Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.12.2008, 00:15.31

Technisat digi plus str 1

Skoro dva roky jsem se trápil s duplicitou karet SK-link na slovenského uživatele a kartou Gital.Spolu se nesnesly,dnes jsem dostal 1500 kc cz od Manželky na Ježíška.Okamžitě jsem sedl do auta a jel do OMKA v OSTRAVĚ.Jsou tam SUPER Hoši během půl hodiny jsem odcházel domů.Koupil jsem si modul crypt + conax. Do modulu jsem dal SKY-link do recev.Gital.
PS.Brno Servis-nedovedou poradit na 100 procent.Do volného
slotu v přijímači si dám polskou TNK.Až toto všechno budu
mít asi vyvrcholím!
uživatel
halibak
18.12.2008, 00:26.45

RE: Technisat digi plus str 1

ako reklama dobre, ale nas neod*bkas, lebo tie technisat moduly su podobne cerepy ako cely technisat .. to uz si tam savno mohol narvat alphacrypt, teda za lacny peniaz kupit klasika euro cw modul, dat ho niekomu prerobit na alphacrypt a vytukaval by si si uz davno ..
uživatel
Vlado Fogo
18.12.2008, 01:23.59

Technisat digi plus str 1

Vlado tvoje rada je nad zlato.Škoda že jsi mi neporadil v roku 1988 kdy jsem kupoval první sat.rec.za tvrdé BONY.Bylo to MASPRO.Víš byl jsem tak štastný že ho mám a teď si představ že bych byl na tomto FORU a Ty bys mi to rozmluvil.Přeji Ti štastné Vánoce a bohatého Ježíška.Čao halibák
uživatel
halibak
18.12.2008, 08:29.08

Podivuji se nad tím že jsi si nenechal nahrát v Ostravě ten příslušný sw s kterým s obouma kartama STR1 funguje bez problému-před několika dny zde byla na toto tema diskuze...Beat.
uživatel
beat
18.12.2008, 08:48.51

beat má naprostou pravdu. Nedávno jsem to tu také psal. Nejdříve si tam nahrajte tu tovární verzi a teprve pokud budete mít i nadále problémy tak nakupujte nějaké moduly. Chce to řešit spíše od A a ne od Z.
uživatel
BIDLO
18.12.2008, 10:05.11

RE:Technisat digi plus str1

Ahoj hoši,proč jste mi neporadili tehdy když jsem o tomto problému psal do fora.Ten soft s ktarým to pracuje je tovární,
já mám verzi českou tj.Hardware: 25.44 Software:2.33.13.3 (1006)UL5.0 BLO(97)22.5.2008.Jestli se někomu do této verze podaří nacpat tovární hardwer prosím napište a klobouk dolů.Já jsem se o to snažil celý týden.Díky čao jste dobrá parta!
uživatel
halibak
18.12.2008, 10:14.28

Vzdyt chce vlozit 3 karty, tak ten modul musel koupit.
uživatel
blik
18.12.2008, 10:22.08

RE:Technisat digi plus str1

bliku díky za konečně konstruktívní odpověď.Hezké vánoce přeji,ti hoši před tebou to nedočetli do konce čao halibák!
uživatel
halibak
18.12.2008, 11:35.30

Kedy si dávno som sledoval tento problém,myslím, že tebe sa to ani nemohlo doma podariť ale v omku to vedia takže im treba ten prijímač tam doniesť a oni už vedia ako na to.
uživatel
silvercord
18.12.2008, 23:15.53

halibak: pravda,omlouvám se,neuvědomil jsem si že chceš ještě tu polskou kartu.V tom případě samozřejmě modul potřebuješ. Nicméně zkusil bych kontaktovat omko,třeba budou opravdu vědět jak na to. Víš jak se to říká,za radu nic nedáš.
uživatel
BIDLO