Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.11.2008, 21:51.35

Nova HD jen pro čr?

Známý má tt kartu zaregistrovanou na nějakého slováka(dělala mu to firma), takže mu jede markíza a stv3, a pro Novu a tuším cinemu má gitalku. Asi mu nepůjde doplatit nova HD...má topfiel 7700HSCI..dík
uživatel
Tomik535
05.11.2008, 21:58.07

RE: Nova HD jen pro čr?

Ne, jen pro karty regnuté v ČR.
uživatel
kubisek
05.11.2008, 22:06.16

Jde o to, že jsem mu to na přepážce zaplatil, ale volal mi, že mu to nejede. Tak jsem teď kontroloval jeho kartu na t-t.cz a multi v pohodě, ale NovaHD v *********. (trklo mě to teprve teď..) Ještě, že je to takový pracháč.. :)))
Co se stane s těma 590,-? :laughing:
uživatel
Tomik535
05.11.2008, 22:12.22

**** bude mít nový bačkory

007: Doporucuji ti mirnit se ve vyrazech a natahat sem vrcholne predstavitele Skylinku.
uživatel
vortimond
05.11.2008, 22:16.07

Tohle se u Gitalu nemůže stát!
Stojíš řadu v KB jak blbec(ať nemusí čekat až 3dny na převod) a ještě jim cvakneš kilo na poplatcích.
Za tenhle systém je hluboce nenávidím. Howgh
Naposledy v životě! Přece nemohu myslet na všechno!
Ku.wa a ještě nejsou openy.. :laughing:
uživatel
Tomik535
05.11.2008, 22:22.15

Dnes mi zas přišla nabídka jeho =cenově zvýhodněných= stb =s vysokým rozlišením obrazu= a druhé zvýhodněné karty za 1800,-

007: Urazka vrcholneho predstavitele Skylinku, vulgarni vyrazy = odchod s bananem !
uživatel
Tomik535
05.11.2008, 22:30.45

a navíc balíček hd plus do 31.1. zdarma
uživatel
vortimond
05.11.2008, 22:39.17

To se opravdu u Gitalu stát nemůže, protože žádnou Novu HD nemá. :-)))
uživatel
kubisek
05.11.2008, 22:42.32

Tomik - buď v klidu...

Nejraději bych Ti zde otiskl mou emailovou komunikaci s reklamačním oddělením kasa.cz
Objednam si originál Atlas,pošlou mi nějakou šitovou kopii,pošlu jim to zpět s tím, že si vezmu něco jiného/dražšího než původní objednávka/.Mám zaplacen ten krám co jsem jim poslal zpět,platil jsem poštovný,nemam nic ani odpověď, zda to dorazilo v pořádku k nim.
Dnes jsem jim psal a volal a zase nic, ale ten jejich email s vnitropodnikovou komunikací, to jsi v životě nezažil....
Jak u debbilů na písku.
Ten paznecht mi ještě řekne, že na to maj 30 dní...
Je fakt, že mohu být rád, že mi třeba neposlali krmení pro psy.
uživatel
Saxon
05.11.2008, 23:12.17

kubisek

Ale až ho bude mít, tak to prostě nepůjde! Zadáš číslo karty a Novu HD ti počítač(který ví, kde je karta registrovaná) prostě nenabídne!
Kdežto ti ******** s tím počítaj, kolik lidí jim to cvakne, protože to u toho doplatku raději ani neuvedli. Stačila jedna věta: Nelze doplatit pro karty s nabídkou pro SR! Místo toho tam je, že od 1.10 je u nových karet zdarma. Super. Ubohost.
uživatel
Tomik535
05.11.2008, 23:27.08

Kdo má slovenskou nabídku, tak má mít kartu na Slovensku a na slovenských stránkách rozhodně žádná Nova HD uvedená není. Takže někdo porušil jejich podmínky a teď se ještě vzteká.
Ale na druhou stranu nevím, proč se rozčiluješ. Jim napiš, že jsi omylem zaplatil za něco, na co nemáš nárok a že požaduješ vrácení peněz zpět. Vrátit ti je musí. Jinak je to bezdůvodné obohacení.
uživatel
kubisek
06.11.2008, 00:15.06

