Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.11.2008, 11:02.12

Vyplatí se starší přijímač?

Sháním nějaký levný přijímač, stačí asi FTA, vyplatí se koupit něco staršího, třeba Nokia dBox2 nebo nějaký Humax? Nebo mám raději jít do nějakého noname přijímače z Lídlu?
Můžete případně doporučit nějaký spolehlivý a jednoduše obsluhovatelný přístroje, jde mi především o řazení kanálů a rychlejší přepínání.
Mám možnost kupovat na německým ebay, je tam toho hodně a prase aby se v tom vyznalo.
uživatel
Batul
21.11.2008, 11:18.00

RE: Vyplatí se starší přijímač?

Záleží co ty osobně máš za preference u příjmu na satu.Levný a k tomu FTA přijímač se pro mě asi hodil na ho.no.Za pár let bude HDTV vysílání normální věc a takový přijímač s MPEG-2 a FTA ti bude k ničemu.O nahrávání z něj ani nemluvě.Nokie byly kdysi superstroje,ale teď jsou v propadlišti dějin.Jen na tobě záleží co si koupiš.Jinak satelity se kupují v odbor.prodejnách ne v Lídlech a E-bay serverech.
uživatel
Baron
21.11.2008, 11:21.21

Jde mi jenom o přijímač na občasný příjem fta stanic, není to jako hlavní přístroj v domácnosti. Proto se ptám na to, jestli je lepší koupit nějaký použitý kvalitní přístroj nebo koupit nějaký nový noname.
A případně na tipy.
Jinak kdybys kouknul na ebay, tak zjistíš, že se tam prodává opravdu všechno, i nové přístroje včetně hdtv. A když půjdu do odborné prodejny, tak zaplatím několika násobek ceny.
uživatel
Batul
21.11.2008, 11:28.06

Nový FTA príjmač kúpiš už od 1000,-Sk....
uživatel
accid
21.11.2008, 11:38.07

Vyplatí se starší přijímač?

Vyplatí se takovýto přijímač na chalupu,nebo chatu nejlépe se slotem pro modul a čtečkou na kartu/možnost když budeš chtět dát do čtečky kartu CS link a nebo do slotu modul CAM,třeba diablo/ Levné na odkoupení jsou Technisat Digit MF4 S a MASCOM CR CI1110,/vyzkoušené a ok :8) :8) R^
uživatel
hery
21.11.2008, 12:16.35

Baron, neber to osobne, ale dobre som sa zasmial. Až kým sa u nás HDTV rozšíri, tak sa s Tebou stavím, že každý z nás satelitných fandov prijímač vymeníneme ešte tak 2 až 3x.
uživatel
Crescenzio
21.11.2008, 12:26.04

Tak jsem koukal na ten Technisat, pouzity na ebayi se prodava za skoro stejnou cenu jako novy, takze to nema asi smysl nad tim moc premyslet a lepe rovnou koupit novy.
uživatel
Batul
21.11.2008, 13:54.11

Crescenzio R^ , Jo jen čtečkou CRW SD, za 3 roky HD sat, cca odhad 3.5OO,- kč.
uživatel
CES
21.11.2008, 16:50.25

Ono obecně v této branži platí že kupovat jen to nejlevnější se většinou nevyplatí.Jinak dobré jsou oba,nejen ten Technisat.Pro běžný příjem se určitě vyplatí třeba i starší typ mascomu MC 1100CR,je naprosto spolehlivý a má čtečku Cryptoworks.FTA přístroj nekupuj,jsou to vyhozené peníze-vlastní zkušenost.Nikdy nevíš kdy si nakonec třeba tu kartu koupíš.
uživatel
BIDLO
22.11.2008, 07:35.53

RE-Crescenzio

Já psal za pár let že bude HDTV normální věc.Ale ve vyspělých a bohatých zemích,buhužel my to nejsme.Sám vlastním starý dobrý Humax 5400 a už jsem zvažoval HDTV přijímač před rokem.Nový přijímač s MPEG 2 asi nemá cenu(max.sdílení).Proč si myslíš že většina HDTV(MPEG 4)má jen CI slot?Protože ani výrobci přístojů neví kam jejich zboží bude putovat po světě a pro který kód.systém se bude používat.Mě osobně se líbí Topfield,už jsem ho jednou nastavoval u jednoho zákazníka,ale i Vantage je dobrý kup.Obraz na obou je super,ale většina programů v SD je taky GUT.
uživatel
Baron