| 06.11.2008, 11:13.47 | |
TechniSat DigiCorder HD S2Čest chlapi, můj teprve 3 příspěvek. Mám možnost koupit tento přístroj TechniSat DigiCorder HD S2 500GB za cca 9.000 kč. Šli byste do toho? Nejsem žádný profík a nevím jestli je to kvalitní mašina a hlavně jestli z toho jako laik dokážu "vytřískat maximum" Děkuji předem a omlouvám se těm, které tyto typy threadu pohoršují...prostě se nedívejte a nekomentujte ... |
![]() kaartek |
| 06.11.2008, 11:25.43 | |
RE: TechniSat DigiCorder HD S2Je to určitě kvalitní přístroj a je vhodný pro všechny kteří vyžadujou jednoduchou obsluhu. Nevím co ji představuješ pod "vytřískat maximum". |
![]() Jarda_1 |
| 06.11.2008, 12:08.23 | |
RE: TechniSat DigiCorder HD S2ked si pod pojmom "vytřískat maximum" predstavujes EMU, tak sa pozri radsej po inom stroji. Ak EMU nepotrebujes tak je to fakt kvalitny stroj a velmi dobra cena. |
![]() PEPE8989 |
| 06.11.2008, 19:24.59 | |
Nejaky ty chybicky jako varovani predem:Celkem spokojenost (hlavne s ovladanim a s kvalitou obrazu - tu ovsem nemuzu porovnat), ale...: 1) Umi sice nahravat tri programy zaroven, jenomze pokud jsou kodovany a ty pri tom prepinas nevyhnes se vypadkum obrazu v nahravce (a to plati i kdyz nahravas jen jeden program). Porad nechapu proc to nemuzou udelat jako ostatni, kodovanou nahravku ulozit a rozkodovat pri prohlizeni. 2) Modul Technisat Cryptoworks (umi sice dualdecrypt, ale vypadky obrazu viz vise a navic stejne jen z jednoho transpoderu) s vlozenou Gitalkou se nesnasi s T-Rex 4.6 vlozenym do druheho slotu(a to i s originalnim firmwarem Firecrypt 1.33) - muzes prehazovat moduly jak chces, ale minimalne jednou za hodinu (spis casteji) se nevyhnes opetovne inicializaci modulu (trva tak 5-15 vterin a je jedno co sledujes - muze to byt i FTA stanice) a to je opruz (udajne to resi karta TaT, ale nechce se mi verit/zkouset)... Samostatne fungujou oba moduly bez problemu (kdyz nepocitam ty vypadky pri nahravani a to, ze T-Rex neumi dualdecrypt) 3) Pisou, ze jako USB2.0 Rychlostne snad i jo, jenomze napajeni (soucast specifikace USB2.0 je pro maly 2,5" disky nedostatecny - nerozjedou se - vyresila to koupe USB hubu s externim napajenim a svete div se: zabralo to (jenze proc teda pisou na krabici takovy bludy?). |
![]() pivoj13 |
| 06.11.2008, 19:29.51 | |
A jeste neco...Jeste dodavam, ze program pro upravu/preneseni settingu do pocitace neni mozne pouzit pres USB (nevim jak to maj ostatni prijimace, ale propojovat receiver s pc pomoci kabelu rozhodne nehodlam - uz proto, ze mam pc v jiny mistnosti...). |
![]() pivoj13 |
| 06.11.2008, 20:50.31 | |
RE: TechniSat DigiCorder HD S2Tak EMU to neumí? To je potom škoda. |
![]() sateliťák |
| 06.11.2008, 20:52.07 | |
RE: TechniSat DigiCorder HD S2Doufám, že alespoň ten modul Diablo by v tom fungoval, nyní to tady nabízejí v nějaké akci TaT, nyní Skyling. |
![]() sateliťák |
| 07.11.2008, 08:37.51 | |
RE: TechniSat DigiCorder HD S2díky moc za rady ! Trošku mě to odradilo :-/ |
![]() kaartek |