@kubisek
Jestli neumíš číst, tak pochop, že jediná kartu, kterou vlastním, je jedna tt-čt na zprávy při "výpadku".
Nic víc zatím nepotřebuji.
O pár korun mého bohatého známého tady vůbec nejde, nikdy ho to mrzet nebude.
Jde mi o to, kolik lidí jim to zaplatí, protože si stejnou adresu na webu nepřepli do slovenštiny a jim nestálo za to tam to upozornění napsat.
Jak by řekl Oneeee, končím drýstanie...
uživatel
Tomik535
06.11.2008, 01:10.55

pro Tomik535: OPRAVA Nevím co sa tady ročiluješ. Nikdo tě nenutí abys stál jak blbec řadu v KB. Založ si účet u jakékoliv banky a možeš to převést ze svojeho účtu na jejich za minimální poplatek a nemošíš chodit do KB. Pochybuju že přímo v KB zaplatíš 100 Kč na poplatcích. Nedávno se byl platit přímo v KB nějaké peníze za předplatné časopisu firmě která má účet u KB a nezaplatil sem ani korunu navíc k ceně předplatného časopisu.
Za další ti určitě nedošel dopis v češtině od TradeTec, a. s. pokud je karta registrovaná pro SR ale od Towercom, a.s. (pôv. TRI R) ve slovenčine, kde o Nově HD není ani zmínka. O Nově HD se píše akurát u dopisů od TradeTec, a. s. a ty chodí akorát těm co mají registrované v ČR a ne v SR. To samé je u webu kde jen u Skylink.cz sú uvedené informace o doplacení Novy HD na rozdíl od skylink.sk .
Pokud mě ukážeš kde sa na Skylink.sk a nebo v informačních letácích Skylink pro SR ve slovenčině píše něco o možnosti doplacení Novy HD tak ti dám hned milion. Kdybys nebyl blbý a napřed si vše pořádně přečetl tam kde máš než něco zaplatíš a věděls pro jaké území máš kartu zaregistrovanú tak bys tu teď nemosel bečet a neoprávněně nadávat.
Další drýst od tebe je ten že dost lidí zaplatí zbytečně peníze protože si stejnou adresu webu nepřepli do slovenštiny. Toto je další hovadina protože když měls aj minulosti kartu registrovanou pro SR tak měls chodit na Skylink.sk a ne na t-t.cz. Když je někdo blbý a nerozumí slovenštině a mosí chodit na českou verzi v češtině pro ČR a přitom má registraci v SR tak je to jeho problém a ne TradeTec, a. s. a nebo Towercom, a.s. (pôv. TRI R). To ještě neznamená že když obě firmy spolu spolupracují a používají stejnou obchodní značku to že sou povini na slovenské verzi uvádět jaké programy jidou pro registraci v ČR a na české verzi jaké programy jidou pro registraci v SR!!! Bež se s něma soudit že máš kartu registrovanou v SR a TradeTec, a. s. v ČR tě uvedla v omyl s následkem finanční újmy protože četls informace a podmínky pro registrace v ČR a ne pro registrace v SR od Towercom, a.s. (pôv. TRI R).
uživatel
parere
06.11.2008, 01:48.09

@parere
Viděl jsi film ještě větší blbec, než jsme doufali?

