| 04.12.2008, 20:04.52 | |
Převod TP do MKV - nahrávka z VantagePořídil jsem si pevný disk Maxtor o velikosti 500 giga k satelitu Vantage 7100 TS a pomocí Paragon Partition Manageru jsem ho převedl z NTFS na FAT32. Spolupráce přijímače a disku probíhá bez problémů. Mám však následující problém - Když připojím pevný disk k PC, nahrávka je s koncovkou TRP. Již jsem zjistil, že stačí přejmenovat na TP a v podstatě se nic neděje. Problém je, že když dám video na PC přehrát, tak zvuk jde normálně, ale obraz běží spomaleně. Problém by mohl být, že by comp nezvládal Full HD rozlišení, ale to si nemyslím. Já HD přehrával normálně. No, tak mě napadlo, že bych si to mohl nějak konvertovat třeba na Matrošku, tzn. TP do MKV. Nemůžu ale najít žádný vhodný program. Můžete tedy poradit, co s tím? Předem díky. |
![]() kosmodisk |
| 04.12.2008, 20:20.21 | |
RE: Převod TP do MKV - nahrávka z Vantagebylo to tu nedavno ,tak se podivej a najdes tam urcite neco |
![]() kos |
| 04.12.2008, 20:53.09 | |
@kosZkoušel jsem něco hledat, leč marně. Našel jsem jen topic o převodu do MKV, ale nikoli TP. Je to docela problém. Na jednom fóru jsem viděl, že se musí vzít do GDSMuxu soubor s koncovkou TS, ten ale u nahrávky z Vantage vůbec není. :( |
![]() kosmodisk |
| 04.12.2008, 21:09.20 | |
RE: Převod TP do MKV - nahrávka z VantagePřevod MPEG do Matrošky je nesmysl, do Matrošky se převádí *.avi grabované TV kartou aby se neposouval zvuk chybně převzorkovaný zvukovou kartou. |
![]() TDB |
| 04.12.2008, 21:15.01 | |
RE: Převod TP do MKV - nahrávka z VantageTDB: tak ty si mimon |
![]() bublajs |
| 04.12.2008, 21:15.43 | |
@TDBOk, dík za radu. Co tedy doporučuješ? Našel jsem program AutoMKV. Asi to ale nebude to pravé ořechové... |
![]() kosmodisk |
| 04.12.2008, 21:20.50 | |
RE: Převod TP do MKV - nahrávka z Vantagednesni link z fora : http://jech.webz.cz/navody.php |
![]() bublajs |
| 04.12.2008, 21:51.45 | |
RE: Převod TP do MKV - nahrávka z Vantagekosmodisk:Video musí jít přehrát na PC tak jak je, bez úprav pakliže nahrávka obsahuje jeden video kanál z multiplexu. Doporučuji decodery od Cyberlinku a přehrávač KMPlayer a na tom přehrávači vše nastavit aby to jelo OK. |
![]() TDB |
| 05.12.2008, 13:50.33 | |
RE: Převod TP do MKV - nahrávka z Vantagezkus MediaCoder 0.6.1.4045. je k němu i čeština. Funguje naprosto spolehlivě i při převodu na jiné formáty. a da se regulovat i zvuková stopa, pokud je zvuk tišší. Je k němu dokonce i čeština |
![]() Rambo |
| 05.12.2008, 15:08.11 | |
RE: Převod TP do MKV - nahrávka z VantageVolny program H264TSCutter.exe ti prevedie *.trp file do ts na jeden click cca. 2sec. na 1GB. Pripadne spoji s ostatnymi subormi *.trp s toho isteho zaznamu. TS files prehra hocico. |
![]() gogo1 |