Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.10.2008, 18:26.53

Sat. prodejny Německo - kamenné

V blízké době pojedu do Německa kouknout po obchodech. Jsou někde za hranicema Jižních Čech (Hauzenberg, Waldkirchen , Passau) prodejny, které stojí za návštěvu? Chtěl bych koupit HD přijímač (Vantage , Octagon). Děkuji za typ.
uživatel
Orion
30.10.2008, 18:58.53

A proč ne v Česku?

Tady se neprodává druhá jakost.
uživatel
Zorbas
30.10.2008, 19:13.22

RE: Sat. prodejny Německo - kamenné

A záruku ti pohlídá Zorbas. Ale samozřejmě za prachy.
uživatel
tvman
30.10.2008, 19:15.56

@tvman

a myslis ze co german ti to bude robit za suche z nosa ??
kua co je to za moda, ist nakupit o 100-vku lacnejsie za hranice a potom mesiac somrovat tu na parabole nejake info, softy a pod ...
uživatel
Vlado Fogo
30.10.2008, 19:19.22

poraď kde se dá v praze a okolí koupit vantage nebo octagon. a nejlíp na splátky. já nakupuju jedině na splátky. páč nejsem schopnej šetřit
uživatel
vortimond
30.10.2008, 19:20.19

ty fogo a proč to píšeš mě.

Já nikam na nákupy nejedu.
Pouze jsem upozornil tazatele na negativa přeshraničního nákupu čehokoliv.
uživatel
tvman
30.10.2008, 19:20.22

Samozřejmě

Ale neboj, po nedávných volbách máme možná krůček blíže ke komunismu. A komunisté jak známo slibovali, že peníze nebudou potřeba, každý si vezme co chce dle svých potřeb.
Možná se dočkáš, všichni budou s vervou pracovat radostně a zadarmo.
uživatel
Zorbas
30.10.2008, 19:25.17

Zorbas má recht.

A spousta lidí si kapitalismu ještě nevšimlo. Kradou furt.
uživatel
tvman
30.10.2008, 19:28.20

jestli nikde tak byste spíš měli napsat něco pěknýho o schopnostech cz prodejců!
uživatel
vortimond
30.10.2008, 19:31.01

Schopný prodejce

je jehla v kupce sena.
uživatel
tvman
30.10.2008, 19:32.46

VF, kua co je to za moda, místo odpovědi urážet?
uživatel
kuba
30.10.2008, 19:39.56

je taková móda mezi místníma obchodníkama mít na skladě jenom pár věcí a všechno ostatní nabízet na objednávku. to rovnou můžu všecko kupovat přes net
uživatel
vortimond
30.10.2008, 19:44.01

Orion:

Socko v čem podnikáš? Nebo jsi spíše dělníčkem? Co kdyby zavřeli tvoji továrničku, neboť všichni by nakupovali raději za hranicemi neboť máš vysoké nároky a tím zdražuješ výrobek. Do toho.... češi! Rozvíjejme ferdy mravence, dělejme všichni všechno. A co nevyrobíme koupíme na nákupní dovolené v zahraničí. Spíš tipuji: Ušetřil si z podpory a těšíš se na další roky na gauči u telky.
uživatel
juzek
30.10.2008, 19:49.02

Neni problem prodavat za nizsi ceny jako venku, ale taky za 3-6 mesicnu zaruku, tak jako venku. Bohuzel kramy jsou to stejne vsade a zaruku drzi prodejce ze sveho.
uživatel
J a
30.10.2008, 19:51.40

vorti....

dobry postrech a správny... R^,ja pridem do "kamaňáku",pozdravím a opýtam sa to a to mate za koľko?ďakujem...,objednam si to z INTERNETU,tam je to lacnejšie,nasleduje-však sa dohodneme,... a je nakupene ako z INTERNETU...aj tak sa niekedy da.... :laughing:
uživatel
mat
30.10.2008, 20:00.27

Pro vysvětlení

Bydlím v místě, kde nejbližší solidní prodejna je nad 200km. Německo je podstatně blíž. Na dobírku nakupovat pořád nechci, občas si vybrat v obchodě může být příjemnější, než platit pošťákovi.
uživatel
Orion
30.10.2008, 20:00.38

výhodou toho kameňáku by měl být okamžitej odběr a předvedení produktu. jenže sortiment je právě dost omezenej a prodejce nemá ani čas. a stejně jako v tom německu má v sobotu zavříno
uživatel
vortimond
30.10.2008, 20:05.48

Klidně bych nakoupil i doma. Tady se mi zdá, že zákazník musí skákat, jak prodavač píská. Odborná zdatnost prodavačů mně taky mnohdy dojímá ( třeba ten borec, co pozná na 1,5 metru dlouhém kabelu HDMI rozdíl v obraze, když použije kabel značkový a levný)
uživatel
Orion
30.10.2008, 20:14.14