Jestli nejsi vygumovaný, tak jsem psal, že jsem tam stál proto, aby tam platba došla hned. Ne až třetí den (obyč. bank. převod)
Nevím, jak dlouho mám účet u banky, ale jistě přes 10let. Dokonce dva. Samozřejmě se všemi jeho techn. vymoženostmi. Neboj se, složenky na poštu platit nechodím.
Jestli jsi ty ************* nezaplatil ani korunu ke svým pitomým časopisům, tak jednou zkus vložit něco na účet trade tec, já to dělal x krát. Ten poplatek 50,- zavedli myslím 15.7.
Nechápu, kde jsi vzal spojitost mezi známého tt kartou a dopisem, který přišel k nám domů na adresu mého již 2 roky zesnulého otce, jelikož ttkartu na něho registrovanou máme stále v rodině.
Když nějaký ****** znovu nemůže pochopit, že mám jen kartu tt-čt(jestli ti to něco říká, odblokuje 4programy), zaregistrovanou na mou matku, tak mu není pomoci.
Tím pádem je tvůj poslední odstavec bezpředmětný. Odjakživa chodím na t-t.cz(nyní tě to přesměruje samo na skylink) a pak máš možnost přepnout jazyk. verzi. A skutečně u té slovenské o Nově HD nic napsáno není. Ale to jsem netušil, že slovenská verze je jiná i obsahově. Mám 99procent zákazníků registrovaných u gitalu. Ale proč se tady vůbec snažím nějakému ****** něco vysvětlovat. Za ty urážky nejspíš stejně dostanu žlutozelené ovoce.
No aspoň mě už nevytočí nějaký podezřívavý ********.

Jediné, co jsem udělal špatně je, že jsem ZAPOMNĚL, že tam měl strčenou kvůli novy ještě gitalku a že jsem netušil, že slovenská verze stránek stejných stránek je jiná i obsahově. Přiznám se, je to opravdu neprofesionální.
Mohl jsem se klidně vymluvit, že mi jen poslal číslo karty a já o té jeho registraci nějakou firmou nevěděl. Ale proč bych měl lhát sám sobě? To nemám zapotřebí. Já se za chybu stydět nebudu. Tak už snad konec dalších drýstů, snad někomu pomohly. Dobrou
uživatel
Tomik535
06.11.2008, 05:26.36

@Tomík535
Je zajímavé, že chybu jsi udělal Ty, ale špiníš protistranu! :(( :((

Náprava je jednoduchá, stačí jim zaslat e-mail, popsat vlastní chybu, uvést sumu, variabilní symbol a číslo svého účtu (kam chceš prachy vrátit) a věř tomu, že ty groše dostaneš zpátky!

Příště to chce používat hlavu, a když už se stane chyba, tak hned s tím neběhat na parabolu jak malý!! :O :(
uživatel
Zip
06.11.2008, 08:02.07

@Tomik535

reagujem na spravu z 05.11.2008, 22:16.07
vies co sa ti moze stat u gitalu ?? napriklad to co jednemu zakaznikovi .. predtym mal objednane G-cko a tak si zaplatil na rok leo TV hned po vyprsani promo zapisu .. asik za 2-3 mesiace ked trade prislo z novymi programmi to Shital dal do G-ecka.. na mieste je otazka co sa stalo z predplatnym ...
spravne, buj*och mal tisicku viac do "tunela" :)))
uživatel
Vlado Fogo
06.11.2008, 08:57.58

Moje osobní zkušenost s TT je jiná.
1. Účet ovládám z tisíce kilometrů vzdáleného místa, a to jsem starý blbec, který prožil většinu svého života jenom se spořitelní knížkou...prázdnou.
2. Peníze posunu podle údajů z webu TT, číslo karty, číslo úču, částka.
3. Zhruba třetí den od toho, co jsem kliknul na převod to hraje. (Přesněji to jistě závisí na tom, jaká je to banka, a jak dlouho trvá bankovní operace.)

Výkřiky nešťastníka, co v roce 2008 platí složenkou, bych dolnil odvážnou myšlenkou: je to volič ******. To také myslím nevidí, co za hlouposti dělají. A pak si budou stejně jako Tomik stěžovat, že je to všechno na (nevhodné slovo) a shit. Sami jsou shit.

P.S. Nevím, jestli je lepší Gital nebo TT, ale to co se právně děje se společností vydávají Gital je takového typu, že nejspíše každý, kdo jim dal za kartu peníze utře nos. Ty peníze už nikdy neuvidí a karta fungovat nebude, ledaže to někdo =velkoryse= převezme a nechá na tom běžet aspoň ty progamy zadax.

