| 30.10.2008, 16:04.56 | |
Gital si fakt nedá pokoj!další emaily, divný že ani spamovej filtr to nezvládnepodle našich záznamů jste uživatelem dekódovací karty GITAL pro příjem televizních programů ze satelitu, pro kterou Vám byl v rámci akce Hromnice aktivován příjem programů CS Film vč. dopoledního vysílání pro děti CS mini. Aktivace uvedených programů končí zítra, 31.10.2008. Máte-li zájem o další sledování programů CS Film a CS mini, je možno je jednoduše zaplatit poštovní poukázkou, převodem z účtu nebo pomocí stíracích dobíjecích kuponů. Pokud máte zájem o větší rozšíření programové nabídky na vaší dekódovací kartě, doporučujeme programovou sadu Géčko, která kromě programů CS Film a CS mini obsahuje dalších 10 programů - AXN, Eurosport, Nova sport (dříve Galaxie sport), Sport5, Film+, Minimax, Spektrum, DoQ, Leo TV a XXX Xtreme. Cena sady Géčko s 12 programy je 200 Kč měsíčně, zaplatit je možno na různá časová období, např. cena ročního předplatného je 2.300 Kč. jj, hlavně to Leo určitě někoho láká, silně se to podobá těm úchylnejm kanálům, zavolej mi do klubu |
![]() poky1 |
| 30.10.2008, 16:08.37 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!málem bych zapomněl, kartu aktivovanou v akci Hromnice nevlastním :))) |
![]() poky1 |
| 30.10.2008, 16:15.07 | |
Re:pokyOno jestly to leo neznamená(nevhodné slovo)jte leoš pohl i na těch linkách se dá slušně vidělat. |
![]() habr |
| 30.10.2008, 16:39.38 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!To mi povidej o Gitalu a jejich sahnuti...me v utery prislo od nich 162 E-mailu s textem ohledne moznosti si predplaceni Lea..nevim co se njim tam stalo, ale ja mam registrovanou pouze jednu kartu a 162 e-mailu me stejne nepresvedci, abych si Leo take zaplatil....asi se jim zlbnul system.. |
![]() barak200 |
| 30.10.2008, 16:55.20 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!porucha na serveru,nic víc nic mín....ok?:-) |
![]() cb21 |
| 30.10.2008, 16:57.40 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!a co takhle se omluvit nebo vydat nějaké prohlášení...Na nova HD nemáme peníze... Jojky nikdy nedáme... HDTV nebude... |
![]() Babui |
| 30.10.2008, 16:57.41 | |
cb21dej to tam do pucu, už mě fakt štvou :fuming: :laughing: |
![]() poky1 |
| 30.10.2008, 17:09.32 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!...:-)) ROZKAZ...:-))je to nahlášený,vědí o tom....omlováme seBabi..čka?:-)) omlouváme se 2)Na nova HD peníze zajistí Gital má 3)O jojce se každopádně jedná! 4)HDTV připravujeme! ...další otázky?? :8) :fuming: |
![]() cb21 |
| 30.10.2008, 17:12.09 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!ha ha ha :))) měl bys jim dělat mluvčího, tomu přece sám nevěříš a v roce 2015 to bude na nic :laughing: |
![]() poky1 |
| 30.10.2008, 17:13.44 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!Poky,Ty stále nevíš kdo jsem vid ?:8) :8) :8) hezký zbytek dne .... |
![]() cb21 |
| 30.10.2008, 17:20.14 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!Hlavně udělejte nějakou dobrou cenu na Eurosport HD, až začně v HD CT, tak to budou dva důvody, proč si začnu na celý HD řetězec plnit prasátko.Nějakou Jojku si klidně naložte do octa. ;) |
![]() Saxon |
| 30.10.2008, 17:20.49 | |
@cb21No vidis a rikal si, ze JOJ nestoji za nic a ejhle jedname .... ale tohle to uz bylo tak pred rokem ne ? Stale jen sliby a sliby .... no ale mozna se stane zazrak, kdyz budou ty vanoce. A copak ten slib o tom bitrate Novy SD a o Spektrumu se radsi nebudu vyjadrovat .... |
![]() 007 |
| 30.10.2008, 17:23.04 | |
@cb21Ano, mudrc R^ |
![]() redakce |
| 30.10.2008, 17:25.31 | |
@SaxoneEurosport HD mi jde od konkurence zadara, konečně taky vlastním zázračnou kartu. R^zrovna je babskej fotbal |
![]() poky1 |