Jeden přijímač HD Vantage už vlastním. Koupil jsem ho od prodejce, který se chvástal jakousi podporou. Tak jsem v očekávání podpory zaplatil o pár tisíc víc. Zaregistroval se na podporovaném webu a .... podpora o ničem.
Proč teda platit víc, než je nutno? (Když nejsem juzek, který rád vyhazuje prachy z okna?)
uživatel
Orion
30.10.2008, 20:17.46

nejlepší je ta pražská firma tv sat nela. nemají třeba jedinej cryptoworks modul :D ale prodavač vytáhnul odněkud bazarový diablo 2.2 a chtěl za něj 2.800.- :D
uživatel
vortimond
30.10.2008, 20:19.55

juzek

Mnohem lepší poctivý dělník v továrně, než blb s 2tituly které dokázal získat za papínkovi peníze, to jen tak naokraj.
Každý je svého štěstí strůjcem, když chce do zahraničí, tak proč ne a v mnohém má pravdu, někdy se výhradní distributor naprosto zcvokne a nasadí klidně o 2a více tisíc Kč cenu dráž než všude okolo.
a u krámu do vosmi litrů je to dost :fuming:
uživatel
poky1
30.10.2008, 20:28.37

@votrimond

u nás prodává jeden odborník tohle LNB Mascom MC S-03 single 0,3db za supercenu 330Kč o pouhých 95% ceny i s rabatem dráže než eshopy :((
uživatel
poky1
30.10.2008, 20:30.06

kladenský sat-an taky nevede cryptoworks moduly. neměl ani tt karty. prodává jenom gital
uživatel
vortimond
30.10.2008, 20:36.26

Sat. specialek je v Nemecku poskrovnu. Bud se to nakupuje na netu, nebo komunity maji "svoje" lidi - Turci, Rusove, Polaci atd. Ti se spacializuji na overene produkty... Navic porad plati omezeni na individualni montaz paraboly na cinzaku, tak i kvuli tomu je prodejen malo. Da se kouknout do Media Marktu nebo Saturnu, ale necekej nejakou kvalitu. V kazdem provincnim meste se necha najit obchudek/montazni firma, kde by neco mohli mit... Sortiment je ale stejne podrizen Premiere, KDG, Turksatu nebo tak podobne... Hodne stesti.
uživatel
Dusan
30.10.2008, 20:37.32

poky1: Platí pokud ten dělník není blbec. A to jak jazykově tak myšlením. Tazatel se měl vydat do zahraničí neprodleně a na místním prodavači chtít radu.
Tento chytrák tam zajede nakoupí relativně levněji a bude chtít servis zde na fóru.Tentokrát ne levněji ale zadarmo. A pokud něco nepůjde s křikem .... pomóóóc

Orion: Prachy nikdo neháže z okna. Válením na gauči z bulharska, tv rakouska a satem z německa je nevyděláš.
uživatel
juzek
30.10.2008, 20:38.29

@juzek

Tak to jsou potom socky i ti, kteří si nechají dovézt auta z venku? Nebo ti, co bydlí u polských hranic a chodí tam nakupovat? Na co si to hraješ vlastenče?
uživatel
cicek
30.10.2008, 20:40.40

Dusan

přesně, naopak tam je nakupování přes net naprosto normální a rozšířené, jestli se zde zastaví docdoutnik, tak nějaké info poskytne
uživatel
poky1
30.10.2008, 20:41.26

ještě pro zamyšlení

kdysi jsem chtěl koupit original. kartu na programy typu XXX. Samozřejmně v zahraničí byla za 60% ceny zdejší. Kontaktoval jsem výhradního distributora v ČR, jestli cenu neupraví na úroveň v Evropě běžnou.
Odpověď byla úžasná - že prej platí velkej nájem za prostory, tak zlevnit nemůžou. To asi zákazníka moc nezajímá nebo jo?
Ta firma je Securitech nebo tak nějak. Jsou to vlasně chudáci a bylo by dobré jim na nájem přispět. Někdo to může chápat i jinak, zcela opačně. Stačí se podívat na ceník.
uživatel
Orion
30.10.2008, 20:46.59

juzek

Tazatel nebude hledat podporu zde na parabola.cz, tazatel už tento přijímač má , zná ho a jenom se nechce nechat opět oloupit od zdejších obchodníků.
Jinak se zdá, že ti chybí technikTKR a nemáš si do koho rejpnout, že jo?
uživatel
Orion
30.10.2008, 20:48.12

hlavně že maj plný ústní otvory keců o lůze, flákačích a sociálech. a že volí pravidelně ods. to je podstatný
uživatel
vortimond
30.10.2008, 20:48.44

Orion

Asi není pro tebe normální započítat náklady do ceny viď. Vždyt tě nikdo nenutí, kup jinde a nebreč. Soudím dle tvé poptávky XXX, že krev bude více ve spodní hlavě.
uživatel
juzek
30.10.2008, 20:50.21