007: tohle neni politicke forum s. Antonine
uživatel
Antonín
06.11.2008, 09:15.51

Antonín:Čo majú spoločné karty Gital so spoločnosťou Gital s.r.o??

Karty a služby má na starosti MediaVision s.r.o
uživatel
Blooddog
06.11.2008, 09:55.33

cit.
1. Účet ovládám z tisíce kilometrů vzdáleného místa, a to jsem starý blbec, který prožil většinu svého života jenom se spořitelní knížkou...prázdnou.
2. Peníze posunu podle údajů z webu TT, číslo karty, číslo úču, částka.
3. Zhruba třetí den od toho, co jsem kliknul na převod to hraje. (Přesněji to jistě závisí na tom, jaká je to banka, a jak dlouho trvá bankovní operace.)
Konec cit.
@Antonín
Ad1. Ty seš dobrééééééééj
Ad2. To já ne. Já si ty údaje vycucám z prstu.
Ad3. Nemáš ještě další novinku?

Když mě někdo poprosí, jestli by to nemohlo hrát co nejdříve(v jeho případě pro jeho manželku, která je pořád sama doma) a nabízí za tu rychlost zaplatit velkorysou částku(nabízel mi tisícovku za to, že tam zajdu), tak tomu říkáš, cit:
nešťastník, co v r.2008 platí složenkou.
Ponechám bez komentáře.
A když už jsi sem zatáh politiku, tak mi ukaž, kde si stěžuju, že je VŠECHNO na (nevhodné slovo) a shit, když už si mě bereš do huby.
Mě je totiž srdečně jedno, zda vyhraje ods, čssd nebo třeba marťani. Akorát mám pocit, že tady stále někdo nezkousnul výsledky posledních v o l e b. :laughing:
uživatel
Tomik535
06.11.2008, 10:09.12

@Vlado

:))) Jasně, stát se může všechno. Já jen, že mám asi na dvěstě zaregistrovaných gitalek, přesně 6 tt karet.
Takže vlastně ne 99%, ale 97.
A dosud opravdu nikdy žádný problém, po cestě se stavím do trafiky, doma sednu k pc a program do 3 minut hraje. Kdyby to někdo chtěl ještě rychleji, použiju mobil..
Prostě tohle má Gital lepší, jen to tady někteří jeho odpůrci asi nemohou zkousnout. O ostatních věcech jako progr. nabídka nebo jejich situace se nebavím, neb snad kromě jednoho o tom tady můžem pouze spekulovat.
Navíc jsem přesvědčen, že lidem z jejich karet škrabky na okna nezůstanou, ale to už bych se opakoval, hoj
uživatel
Tomik535
06.11.2008, 11:09.23

pro Tomik535: Vídím že na ten film by ses měl podívat eště raz abys ses tam našel, protože mluvíš úplně z cesty a pokaždé jinak.
Jeden raz píšeš že zaplatils kilo za převod a za chvílu už tvrdíš že chou jenom 50 Kč. Další tvoje nesmyslné uvažování de vidět v tom že máš účet 10 roků a chodíš platit na přepážku místo abys udělal převod z účtu naúčet. Pokud si na svojem příkazu k převodu uvedu splatnost toho dne kdy je příkaz vystaven tak to převedou okamžitě. Jestli si myslíš že když to zaplatíš na přepážce tak tam ty peníze dojdou dřív než přes převod tak to nemáš v hlavě v pořádku. Na rozdíl od tebe nejsu tak vychcaný jak ty co hledíš ušetřit kdejakou korunu a viděls vidinu lehkého zisku a to 400 Kč za nic. Já za ten jak ty píšeš pitomý časopis mimochodem za půl roku zaplatím víc než ty za tu nic moc Novu HD na neomezenou dobu. Ten časopis je totiž odborný a věnuje se konkrétní věci a stojí měsíčně 199 Kč. Za další nikde na začátku neuvedls že vlastníš kartu TT ČT, ale až po tom co všeci začli reagovat na tvoje bečení tady. Nikdo tady není poviný aby byl věštec a nebo čmuchací pes aby věděl co ty máš za kartu když to neumíš jasně napsat.
Za další nevím jak dlouho má ten tvůj znamý tu TT kartu registrovanou na nějakého Slováka. Problém je totiž v tom že aj když byla regisstrovaná na nějakého Slováka tak na ni nikdy nemohla jet v minulosti Markíza a STV3 pokud se jedná opravdu o kartu TT. Obě firmy se dohodly a používá společné obchodní zančky až od 1.10.2008 a až od 7.10.2008 začínají používat novou společnou československou kartu pro obě republiky. To znamená že nikomu kdo měl kartu TT a měl ju aj registrovanou na Slováka nemohla jít na ni před tímto datem v žádném případě Markíza a STV3 ale maxímálně až po tomto dato a to za podmínky že by to TradeTec, a. s. změnil ve svém systému protože karta byla v minulosti registrovaná na Slováka. Pokum mu ale opravdu v minulosti jela Markíza a pak následně STV3 hned po zahájení vysílání tak memože mět kartu TT ale maximálně bývalou kartu Slovak Link která byla vyměněna za modrý SkyLink a nebo vlastní přímo SkyLink bez vyměny.

