| 21.11.2008, 11:02.12 | |
Vyplatí se starší přijímač?Sháním nějaký levný přijímač, stačí asi FTA, vyplatí se koupit něco staršího, třeba Nokia dBox2 nebo nějaký Humax? Nebo mám raději jít do nějakého noname přijímače z Lídlu?Můžete případně doporučit nějaký spolehlivý a jednoduše obsluhovatelný přístroje, jde mi především o řazení kanálů a rychlejší přepínání. Mám možnost kupovat na německým ebay, je tam toho hodně a prase aby se v tom vyznalo. |
![]() Batul |
| 21.11.2008, 11:18.00 | |
RE: Vyplatí se starší přijímač?Záleží co ty osobně máš za preference u příjmu na satu.Levný a k tomu FTA přijímač se pro mě asi hodil na ho.no.Za pár let bude HDTV vysílání normální věc a takový přijímač s MPEG-2 a FTA ti bude k ničemu.O nahrávání z něj ani nemluvě.Nokie byly kdysi superstroje,ale teď jsou v propadlišti dějin.Jen na tobě záleží co si koupiš.Jinak satelity se kupují v odbor.prodejnách ne v Lídlech a E-bay serverech. |
![]() Baron |
| 21.11.2008, 11:21.21 | |
RE: Vyplatí se starší přijímač?Jde mi jenom o přijímač na občasný příjem fta stanic, není to jako hlavní přístroj v domácnosti. Proto se ptám na to, jestli je lepší koupit nějaký použitý kvalitní přístroj nebo koupit nějaký nový noname.A případně na tipy. Jinak kdybys kouknul na ebay, tak zjistíš, že se tam prodává opravdu všechno, i nové přístroje včetně hdtv. A když půjdu do odborné prodejny, tak zaplatím několika násobek ceny. |
![]() Batul |
| 21.11.2008, 11:28.06 | |
RE: Vyplatí se starší přijímač?Nový FTA príjmač kúpiš už od 1000,-Sk.... |
![]() accid |
| 21.11.2008, 11:38.07 | |
Vyplatí se starší přijímač?Vyplatí se takovýto přijímač na chalupu,nebo chatu nejlépe se slotem pro modul a čtečkou na kartu/možnost když budeš chtět dát do čtečky kartu CS link a nebo do slotu modul CAM,třeba diablo/ Levné na odkoupení jsou Technisat Digit MF4 S a MASCOM CR CI1110,/vyzkoušené a ok :8) :8) R^ |
![]() hery |
| 21.11.2008, 12:16.35 | |
RE: Vyplatí se starší přijímač?Baron, neber to osobne, ale dobre som sa zasmial. Až kým sa u nás HDTV rozšíri, tak sa s Tebou stavím, že každý z nás satelitných fandov prijímač vymeníneme ešte tak 2 až 3x. |
![]() Crescenzio |
| 21.11.2008, 12:26.04 | |
RE: Vyplatí se starší přijímač?Tak jsem koukal na ten Technisat, pouzity na ebayi se prodava za skoro stejnou cenu jako novy, takze to nema asi smysl nad tim moc premyslet a lepe rovnou koupit novy. |
![]() Batul |
| 21.11.2008, 13:54.11 | |
RE: Vyplatí se starší přijímač?Crescenzio R^ , Jo jen čtečkou CRW SD, za 3 roky HD sat, cca odhad 3.5OO,- kč. |
![]() CES |
| 21.11.2008, 16:50.25 | |
RE: Vyplatí se starší přijímač?Ono obecně v této branži platí že kupovat jen to nejlevnější se většinou nevyplatí.Jinak dobré jsou oba,nejen ten Technisat.Pro běžný příjem se určitě vyplatí třeba i starší typ mascomu MC 1100CR,je naprosto spolehlivý a má čtečku Cryptoworks.FTA přístroj nekupuj,jsou to vyhozené peníze-vlastní zkušenost.Nikdy nevíš kdy si nakonec třeba tu kartu koupíš. |
![]() BIDLO |
| 22.11.2008, 07:35.53 | |
RE-CrescenzioJá psal za pár let že bude HDTV normální věc.Ale ve vyspělých a bohatých zemích,buhužel my to nejsme.Sám vlastním starý dobrý Humax 5400 a už jsem zvažoval HDTV přijímač před rokem.Nový přijímač s MPEG 2 asi nemá cenu(max.sdílení).Proč si myslíš že většina HDTV(MPEG 4)má jen CI slot?Protože ani výrobci přístojů neví kam jejich zboží bude putovat po světě a pro který kód.systém se bude používat.Mě osobně se líbí Topfield,už jsem ho jednou nastavoval u jednoho zákazníka,ale i Vantage je dobrý kup.Obraz na obou je super,ale většina programů v SD je taky GUT. |
![]() Baron |