Orion

Tazatel ho má, proto se který má koupit :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
juzek
30.10.2008, 21:02.03

@Orion

Tak ty sis koupil už jedno Vantage HD???? a jedeš si do Německa koupit druhé jo?????,nebo OCTAGON???? :laughing: :laughing: :laughing: a Ty si tu podporu,která je teď na Vantage rovnocenná Octagonu co se týče EMU nedovedeš sehnat????a myslíš si,že ten "NĚMEC ! ji bude shánět za tebe ,jo,ty jsi snad trhlý!!!! Rv :fuming: :fuming: :fuming:
uživatel
hery
30.10.2008, 21:04.49

Já bych možná zkusil net http://www.hm-sat-shop.de/hdd-receiver-hdtv-vantage/ ...
uživatel
Dusan
30.10.2008, 21:15.06

jo a spousta z nich se živí flešováním nejrůznějších resívrů na příjem rumunů z intelsatu. kdybyste to náhodou ještě nevěděli ;)
uživatel
vortimond
30.10.2008, 21:18.13

Juzku , nějak si to nepochopil. Náklady za prostory ano (přiměřené - taková karta zabere půl hangáru a proto musí být drahá!). Ale psát to zákazníkovi jako odůvodnění?
Pro mně to znamenalo jedno - jdi jinam. A kam jsem měl jít, když výhradní distributor reaguje takto? Za kopečky! Naštěstí to nemám daleko.
uživatel
Orion
30.10.2008, 21:28.09

ještě dodatek

nedalo mi to, a kouknul jsem na ceník té firmy. Furt maji prostory drahý. Nejlevnější LNB tam pořídíte za 690Kč.
uživatel
Orion
30.10.2008, 21:29.54

To jsou krásné odpovědi a názory.
Jakpak to dělají Němci, jezdí nakupovat k nám, protože jim to stále vychází levněji, třebas jídlo, benzin apod. A tady chce jet někdo do Německa, slušně se zeptá a co se mu dostane? Samé urážky. Běžte už někam do háje. Tyhlety urážlivé příspěvky by měl moderátor hned mazat, stejně nejsou k ničemu, jenom svědčí o kvalitě pisatelů.
Že i Zorbas se do toho vložil, to mě dost překvapilo. Ale on bydlí na druhé straně republiky, tak to má k němcům daleko.
uživatel
sateliťák
30.10.2008, 21:30.14

juzek: a ty myslis ze ten nemec plati ty naklady z ceho ? z toho jejich esesackyho papeze , nebo z cistyho vzduchu ? zajimavy, ze ma furt vetsi plat, i kdyz mozna ten uz zdejsi obchodnici trumfli .... celoevropskou zaruku na ty tvoje hloupy kecy. nejeden elektronickej kousek co uz mam ji ma a jeden dokonce celosvetovou. prima vec.
uživatel
bublajs
30.10.2008, 21:45.02

Orion

Kriste pane podnikatel si určil cenu (je vám po tom kulový, na jakém základě) Běžte jinam. Vždyť pánové vzhůru, ukažte váš talent. Naplňte nás zákazníky, krásným, kvalitním, levným zbožím. Zatím je to talent, brečet a stežovat si.
uživatel
juzek
30.10.2008, 22:10.22

juzku, pokud sis jeste nevsiml, toto forum je v zasade o tom , ze tazatel chce jit nakupovat jinam. udelej totez. jdi domu
uživatel
bublajs
31.10.2008, 10:27.58

bravo Dusan takove blbosti jsem uz dlouho necet o tech kolektivech Rusove ,Turci atd .fakt dobry.
uživatel
maly mike
31.10.2008, 11:26.57

@maly mike

ty vis asi kulovy, on ma pravdu, v kazdym vetsim meste je saturn nebo media markt, kde vantage nebo octagony nekoupis, nektery m.m. ma dokonce vantage, ale ne vsechny. A dale se da koupit pres net, kde takovych minimalne 70% obchodu vlastni turci. Treba v Mnichove je Media Markt a Saturn a potom kolem nadrazi same satel. kramy a vsude turci. A tak to je ve vsech velkych mestech. Ja kdyz neco kupuju jdu na idealo.de. Zadam vec co chci koupit. A pak koukam jak jsou ti dodavatele hodnoceni hvezdickami a trosku o nich poctu a pak neco koupim. Jak tady psali dobre kramy jsou hm-sat, sat-king, satplace atd.
uživatel
docdoutnik
31.10.2008, 12:25.32

To samé jako v Mnichově je i v Berlíně v oblasti zoo, po revoluci se odtud vozily Amstrady od poláků, turků, černochů.
uživatel
sirda
03.11.2008, 15:41.09

@Orion

Najdi si najlepsiu cenu na nete, zavolaj tam, dohodni osobny odber - dostanes zlavu. Usetris oproti Cecham 30% a oproti Slovensku 50% ceny. Nic ine v tom nie je.
uživatel
gogo1