Nakonec ještě že de vidět jakou máš opravdu inteligenci když je ti úplně jednou kdo tady vyhraje volby. Pokud ti nevadí např. ti marťani tak sa nech vystřelit do kosmu aby sas už nikdy nevrátil a neotravoval tady ustavičně s těma tvojima drýstama.
uživatel
parere
06.11.2008, 12:12.13

parere

Vidím, že jsi opravdu mimoň. Jestli sis zase nevšimnul, napsal jsem "kilo na poplatcích". To by snad člověku s průměrnou inteligencí mělo dojít, že byly minimálně dva. Multi(psal jsem multi v pohodě)+NovaHD. 2x50=100 :bigeyes:

Nebudu tady popáté psát, proč jsem to tam šel platit, protože když je někdo bl.bec a nepochopí, že by mi ten převod z mé GEmoney do KB trval 3dny, tak asi nikdy převodem neplatil. V den splatnosti ty peníze pouze pošlou. Tak si zjisti jak dlouho u nás trvá bankovní převod. Neboj, taky se mi to nelíbí, ale je to asi fakt těžké rvát ty bankovky těma káblama..
Takhle jsem to zaplatil třetího a čtvrtého mu multi naskočilo. Kdysi jsem se na tohle na infolince tt ptal, řekli, že výpis z banky jim chodí až po půlnoci, rychlejší způsob prostě neexistuje.

Těm tvým dalším domněnkám jako vidina rychlého zisku 400kč se jen směju. Jasně jsem napsal, že mi za to nabídl litr-tisíc korun(navíc k těm platbám), ať je to co nejrychleji. Zase jsi to nepochopil. Jestli jsem to vzal nebo ne tu raději nebudu psát, protože bys to zase nějak složitě překrucoval nebo by ses tím mohl ještě trápit..

Nikde jsem nepsal, co mu na této kartě jelo v minulosti, protože to ani nevím. Psal jsem, že mu na ni jela markíza a stv3. Když jsem u něho byl. V sobotu. Karta je registrována 28.1.08 a je modrá. Její číslo:01976356249300

A nakonec pokud se ty musíš trápit tím, kdo je zrovna u vesla, je to tvůj problém. Já ti ho nezávidím. Mám své jisté i kdyby tu (trochu s nadsázkou) vládli i ti marťani. Takže tu nad volbama fakt nemusím uplakávat.
Můj poslední k tomuto tématu.
uživatel
Tomik535
06.11.2008, 12:24.01

Podle č. karty a barvy, karta odpovídá kartě Skylink!! Takže všechno špatně, už jen hovořit o TT! :bigeyes: Stačilo jen na webu skylink (t-t) ověřit kartu a věděl by jsi na čem jsi a ušetřil jsi se jak nejapných poznámek ......
Tady se projevila Tvá nezodpovědná jednostranost ke Gitalu. Ale jak je vidět, tak i k životu přistupuješ stejně (viz volby) a to neděláš dobře! :O :zombie:
uživatel
Zip
06.11.2008, 12:39.07

