Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.11.2008, 20:07.32

Ma cenu kupovat HD komplet v kamennem obchode

kdyz mi prodejce rekl, ze tohle jeste nedelal, ze takovej satelit tu zatim nikdo nechtel? :) Jde o male mesto a chci HD komplet s Topfieldem, tak jsem mu donesl vytisteny komplet z eshopu a jestli jej jako take umi dodat za podobnou cenu + samozrejme instalaci ,) Tak to tedy zjisti, spis mi jde o to, ze jsem chtel kamenny obchod jednak kvuli instalaci a jednak kvuli pripadne reklamaci, ted si ale rikam ze kdyz se pak nahodou neco rozbije, tak ten prodejce stejne nebude mit jiny HD na sklade :)
uživatel
eelke
15.11.2008, 20:13.00

RE: Ma cenu kupovat HD komplet v kamennem obch...

věřím že prodejce ještě nedělal satelit, to asi nikdo z nás, jinak instalace HD resiveru je naprosto totožná jako u SD přístroje.
uživatel
poky1
15.11.2008, 20:28.35

V kamennom obchode musí byť cena vyššia-inak obchodník riskuje, že ho budeš otravovať zadarmo-ale v zásade je to jeho vec.
S tou inštaláciou je to samozrejme totožné s SD.
Nakoniec za inštaláciu by mal držať záruku montážnik-nie obchodník / ten Tvoj je evidentne mimo../
uživatel
dempsey
15.11.2008, 20:37.04

ja uz delsi dobu nakupuji pres net sat techniku je sidce pravda ze zaroven ma i kameny obchod ale ceny jsou super, presne tak jsem si treba koupil asi pred 2 tydny LCD tv rozdil mezi cenou na netu a treba v datartu byla 5000kc , nakupuji tak uz delsi dobu, nasel jsem si internetovej obchod kterej ma sidlo v moji bliskosti bydliste, takze v olomouci, a vzdy si osobne vyzvedavam
uživatel
Ventor
15.11.2008, 20:55.05

Nikdy set v márketu ani v netu. Kup vše solo na netu, doporučuji Gisow, nebo Eltasat, ...atd.
uživatel
CES
15.11.2008, 21:25.29

Bohužel, kamenné obchody jsou často jen výkladní skříní těch internetových. Zákazník přijde, půl hodiny pobírá rozumy,nechá si ukázat několik přístrojů a domluví se na optimální sestavě. Pak, cca za týden přijde znovu, zda by byla možná instalace, že věci už má...Inu, to už tak chodí, každý chce ušetřit.Jak to ale bude, až klasické obchody nebudou, to netuším. Některé modely také máme jen v omezeném množství a v případě poruchy probíhá běžný reklamační proces. Pokud to je třeba, dokážeme dočasně něco zákazníkovi zapůjčit. A instalaci Ti může udělat i někdo, kdo obchod nemá,...
uživatel
Bloud
15.11.2008, 21:49.01

no ne tak slo mi o to, ze v mem pripade je asi jedno jestli koupim ten koplet pres eshop nebo v kamennym, protoze v pripade problemu budu cekat tak jako tak, maximalne mi ten kamennej doveze nejakej SD sat co ma na sklade, to je asi jedina vyhoda ,)
uživatel
eelke
16.11.2008, 00:27.35

nech si to dodat od montážní firmy komplet a máš záruku od nich
uživatel
pierrepetr
16.11.2008, 06:22.47

Podle všeho, není kamenný obchod jako kamenný obchod. Je to divné, že se ještě najde někdo, kdo ještě neprodal HDTV sat!?? Já je prodávám jak rohlíky (to byla nadsázka - cca 2 týdně) :))) :))) :))) Jinak jak píšou kolegové, montáž je naprosto totožná. :))) :))) :)))
uživatel
Zip