Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.11.2008, 16:41.00

Ofset Prodelin

Chlapi koupil už tu někdo ofsetkovou anténu od prodelinu kterou nabízí vandspeed z Jablonce /mimo jiné i tady v bazaru/ ? Pokud ano rád bych se podělil o zkušenosti a výsledky s jejím používáním v praxi.
uživatel
DVB
23.11.2008, 17:10.33

RE: Ofset Prodelin

myslím že ne :D prdeIiny jsou hrozně drahý. channel master je na tom cenově mnohem líp a hádám nejsou vůbec špatný.
uživatel
vortimond
23.11.2008, 17:50.35

Dík za reakci i když ne moc povzbudivou nicméně s tvým názorem souhlasím ovšem pokud se jedná o zcela novou anténu tohoto typu a značky ,tady v bazaru /použitou a ne asi jedinou/ podle hojnosti nabídek nabízí /vanspeed/z Jablonce 120 již za litr /240 za 5l/ jenže jak to vypadá s profilem případně deformací v současném stavu apod. je další věc,zdá se mi že se jedná o nějaké vyřazené antény a to právě díky těmto zmíněným příznakům jinak to nevidím.Ano Chanel Master úpěnlivě sháním/rovněž pod ozn. Master Focus MF 90 apod. jenže nikde se u nás nedá sehnat a s tím linkem jsi mě docela zaskočil a překvapil poněvadž jsem nic podobného ve vyhledávači u nás nenašel.
uživatel
DVB
23.11.2008, 17:57.12

channel master prodává allcom (www.allcnet.cz) 120-tku asi za 12.000 a 180-tku za dvojnásobek
uživatel
vortimond
23.11.2008, 18:17.07

Ano děkuji už jsem to také mezitím vyhledal ta cena je opravdu dosti vysoká já sám mám ale spíše zálusk na bud nějakou použitou od www.allcnet.cz nebo by mě stačila Master focus MF 90 nová za asi 4 litry ale musel bych to objednat z německa čili s poštovným apod.dražší a komplikovanější ,mám ještě v merku tu samou ale použitou za ca 2,5 l.ale opět až z rakouska kde to prý jejich pošta k nám nemůže kvůli rozměrům poslat tak neví, jak se rozhodnout ale mám již jednu delší dobu v používání jenže pouze 55 gregory jenže i když velmi dobrá na svou velikost což skutečně odpovídá asi klasické 70 ofsetce tak přece jen dosti slabá hlavně když prší nebo sněží ,pak nemá rezervu a to ne ani tak kvůli zhoršeným podmínkám zaviněným oblačností ale krůpějemi kapek zdržujícími se na odrazové parabolce a také ozařovači.
uživatel
DVB
23.11.2008, 18:27.56

tak málo? já myslel že chceš něco většího
uživatel
vortimond
23.11.2008, 18:35.01

Většího ani ne mohu to dát totiž jen na balkon a i když jsem leta používal klasickou 120 ofsetku s natáčením která jak se nyní ukázalo po 20 letech provozu /výrobek USA z plastu/* vykazuje velmi špatné parametry zisku chci ji nahradit právě zminovanou /chanel master/ 90 která plně nahradí klasickou 110 ofsetku navíc je tam optimální přizpůsobení již výrobce dodaný ozařovač zajištující max. využití a získání co nejlepších parametrů s použitím přírubového LNB a nebude tolik vystavená silným větrům o které tu není nouze.
uživatel
DVB
23.11.2008, 18:41.02

osobně se domnívám že ty rozdíly v zisku jsou minimální. na velikosti záleží. koupil bych něco obyčejnýho. fuba, emme esse...
uživatel
vortimond
23.11.2008, 18:58.08