@Zip
To jsem samozřejmě udělal, jen jsem zapomněl, že slovákovi prostě Nova nepojede..prostě jak říkám, zkušenosti s gital versus tt(skylink) jsou u mě 97ku3 a navíc mám v hlavě plno jiných důležitých věcí, třeba teď řešíme s kamarádem M-kový zadní nárazník na jeho 528 e39 a vyleštění 18-tek Hamann.

:laughing: Jen se smažte v té "oranžové tsunami" :laughing: Jak vám závidím.. :8)
uživatel
Tomik535
06.11.2008, 13:24.56

Božínku. Voni jsou fakt hlava, pane vachmajstr...
uživatel
Antonín
06.11.2008, 15:32.55

pro Tomik535: Vidím že to opravdu nemá cenu s tebú diskutovat protože furt meleš tu svoju a nemíníš ani trochu namáhat to co máš v hlavě pokud to tam ovšem máš a nemáš jenom hlavu na to aby ti nepršelo do krku. Ukaž mi ty chytráku v kterém tvojem příspěvku píšeš a tom že kromě Novy HD předplácels ještě aj balíček Multi. Prostě si nemíš uznat svoju chybu a furt vymýšláš další nesmyslné výmluvy. Konečně až včil z tebe vylezlo na můj podmět že sa opravdu jedná o modrú kartu o čem sem byl od samého počátku přesvědčený protože jinak by tam nemohla jít ta Markíza a STV3. De jasně podle barvy a čísla karty že sa jedná o původní slovenskou kartu SkyLink a v žádném případě ne o jakoukoliv kartu TT a nebo novou bílou kartu Skylink s malým "l". Nevím jak možeš někomu nabízet a prodávat karty když se v nich absolutně naevyznáš a si z teho Maďar. Vidím že si opravdu nasraný že nevyděláš těch 1000 Kč zisku a ještě tomu známemu budeš moset vrátit těch 600 Kč ze svojeho pokud ti to TradeTec, a. s. nevrátí kvoli tvojí blbosti a nenažranosti. Pokud někdo vlastní slovenskou kartu a ne českou tak nelezu v žádném případě na český web ale na slovenský!!! Za další nepochopím jak može někdo vlastnit kartu TT ČT jenom kvoli zprávam při výpadku když ty samé zprávy co sú na ČT1 a ČT2 sú aj na ČT24 (kolikrát aj ve stejnú dobu) která je nekodovaná a tím tuplem tu kartu kvoli zprávam vobec nepotřebuješ. Např. tady u té tvojí argumentace si laskavě uvědom jak se v tom začínáš sám zamotávat a jak ťápeš jednu hovadinu za druhou. Co pomože možeš Gital dobit přes kupon a momentálně ho nikdo ve kšeftě a musí ho objednat a nemožeš poslat peníze na jejich účet. Byl sem mockrát svědkem když přišel zákazník ve víc obchodech koupit kupon pro Gital a prodavač mu odpověděl že momentálně nejsou a že musí objednat a ať se zastaví za pár dní. To dobíjení bych barl jako dobrý bonus navíc k placení přes účet, ale v žádném případě osobně neschvaluju aby šlo platit jen přes kupony bez možnosti zaplatit přímo na účet.
Předem tě upozorňuju že nemíním odpovídat na tvoje další hovadiny a urážky. Pokud nemíš reagovat rozumnýma argumentam a slušně tak je to s tebú jenom zbytečná ztráta času. Ono furt platí a ještě bude platit, že osel zostane oslem, vůl(nevhodné slovo)m a hulvát hulvátem! Takový jak si ty si nenechají nic vysvětlit a sú nejchytřejší na celém světě a všechny budou furt přesvědčovat o tom že koule je hranatá!!!
uživatel
parere