Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.12.2008, 14:30.54

DVB Dream

Nemáte někdo list kanálů do tohoto programu-eventuelne další zkušenosti s příjmem tohoto programu na kartě ss2.Předem díky.
uživatel
m2rk
17.12.2008, 14:54.05

RE: DVB Dream

Nějak jsem ten Tvůj dotaz nepochopil,potřebuješ Chlist?Nebo co vlastně potřebuješ.
uživatel
Jarous
17.12.2008, 15:18.13

DVB Dream

Skystar 2.info, dvbskystar.com Jinak používej přítele Googl
po netu se válí kde co
uživatel
zizi
17.12.2008, 19:30.50

DVB Dream

ano Jarousi přesně to bych potřeboval a eventuene dalsi zkušenosti s natačenim motorem 2100,dekodod. Dříve jsem používal progDVB at jsem dělal co jsem dělal nesel nainstalovat/preinstalace skoro všeho/ jen system se mi nechtělo a tento program šel skoro hned jen tam mám asi 3 programy na astřea než bych to vše dopsal/pak jde/ kdyz proladuji tak tam jsou jen 3 progr. Jestli to maš to by mi pomohlo -dik.
A pro ziziho ano maš pravdu válí se ledacos ale nepoužitelné a staré-to už jsem zkoušel davno poněvadž používám jedině gogla a to hooodne dlouho.
Děkuji za každou pomoc..
uživatel
m2rk
17.12.2008, 20:03.50

RE: DVB Dream

http://web.telecom.cz/ss2/
Chlist Ti poslat mohu.
uživatel
Jarous
17.12.2008, 20:18.24

DVB Dream

tak jo jestli budes tak hodný a jestli maš i na víc družic než jen astru-treba hotbird,nebo i 1stupen E-to by bylo super-díky předem. m2.rk@tiscali.cz
uživatel
m2rk
17.12.2008, 22:50.16

DVB Dream

ted jsem nekde četl že to chce zkopirovat tyto dva soubory-
- chlist.chl
- settings.cfg
tak jestli bych mohl poprosit.diky.
uživatel
m2rk
18.12.2008, 12:19.15

DVB dream

Je vidět že přítel Google Ti neporadil a nebo v něm špatně hledáš,protože nerad odcházím od rozdělané práce přečti si tento návod.

Udělej čistou instalaci,ale do jiného adresáře(předpokládám že původní adresář byl C:DVBDream .. Takže zkus třeba DVBDream A.

Z původní verze DVBDream překopíruj soubory do adresáře DVBDream A -chlist.chl
-settings.cfg
Pak můžeš původní verzi vymazat.

Od verze asi 1.4.d jsou tyto položky autoupdate.

SS2Webova stránka.cz
Rapidshare ulozto/settings.cfg.
uživatel
zizi