| 30.10.2008, 17:27.55 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!OO7 : ...si to představuješ jak Hurvínek válku ;)redakce : ale já moc dobře vim,že se ukazuje IP :))) čekal jsem,že zareagujete :))) :))) woooow ;) |
![]() cb21 |
| 30.10.2008, 17:29.38 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!redakce: jo a abych to dokázal,že jsem to čekal a věděl,,,,jukněte se na heslo k nicku mudrc :))) :))) :))) ....ale berte to z legrace please ju? ;) |
![]() cb21 |
| 30.10.2008, 17:29.56 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!Já si rád ESP HD zaplatim,ale nechci platit nějakej SD balíček Multi, kterej mě vůbec nezajímá.Já chci sledovat moje oblíbené sportovní přenosy v HD a ne nějaký píchačky,seriály a dokumenty, které znám zpaměti. |
![]() Saxon |
| 30.10.2008, 17:30.55 | |
SaxonR^ R^ a vo tom to je R^ |
![]() cb21 |
| 30.10.2008, 17:47.59 | |
cb21 my vieme čo si začdealer a taktiež díler digi tv a objíždíš svý zákazníky. Na chalupe to chytáš na ešus , doma na lídl parabolu , pracuješ ako telefonny spojovateľ na dve smeny a aby som nezabudol tak tetu máš v nemecku ktorá môže zohnať MTV kartu.A čo to N3 v emu , čo má ten tvoj kamarát , ešte mu to na ten 100 tisícový prijímač ,čo sa zakladá do panelu ... ide ?Tak väčšieho chválenkára som našiel iba v Moste. Ten za jazdy menil listy na vrtuľníku , z hodnosťou majora. Ten sa musel nabehať. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() color21 |
| 30.10.2008, 17:50.38 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!@cb21 omlouvám se, že jsem nezareagoval dříve, ale měl jsem návštěvu, tedy nenazývej mě nějak zkomoleně nejsem na to zvědavý-ať učiní prohlášení-obchdní jednání v tajnosti jsou k ničemu, konkurence je stejně v předu...@poky1 také mám tu kartu dnes se mi to trošku trhalo (sky-blue), tobě také? Teď je vše OK |
![]() Babui |
| 30.10.2008, 17:53.21 | |
re:Babuijj, taky |
![]() poky1 |
| 30.10.2008, 17:55.45 | |
re:Babuijj, díky chyba u poskytovatele... |
![]() Babui |
| 30.10.2008, 18:03.22 | |
@cb21No ja nevim, ale ja se jen opiram o tva vyjadreni ci tveho cteneho zamestnavatele, jen me proste stale chybi ty ciny, ale mozna jsem fakt moc narocny .... vis ona by stacila aspon jedna vec splnit, aby bylo videt tu snahu, ktera verim ze je, ale na co to je kdyz to neni videt navenek.Jiste ze dne na den to nejde (to jde jen u Skylinku :))) ,ale o tehle vecech se vi vice nez dlouho, a treba o EPG na Nove se asi nemusim zminovat ... |
![]() 007 |
| 30.10.2008, 18:54.15 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!OO7, nevím, proč si otíráš tak silně svoje ústa o gital, nebýt jeho, tak všichni dodnes platí za kartu skylinku a jeho čtyři programy čtyři tisíce.Na to se nějak zapomíná. Já osobně bych skylink nechtěl. Ale ne pro to,že by byl špatnej, ale proto, že neumožňuje zaplatit CS film bez balíčku multi, což je jeho velká chyba. Mnoho lidí proto mění karty t-t za gital. |
![]() kuba |
| 30.10.2008, 19:12.56 | |
007..muj"ctěný"zaměstnavatel...udělal za krátký čas tolik práce,že na jeho místě by to nezvládl nikdo lépe!snaží se být poctivý a né riskovat jako konkurence(viz Jojka a podobně).Asi Ti nemusim nějak extra vysvětlovat,co dělal za práci jistý"jiný"ctěný zaměstnavatel u konkurence.Nemusím Ti vyprávět co také dělali jeho zaměstnanci.Vim toho až moc....až sem zjistil,že je lepší nevědět skoro nic.....:-) hezký večer |
![]() cb21 |
| 30.10.2008, 19:40.30 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!kuba:tak to bych ty tvé lidi chtěl vidět.Většinu lidí totiž žádný CS Film ale ani Géčko či Multi vůbec nezajímá poněvadž chtějí jen základ.Naopak se mě ti z mála co mají gitalky ptají co udělat aby měli i obě Jojky.Naštěstí je jich minimum,většina si koupila TaT a já mám tudíž klid. |
![]() BIDLO |
| 30.10.2008, 19:46.32 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!Vidíš a já prodávám převážně gitalky. Budeš se divit, ale o cs film je v mém okolí docela zájem. Slovenská Nova zas tak netáhne. A kdo chce a je šikovnej, tak má vše v Rumunské promo akci. |
