| 19.11.2008, 09:34.44 | |
Je možné,aby ......nová plazmová televize rušila signál tv nova (přes obraz jsou vidět rušivé čáry) z Kleti v analogu v celém rodinném baráku (společný anténí rozvod)?Když se vypne plazma do STANDBY,tak je vše v pořádku a vše jde tak má. Je nějaké řešení,které by tento jev vyřešilo,krom toho,aby se přešlo na DVB-S DVB-T IPTV apod?! Díky moc za rady. |
![]() skyi |
| 19.11.2008, 09:50.15 | |
RE: Je možné,aby ...Je mozne ze ma napajeni pro predzesilovace a tim dodava napeti do anteny a rusi signal. Zkusil bych otoci vidlici v televizi (nesmysl ale nekdy to pomuze), prepojit televizi na jiny zasuvkovy obvod (jinou fazi nejlepe k televizi ktera jede bez problemu), odpojit od spolecne anteny plasmu a podivat se jestli ruseni nejde pres 230V pri zapnuti.Zkusil bych seriove kondenzator s zivym v koaxu (propusti signal ale napajeni ne) |
![]() pppegas |
| 19.11.2008, 10:09.35 | |
RE: Je možné,aby ...Jasne ,ze ma moznost napajania externeho vf zosilovaca. A da sa to dokonca v menu vypnut. Ak nieje tato volba dostupna v uzivatelskom menu , urcite je dostupna v servisnom menu.Ovplyvnovanie o statnych uzivatelov je mozne preto,ze uzivatel s takymto prijimacom neopravnene zasahoval do rozvodu TKR. |
![]() grantec |
| 19.11.2008, 10:35.16 | |
RE: Je možné,aby ...Soused po zapojení LCD TV také rušil společný rozvod a vyřešilo se to zakoupením filtru který má zapojený mezi LCD a TV zásuvkou. |
![]() amater3 |
| 19.11.2008, 12:02.33 | |
RE: Je možné,aby ...Moc všem děkuji za odpovědi.Kde se takový filtr dá sehnat a jak se zapojuje? To je promě novinka :))) |
![]() skyi |
| 19.11.2008, 12:34.32 | |
@amater3a aky filter, hm ?? na vysavac ??uplne staci vymenit zasuvku TKR .. ta sama o sebe ma oddelovaci utlm vacsi ako 20 dB a priechodi od 1,5 dB viac.. od toho sa samozrejme odvija aj cena |
![]() Vlado Fogo |
| 19.11.2008, 15:38.18 | |
Nuž keď si kupujetetie plazmové topné tělíska , čo čakáť ?( najlepšie 100 palcové , alebo ešte väčšie ..) Toť borcovi plazma Panasonic rušila IR povely z D.O. STB Kaon! Dalo sa na sat. prepínať , ale TV sa musel vypnúť ! |
![]() P 222 |
| 19.11.2008, 17:24.03 | |
RE: Je možné,aby ...Tak to potom ten KAON pouzil rozsah IR frekvencii ktore nemal pridelene. Vyhodit. |
![]() kamilo |