Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.11.2008, 12:38.44

Orsat

Ahojte.Dostal sa mi do ruky tento prijímač o suseda. Viem že to nie je žiadny Mercedes, ale ide. Je s ním však malý problém. Na STV1, STV2, Markíza, Óčko, Z1 kockuje, ako keď je slabý signál. Ostatné programy idú bez problémov. Na tej istej parabole mi iné prijímače idú bez problémov (odskúšané Technisat,Homecast,Topfield,Redion,Openbox,Opensat....). Na Orsate je sila sig.70% a kvalita 70%. Iné skúšané satelity mi ukazujú silu aj kvalitu od 85 do 95%. Skúšal so ho aj na inej parabole a v kombinácii s rôznymi konvertormi a stále ten istý problém. Tak teraz neviem, je to problém len u tohoto prijímača, alebo je to všeobecný problém u Orsatov, že majú slabšiu citlivosť tunera. Mám parabolu 105 na 95 cm, takže signálu je tam dosť (parabola nastavená podľa meracieho prístroja). Stretol sa už niekto z vás s takýmto problémom? Za reakcie ďakujem.
uživatel
rolis7
21.11.2008, 13:03.43

RE: Orsat

Mel jsem v "akci" TaT 3 ks u zakazniku a hadej co se se stalo?
na vlastni naklady jsem 2ks vymenil za HOMECASTY.Tot ma zkusenost s temito prijimaci.Nekdy clovek slapne do lejna....i TaT.Tot moje zkusenost s CRCI ORSATY ,1 kdesi slape
,korktne prepinal SVK/CS/UPC.Kdyby byla soft.podpora,dalo by neco resit.
uživatel
hdpe
21.11.2008, 15:20.35

RE: Orsat

Orsaty su starucke prijimace NEXT- s doplnenym Cryptoworks. Jedine co dovozca dokazal onehda zabezpecit je oficialne image. Problem s tunerom ale vyriesit nikdy nedokazal.
uživatel
grantec