![]() kuba |
| 30.10.2008, 20:14.12 | |
RE:kubaTakto jsi dost přestřelil podívej se na aukro ,tady na bazar a na jiné weby které se zaobírají prodejem sat zboží (použitého) je tam samá příhlášená gitalka prodám.TT minymum.CS film ale promin kdo se na to dívá řekni věkový pruměr zakazníku na filmy které oslavujou totáč. |
![]() habr |
| 30.10.2008, 23:21.34 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!@cb21K Tobě je zbytečné se vyjadřovat, většího kecala a dřístala bychom veeeeelmi dlouho hledali! @kuba Projdi si historii obou poskytovatelů karet a lehce zjistíš, proč CS Film není v Multi! Majitel resp. vlastníci CS Filmu totiž úzce spolupracují pouze s Gitalem, protože jsou zároveň spoluvlastníci Gitalu (resp. Media Vision)!! Jde o čistý (nebo možná i špinavý??) konkurenční boj, TT samozřejmě měla a má zájem tento program dostat do Multi, ovšem majitel CS Filmu nemá zájem! ;P :fuming: ;P A těch Tvých mnoho lidí, měnící karty TT bych velmi rád viděl. :))) :))) :))) |
![]() Zip |
| 31.10.2008, 00:35.53 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!@zipproč mne Tvuj názor absolutně nezajímá?proč si o Tobě myslim,že jsi blábolista jako Brno?? @Habr:o CS film je zájem o dost vyšší nežli joj natož joj plus:-))).Prodaných karet je poslední dobou(i po HD revoluci?:-))))u TT daleko méně nežli u Gitalu.To ale mistr blábol nějak nemůže "pobrat"... :))) R^ Rv R^ Rv |
![]() cb21 |
| 31.10.2008, 07:14.39 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!habr, filmy,které oslavují totáč, jak říkáš, tech je například na primě nebo nově, daleko víc. Je vidět,že jsi CS film nikdy nesledoval a tudíš nevíš o čem mluvíš. |
![]() kuba |
| 31.10.2008, 07:55.55 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!@cb21Zase geniální proslov!! Kolik lidí sleduje CS Film a kolik obě Jojky??! Já tipuju tak 1/10 pro Jojky! A další Tvůj geniální blábol o počtu prodaných karet. Už by jsi se mohl uklidnit a přestat tady žvanit!! ;P |
![]() Zip |
| 31.10.2008, 08:57.45 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!@zip) ještě na jednu zásadní věc jsi zapomněl cb21 připomenout a to že za CS film platíš 200Kč měsíčně, kdežto joj a joj+ je ZADARMO!!!A co se týká těch prodejů, tak stačí se mrknout do letáků (nejen)elektro řetězců a podívat se na to, jakou kartu k sat kompletům nabízí. Ještě nedávno to bylo tak 3:2 pro gital, ale teď jsem se opět díval a Gital jsem nalezl snad jen v jednom letáku a to tam ještě tuším bylo na výběr mezi G a SL.... |
![]() kaspi |
| 31.10.2008, 11:30.37 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!@kaspiJo jo, tak tak CS Film je placený, kdežto Jojky zadarmo! :))) cb21 je tady takový náš žvanil, u všeho byl, od všeho má klíče ..... už se těším na jeho Nagra 3 :O :))) :))) |
![]() Zip |
| 31.10.2008, 11:46.40 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!CS film platíš 200Kč měsíčně, NEPOVÍDEJ a od kdy? Já že platím 84 kč měsíčně!Fakt pánové, hlavně že mluvíte, alespoň si zjistěte základní informace. A gital vs, skylink? mohu vás ujistit, že alespoň v mém okolí je to tak 3:1 ve prospěch gitalu. A to vše díky multibalíčku, přes který vlak nejede. |
![]() kuba |
| 31.10.2008, 14:08.47 | |
RE: Gital si fakt nedá pokoj!V současnosti by se mohlo zdát, že SL (i přes eurosport z vedlejší družice) má díky jojkám navrch, ale ten test nemusí trvat věčně. Navíc mě osobně by velmi vadilo, že když už si koupím fullHD panel, chci koupit Eurosport a Bravu HD, tak musím platit i multi. To se mi chce jen těžko zkousnout. Takže, jestli gital udělá svůj HD balíček (klidně později a dražší), ale hlavně samostatně, veškeré výhody skylinku pro mě padnou. Jak už napsal Saxon, ať si ty Jojky strčí někam. Na tu kvalitu pak zvědavý nebudu. |
![]() Tomik535 |