| 23.11.2008, 10:27.29 | |
GéčkoTak sem si pořídil GITAL všechno dobrý ale to GÉČKO teda nic moc programy a hlavně jak mužou brát CSmini,CSfilm a XXXtréme jako 3 programy vždyt je to přece jeden copak mužu koukat třeba na CSfilm dopoledne??No vono tam stejně nic moc neni.To už je lepší FILMBOX!! |
![]() vrba |
| 23.11.2008, 10:32.35 | |
RE: GéčkoMěl sis pořídit raději Skylink.Placené jsou tam daleko lepší a v neplacených by jsi měl taky o dva kanály víc. |
![]() BIDLO |
| 23.11.2008, 10:55.20 | |
re :Názory na pestrost PAY programů se různi,je to vždy otázka osobního vkusu a preference.Z vlastní zkušenosti kontaktu se zákazníky,kteří si chtějí abonovat něco k základu,vím,že každý by chtěl něco jiného a buď se mu k ideálu více blíží Skylink,nebo Gital.Na montáže vozím obě karty a až dle přání zákazníka mu dám tu,nebo tu.Měl jsi se také poradit.Roli hraje i snadnost získání předplatného,v tom vede s kupony Gital,ale už jsem také převáděl potřebnou částku Skylinku ze svého účtu a lidi mě to platili hotově.Třeba dokumentární programy,kterou jsou nejvíce poptávány - Spektrum je pestřejší a má širší záběr,než oba Viasaty dohromady,žel technickou kvalitou a přítomností reklamy mě osobně odrazuje.Pro Viasaty hraje přítomnost anglické stopy,je to opravdu individuální věc pohledu. |
![]() lubbik |
| 23.11.2008, 11:08.36 | |
re:jede na Géčku Markíza a CSF? |
![]() sat1 |
| 23.11.2008, 11:12.42 | |
4Sat1Ne, ano |
![]() polulin |
| 23.11.2008, 11:19.30 | |
re:Díky, chtěl jsem si to ověřit, neboť mají Markízu v nabídce neplacené phttp://www.gital.cz/pages/programy.jpgrogramy. |
![]() sat1 |
| 23.11.2008, 11:50.59 | |
RE: GéčkoCo prodali Spektrum madarum lze cekat omezeni ceskych reklam a vetsi prisun madarskych. Uz ted jste si mohli vsimnout, ze prohodili madarske nazvy nad ceske v promu na listopad :-D A bude hur. Dalsi madarsky tvschop kanal na obzoru. Radeji bych Viasaty ale mam Gital. Skoda no. |
![]() faust |
| 23.11.2008, 13:15.30 | |
GITAL VS SKYLINKahoj. teď mám DIGI TV, ale chci to zrušit a koupit vlastní satelit!Určitě by sem chtěl mít "Spektrum", který zřejmě Skylink nenabízí, takže jediná možnost je GITAL! Vše je mi jasné, kromě toho, kde mám tu kartu GITAL zakoupit, a zda kupuji kartu s již daným tarifem(Géčko) nebo na a hlavně za kolik. popřípadě poraďte kam se obrátit. Dík. |
![]() KosTa777 |
| 23.11.2008, 13:49.42 | |
RE: GéčkoInfo o cene, baliccich a variantach karet Gital pri koupi je na www.gital.cz no a sezenes ji v kazdem sat obchode a taky uz asi i v datartu a elektroworldu a tech jinych vetsich elektro obchodech. Jelikoz uz i tam prodavaji sat sestavy. Taksamo druha varianta, jen stranka je www.skylink.cz. |
![]() faust |
| 23.11.2008, 13:52.31 | |
GITAL VS SKYLINKano.- tyto weby mám již prostudované, ale stále nevím, kolik ta karta stojí...jestli je třeba zdarma a platí se jen ta aktivace podle tarifu nebo jak to je... Dík |
![]() KosTa777 |
| 23.11.2008, 14:02.43 | |
Gital vs. SkyLink, platené programyKeď sme už pri Gital vs. SkyLink , tak SkyLink nemá v ponuke FILM+, DOQ, Spektrum, AXN, Minimax a ESP CZ (programy Gital-u). ESP CZ je pre SkyLink dostupný v Canal Digitaal na Astre 19.2°E. Zas Gital nemá v ponuke Viasaty a Nostalgiu. Teraz mám namysli platené kanály, ak som na niečo zabudol, tak ma doplnte. |
![]() PeterHumax |
| 23.11.2008, 14:56.38 | |
RE: GéčkoTakze pokud si chces treba predplacet to multi s tim Spektrem, tak si kup tu gitalku za kolem 999Kc, maz v tom rok zakladni nabidku, kterou pak muzes za 1000Kc prevest na neomezene, ale ty tam teda budes mit to gecko takze po dobu placeni gecka tam budes mit tu zakladni nabidku. Druha moznost je si koupit tu "Gital zaklad CZ" kartu primo za kolem 1800Kc a mit hned neomezenou zakladni nabidku (Novy,Prima,CT,STV..) a pak si taky muzec doplacet to gecko.Podivej se na nejaky cenik internetoveho satelitniho obchodu a hned ti to bude jasne. |
![]() faust |