| 16.12.2008, 18:26.17 | |
Přijímač s HDD a usb(včetně divx)Dobrý den,po vánocích uvažujem, že si pořídíme satelit. Zajímalo by mě zda-li existuje nějaká alternativa, která by měla: - 2 tunery - HDD - USB (pro připojení disku) U toho USB by mělo být podmínkou aby si to poradilo i s divx filmy a hudbou v mp3. Tak Vám nevím, existuje vůbec nějaká volba nebo toho požaduji moc? Díky za každou reakci. Slivamichal |
![]() slivamich |
| 16.12.2008, 18:52.13 | |
RE: Přijímač s HDD a usb(včetně divx)co třebahttp://www.satelity-obchod.cz/topfield-tf-7710-hdpvr-750gb-_satelitni_technika_-76.html?products_id=76 |
![]() netace |
| 16.12.2008, 19:26.00 | |
RE: Přijímač s HDD a usb(včetně divx)Ten Topfield vypadá zajímavě, zkounul jsem recenzi a nejsem si teď jistej jestli je to to co bych od toho chtěl. (I když to splňuje to co jsem v předchozím příspěvku napsal). |
![]() slivamich |
| 16.12.2008, 21:48.41 | |
RE: Přijímač s HDD a usb(včetně divx)Topfield nemá chybu,mám 7700 + HDD 640 GB,sestava šlape jak hodinky! |
![]() lutynok |
| 17.12.2008, 08:52.03 | |
RE: Přijímač s HDD a usb(včetně divx)Ale má chyby.Jako všecko. Pro někoho (lutynok) dobré, pro jiného (mne) na vyhození. Závisí na tom, co chceš, aby to dělalo. |
![]() Antonín |
| 18.12.2008, 18:40.58 | |
RE: Přijímač s HDD a usb(včetně divx)No původně jsem myslel že by to tak nějak fungovalo jako multimediální centrum k televizi. Když by to zvládalo přehrávat hudbu a filmy (divx) z externího disku a přijímat satelit tak by to bylo dobré.Pro Antonína: Co konkrétně Vás na tom tolik naštvalo že je hned na vyhození? Zrovna včera jsem viděl nějaký dvd rekordér od panasonicu, který měl satelitní tuner a docela dobře to šlapalo. I ty divx a mp3 to zvládalo, ale zase nešel připojit disk. To neexistuje něco co zvládá všechno bezproblémově? |
![]() slivamich |