No tak v tom se naše názory liší vycházejíc ze zkušenosti používané 55 Master Focus /neboli Master Chanel/ na kterou nedám dopustit oproti té 90 cm je totiž z masivní litiny /poněkud těžší/ale zato velmi dobře zajištěná forma stability proti deformaci a je skutečně min. o 20 % lepší v zisku oproti klasickým ofsetkám stejných velikostí.
uživatel
DVB
23.11.2008, 19:53.22

pro dvb

ahoj pokud mas zajem se podivat na paraboly prodelin nebo channel master /nyni firma andrew/podivej se do galerie.pokud budes chtit vedet vice,mas moznost se zeptat primo me.ahoj jirka jablonec
uživatel
vanspeed
23.11.2008, 20:26.04

pro vanspeed

Abych se přiznal nikde jsem se k antenám chanel master u firmy andrew nedopracoval takže bych uvítal nějaký konkrétní opis linku navíc je vše v EN jazyce který neznám.Znamená to že máš možnost nabídnout i tyto antény ?
uživatel
DVB
23.11.2008, 20:37.51

dvb

firma andrew prevzala celou fa.channel master a vyrabi je dal.samozdrejme pod svym nazvem.dejte mail poslu data
uživatel
vanspeed
23.11.2008, 20:42.48

vanspeed: hele kde v jablonci mas ty antenky ? rad bych se na ne mrknul aspon jako obycejny kolemjdouci :) pisni prosim aspon lokalitu :)
uživatel
bublajs
23.11.2008, 20:44.44

bublajs

ahoj mas na me telefon zavolej a domluvime se neni problem vse co se tyce anten ti ukazu.jirka jablonec.ps muzes volat kdykoliv.jsem doma stale
uživatel
vanspeed
23.11.2008, 20:46.19

bublajs

ta nechces pokecat o satelitech?pokud se chces jen podivat mas je v galerii
uživatel
vanspeed
23.11.2008, 20:49.42

ja bych se jen mrknul, jak vypada stanice pro prijem hyperkosmosu :) nic vic zkoumat nemam potrebu :)
uživatel
bublajs
23.11.2008, 20:56.30

bublajs

pokud ty neuvadis svuj mail nevidim duvod proc bych ja ti mel davat svou adresu.ja ti rikam a ty znas me jmeno a ty se schovas za nick.takze dalsi debatu pouze soukromou.ahoj jirka jablonec
uživatel
vanspeed
23.11.2008, 21:11.30

ja ti nekdy pisnu :) tedka me jen napadlo, ze bych se mrknul :) stacilo napsat vrkoslavice, nebo tak neco :) aspon se na jare nebudu nudit pri pojizdkach na kole :) si te najdu :)
uživatel
bublajs
23.11.2008, 21:26.47

bublajs

kdyz to vis tak proc si hrajes na tajnustkare.proste prijed rekni jsem ten a ten a neni problem rad te uvidim i driv vzdyt muzes prijet kdy chces.jirka jablonec
uživatel
vanspeed
23.11.2008, 21:33.35

kdybych vedel kam, tak se tak blbe neptam :)
uživatel
bublajs
23.11.2008, 22:00.32

bublajs

promin vrkoslavice
uživatel
vanspeed
23.11.2008, 22:01.40

bublajs

protoze jsi napsal to misto kde bydlim tak jsem myslel ze si delas (nevhodné slovo).jirka jablonec
uživatel
vanspeed
23.11.2008, 22:02.26

bublajs

to nevhodna slovo bylo p r d e l
uživatel
vanspeed
23.11.2008, 22:04.14

bublajs

prosim te nebavi me to tady na tom foru jestli chces napis mail domluvime se .jirka jablonec
uživatel
vanspeed
24.11.2008, 06:45.58

:) bud v klidu Jirko, tedka pri ty snehovy nadilce nemam casu nazbyt. Momentalne stejne nebydlim v jablonci , takze se tam vyskytuju jen pracovne a jen sem-tam na pivo :) Vrkoslavice sem jen tak placnul , ale je to teda zahada, neb krz ne jezdim kazdy den do prace :) Oni vam je take zvetsili. Koukal jsem , ze znacka se presunula kousek pod pivovar, takze ono to nebude dlouho trvat a i ja nez se prestehuju zpatky budu taky z vrkoslavic :)
uživatel
bublajs
24.11.2008, 07:57.56

bublajs

prijed driv jen treba na chvily.dame rec a rychle kafe.ahoj jirka
uživatel
vanspeed