém rozhovoru bylo vše v další dodávce urovnáno. Žádný problém.
uživatel
louli
30.10.2008, 14:49.26

u nás omko také v pohodě reklamace řeší naprosto bez problemu takže R^ ale to že ti chybely kupony se muže stát proto tam zavolej a reklamaci ti vyridi
uživatel
kimi
30.10.2008, 15:44.20

Tak jak posledni predrecnici,stat se muze (prozatim jsme mozna lidi) zavolat a dohodnout se.
uživatel
hdpe
30.10.2008, 16:56.07

Jesti si myslíš, že v téhle zemi najdeš prodejce se svatozáří, tak si naivní.
Pokud odebíráš takovéhle monožství, neříkej mi, že se nejsi schopen v Omku rozumně domluvit.
Také se mi několikrát stalo to co Tobě, ale vždy se to urovnalo k mé spokojenosti.
Jsme přece lidi.....
uživatel
Saxon
30.10.2008, 17:25.15

tak tak svata pravda Saxone
uživatel
rj45
30.10.2008, 17:39.38

rj45

Ahoj,
Pokud mě pamět neklame, tak si vlasníkem měřáku ST2 od Maximum.Chci se zeptat, jestli náhodou nevlastníš jeho originál od Rover?Jde mi o provedení čelní klávesnice.
Viděl jsem ST2 Maximum po roce provozu a klávesnice se docela odlepovala....
Dík za odpověd.
uživatel
Saxon
30.10.2008, 17:50.29

Berte to tak, ze se to pri velkem mnozstvi odbavovanych zasilek stat muze, nedelaji to roboti, ale lide, ale urcite staci zavolat a nahlasit v cem je problem a vse je vyreseno k maximalni spokojenosti zakaznika.
uživatel
007
30.10.2008, 19:29.24

Re:Jarda_1 přesně jak píše 007 mam s nima ty nejlepší skušenosti ale preferuji osobní odběr. R^
uživatel
alda
30.10.2008, 21:35.25

Volal jsem hned jak jsem to zjistil, v pátek. Bylo mi oznámeno že kupony do zásilky byli vloženy a slibili že se ozvou, ale bohužel do teď se nikdo neozval. Pokud jste s OMKEM všichni spokojeni dva kupony přežiju a měnit dodavatele nebudu. Snad se to už nestane. Dík za informace.
uživatel
Jarda_1
30.10.2008, 23:46.41

@Jarda_1
i cenové rozdíly ve VO cenách jsou dost velké, to by ses divil, není velkoobchod jako velkoobchod! A Omko není zrovna nejlevnější velkoobchod, nicméně každý musí z něčeho žít a tak je to vždy o nabídce a poptávce.
Samozřejmě pokud Tvé odběry jsou po 15-ti tisících u jedné objednávky, 25xročně, tak lepší ceny usmlouváš těžko.
Mého výhradního dodavatele Ti tady nebudu uvádět, je to proti zdejším pravidlům a pravidla v případě Omka se zde neaplikují! Někdy i negativní reklama je reklama, že.
Ty dva kupóny řeš, nebyly 100 korunové, dá se s nima domluvit (Omko), kdysi jsem s nima také něco řešil a vyřešili to k mé spokojenosti. ;)
uživatel
Zip