Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.12.2008, 21:57.13

Problem s dream 800 HD

AHoj mám problém s tímto zařízením. Mám jej nastaven jako usals aby se natáčel sám. ALe problém je doteď jsem měl připojen televizor přes scart a natáčel. Ale dne jsem jej připojil přes hdmi na LCD televizi a nece se mu natáčet.Když zadám jakkýkoli program na nějakém satelitu tak se neotočí bliká satelitek a nic. Když dám v menu manualni nataceni a vyberu satelit tak se otáčí ale přes kanály to nejde. To stejný se mě stalo už asi před dvěma měsíci když jsem jej připojil přes komponent. Nemůže to být nějakým nižším napětím nebo že to ten zdroj nějak neutáhne?? Nechápu proč to nechce jet. Jinak mám motor Sstrong 2100. Díky moc za rady. NEvím jestli zkusit změnit nějaké položky přímo v dreamu ??
uživatel
Jiri Mata
19.12.2008, 07:41.28

RE: Problem s dream 800 HD

a nenahraval si nahodou novy setting ??? Treba od likry ??? Protoze Likra ma chybu v settingu a je potreba prehrat aktualnim sattelites.xml
uživatel
Kony.cz
19.12.2008, 09:47.37

RE: Problem s dream 800 HD

A nemáš odkaz kde mám stáhnout v pořádku setting? Ale nechápu tedy proč než jsem připojil HDMi kabel přes dvi tak to fungovalo v pohodě a i po připojení v menu vyhledávání satelitů mně je to nacházíale v kanálech přímo se to nenatočí. ???
uživatel
Jiri Mata
19.12.2008, 13:08.07

Jen jestli si to jenom nenamlouváš

Zkus nyní odpojit HDMI a připojit Scart. Asi Ti to také nebude chodit.
Jinak to asi bude chodit, když si nastavíš satelity na USALS podle aktuálního satelittes.xml, který máš v Dreamu.
Jinak řečeno, nastav si satelity znovu.
uživatel
bob.r